Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа и ги хејтам, не знаат да играат колективна кошарка само индивидуално :|Да ти ебам руките Карамело..... со тројки ги тепаа ништо друго никаква игра....
И Ибака не игра мислам? Штета што не е ова Шпанија од пред 4 год. Имаше да го сркнат америте
Абе ќе се најдеше и тој. А за Марк се слагам штета што не игра ќе беше поинтересно.[DOUBLEPOST=1470873823][/DOUBLEPOST]Гони го него, Марк Гасол очајно им фали. Ја сум 100% убеден дека со него во екипа ги добиваа САД. Иначе да, Ибака не игра.
Прв пат ги гледам Австралија на турниров, одлична игра имаат, течна, со концепција, без дивеење. Тенки се на позиција 3, Инглс е курац од играч.
Лелелелеелелелелеле ДАЈ МУ ТЕХНИЧКА БЕ ШПОН ЕДЕН, види во фаца му аплаудираше цела минута и ништо... ПУ све ти ебам судиско.
Туку да бе натурализиран е Ибака. Не ми текна дека не е роден во ШпанијаВо тим смееш да имаш само еден натурализиран играч, па така мораше да бираат меѓу Ибака и Миротич, па го одбраа вториов.
Браво Австралија!!! Страшен отпор. Богут која одбрана им ја изигра, најјака ми беше блокадата над ДеРоузан, овој мислеше на втор обрач ќе му се спровнеШто му е на Казнс со фаулите навистина, секоја утакмица истото го прави цццц. Дурант страшно лоша утакмица
![]()
Казнс е ретко глуп играч и нормално кога ќе налета на поинтелигентни од него увек го јаде. Во одбрана е ДНО, ништо не разбира од кошарка, само на сила иде. Според ФИБА правилата нема дефанзивни три секунди и затоа му е тешко да игра. Истото важи и за Џордан, црева ми се превртуваат додека го гледам, ВРСКА нема од животот.Во тим смееш да имаш само еден натурализиран играч, па така мораше да бираат меѓу Ибака и Миротич, па го одбраа вториов.
Браво Австралија!!! Страшен отпор. Богут која одбрана им ја изигра, најјака ми беше блокадата над ДеРоузан, овој мислеше на втор обрач ќе му се спровнеШто му е на Казнс со фаулите навистина, секоја утакмица истото го прави цццц. Дурант страшно лоша утакмица
![]()
И ЛеБрон го мисли истотоГрин е одличен играч, подобар и покорисен од Дерозан, Казнс, Џордан едно 10000 пати.