Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
Андерсен во најдобрите денови вака нема погодувано. :ROFLMAO:

Стварно добра игра покажуваат Австралијанциве досега, штета ќе биде да не земат медал.

Лицето на коуч К кажува се

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

Андерсен во најдобрите денови вака нема погодувано. :ROFLMAO:

Стварно добра игра покажуваат Австралијанциве досега, штета ќе биде да не земат медал.
Андерсен во најдобрите денови не можеше да промаши :D

Многу уживам да гледам кога Американците, Србите и Хрватите го јадат стапот. Овие првиве не дека ќе изгубат ама ова моментално е уживанција.

Права штета што не игра Марк Гасол. Убеден сум дека Шпанија со него во тимот може да ги добие САД. Послаби играчи од Казнс и Џордан на центарската позиција мислам дека никогаш немала Америка. Браќата Гасол мајка ќе им разебеа... И вака Пау ќе си ги ремети, али друго ќе беше со бате до него.

Најаки ми се шпанскиве коментатори, Patty Mills desde su casaaaaaaa :uzi:

Дурант очаен, кај најде сега Карамелава да распука, бем му шутот

Дај боже да им се деси Аргентина 2004 на Америте на оваа средба... мада малце тешко такво нешто..
Секоја чест како игра Австралија, мислам дека ќе дотуркаат до финале на овие ОИ, имаат страшен состав..

Какви 5-6 акции им продадоа Австралијциве, не знаат кој мести антена а кој вика добро е.

Штета што не играат Симонс и Егзум, ќе им парираа цели 40мин, вака ќе паднат Австралијците и ќе ги одуваат...

Права штета што не игра Марк Гасол. Убеден сум дека Шпанија со него во тимот може да ги добие САД. Послаби играчи од Казнс и Џордан на центарската позиција мислам дека никогаш немала Америка. Браќата Гасол мајка ќе им разебеа... И вака Пау ќе си ги ремети, али друго ќе беше со бате до него.
И Ибака не игра мислам? Штета што не е ова Шпанија од пред 4 год. Имаше да го сркнат америте

И Ибака не игра мислам? Штета што не е ова Шпанија од пред 4 год. Имаше да го сркнат америте
Гони го него, Марк Гасол очајно им фали. Ја сум 100% убеден дека со него во екипа ги добиваа САД. Иначе да, Ибака не игра.

Прв пат ги гледам Австралија на турниров, одлична игра имаат, течна, со концепција, без дивеење. Тенки се на позиција 3, Инглс е курац од играч.

Лелелелеелелелелеле ДАЈ МУ ТЕХНИЧКА БЕ ШПОН ЕДЕН, види во фаца му аплаудираше цела минута и ништо... ПУ све ти ебам судиско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom