Дали хомосексуалноста е пат кон педофилија

S

SpaceTraveler

Гостин
Tи шо имаш за воспитување бе морону еден педерски,таа и да има барем правилно ке ги воспитува,ти шо ке воспитуваш,како најлесно на форум да најде швалер или кој мелем е најдобар за болки на газот.
Скапано педериште,ти си нашол да кажуваш за воспитување деца,фуј.
Педер +совет=пропаст[DOUBLEPOST=1470718152][/DOUBLEPOST]

Tи шо имаш за воспитување бе морону еден педерски,таа и да има барем правилно ке ги воспитува,ти шо ке воспитуваш,како најлесно на форум да најде швалер или кој мелем е најдобар за болки на газот.
Скапано педериште,ти си нашол да кажуваш за воспитување деца,фуј.
Педер +совет=пропаст
Јас имам општа култура, дури и овде како анонимец на форум не сум дозволил некое идиотска фрустрација да ми ескалира како кај тебе во овој случај. :)

Хитлер му испратил на Тито еден куп гомна преку воз, а Тито пак му вратил најубави цигари, месо, шунки, кашкавали. И Хитлер го прашал, Тито, абе зошто јас ти испратив лајна, а ти мене се најубаво?!
И Тито рекол:

- Абе Хитлер, јебига, кој што има тоа дава.

:D

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
следна тема:
како да препознате хомесексуалец на улица

Член од
9 август 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Следна тема
Како Кајгана пропадна од злоба, пакост и завидливост на наекои од членовите.
Што имаат тоа даваат.:icon_lol:

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Следна тема
Како Кајгана пропадна од злоба, пакост и завидливост на наекои од членовите.
Што имаат тоа даваат.:icon_lol:
тебе те викна некој овде? зошто воопшто си се регистрирал?

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
13.184
Токму така. Нека се замислат сите тука што се бунат - над еден прост факт:
Дали има хомосексуалци помеѓу педофилите? И одма и од друга страна - дали има педофили помеѓу хомосексуалците?
Одговорот сите го знаеме, за жал во двата случаи е - да. Најголем пример е Мајкл Џексон кому неодамна му најдоа хомосексуални-педофилски материјали.
И таа врска денес не е толку едноставна.
Тоа е духот на западот кој ни го донесе новото време, таа западњачка поквареност што ни ја расипа младината. Некој дали се запрашал како стануваат младите хомосексуалци? Преку сите тие западни влијанија со таа наркоманска музика и насилни видео игрици се промовира дрогата и сектите, две многу страшни зла кои ги демнат младите генерации. Кога младиот е надрогиран тој многу лесно може да прифати секакви влијаниа, па и хомосексуални. Зошто денес има толку многу хомосексуалци? Сите знаеме дека порано немаше толку. Првенствено затоа што порано ги немаше тие западни влијанија кои денес ги има - дрогата, музиката, филмовите и насилните видео игрици.
Сето тоа во еден кош ни пристигна и ни се истури врз нашата младина. Многумина се лесно подводливи на такви работи и застрануваат. Стануваат хомосексуалци, се дрогират, слушат наркоманска музика, па и се зачленуват во разни опасни секти, каде што дрогата царува и се прават разни сексуални ритуали, најчесто од хомосексуална природа.
дефинирај наркоманека музика,молим те!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.361
Се знае која е наркоманска музика,по диско клубовите што ја пуштат, оние што тресат со главите со тоа косите немиени. Не се знае кој е машко, а кој женско. Не е ни чудо што хомосексуализмот и педофилизмот земаат замав.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
The butt is not for decoration kids.

:D
Нормално. Јас поголема употребна вредност му давам од таа ти што му ја даваш на твојот. Не гледам како критикава на мене се однесува?

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Нормално. Јас поголема употребна вредност му давам од таа ти што му ја даваш на твојот. Не гледам како критикава на мене се однесува?
не се однесува ништо на тебе, никаква критика.
само малку wordplay на темата. хомосексуализам итн
темава е само за сеир, за ништо друго не ја бива
тоа е кога нестабилни личности сакаат некоја пропаганда да тераат, од глава им се обива

S

SpaceTraveler

Гостин
[quote="hiler, post: 7803805, membeакадемски ]Темата си е сосема на место и ни носи една задскиена порака која треба да се открие во текот на разговорот.
Хинт-
Кој на нас ни гарантира дека ако ја признаеме хомосексуалноста како природна и нормална појава дека утре на некоја група на луге нема да им текне да побараат и педофилијата да се легализира?

Интересно е како некои членови судат за интелектуалниот капацитет на други членови. Да предпоставиме дека темата ја отворило некое медицинско лице и академски граѓанин а истата којзнае какви ти не се обидуваат да ја омаловажат, каде е логиката на овој форум? Дали сепак членовите во виртуелниот свет имаат надреално и превисоко мислење за себеси со самото тоа што се зачленети во минатото?
Мислам дека на форумов има многу малку медицински лица. Секако што повеке членови има од сите струки тоа подобро. А особено мислам дека фалат членови од медицинската професија. И тоа највеке психијатријски. Сигурен сум дека би можеле да допринесат многу за форумов и да им помогнат на некои членови во давање на насока во која треба да се движи нивната перцепцијата на виртуелниот свет. Односно дека тој не е начин за реваншизам политички по секоја цена.[/quote]

И како сега да не судам на напишаното, кога и самиот во твојата ограничена глава знаеш дека хомосексуалец не е исто што и педофил, а подржуваш отварање на тема каде што и таа што ја отворила во својата уште поограничена глава знае дека хомосексуалноста си нема врска со педофилијата, но шири пропаганда само затоа што сака да биде центар пажња и таа и нејзината болест и нејзината злоба, 3 во 1.
Вие сте медицински лица и академски граѓани толку колку што јас сум прецедател на ЛГБТ заедницата, да се разбереме.

И кажи кој, кој човек со малку совест во него би побарал јавно легализација на растројство, педофилија? Се читаш ли ти што зборуваш? Како да си се преплашил, така звучиш. Ти нормален ли си што ќе се случи со оној што јавно би побарал легализација на педофилија? Не само што е невозможно туку е и нечовечко такво нешто и истото би било казнето од секој што има малку трошка совест во главата. :)

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Темата си е сосема на место и ни носи една задскиена порака која треба да се открие во текот на разговорот.
Хинт-
Кој на нас ни гарантира дека ако ја признаеме хомосексуалноста како природна и нормална појава дека утре на некоја група на луге нема да им текне да побараат и педофилијата да се легализира?

Интересно е како некои членови судат за интелектуалниот капацитет на други членови. Да предпоставиме дека темата ја отворило некое медицинско лице и академски граѓанин а истата којзнае какви ти не се обидуваат да ја омаловажат, каде е логиката на овој форум? Дали сепак членовите во виртуелниот свет имаат надреално и превисоко мислење за себеси со самото тоа што се зачленети во минатото?
Мислам дека на форумов има многу малку медицински лица. Секако што повеке членови има од сите струки тоа подобро. А особено мислам дека фалат членови од медицинската професија. И тоа највеке психијатријски. Сигурен сум дека би можеле да допринесат многу за форумов и да им помогнат на некои членови во давање на насока во која треба да се движи нивната перцепцијата на виртуелниот свет. Односно дека тој не е начин за реваншизам политички по секоја цена.
темата е дали хомосексуалците се и педофили
едно со друго си нема врска

јас мислам темата е одговор на оваа вест http://centarnews.net/HQ/mk/index.php/news/mk/item/35461-pedofilot-od-karposh-prv-bratuched-na-sasho-lazarevski
силувал девојче, имал врски во власта и се обидува да се извлечи без казна
онаа што ја отвори темата сака да каже дека соросоидите се педери и сите се педофили и само они силуваат деца, бар на таа страна ја врти темата

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
LATEST EXAMPLES OF THE UNDENIABLE LINK BETWEEN HOMOSEXUALITY AND PEDOPHILIA
This article is not meant to indict all homosexuals as pedophiles or even to imply that most homosexuals actually support such a horrendous thing. Nevertheless, the dangerous link between homosexuality and pedophilia is one that must not be ignored.

Despite the vociferous LGBT protestations to the contrary, homosexual males actually do commit a disproportionate number of the child-sex abuse cases. A study in the Journal of Sex Research found that “although heterosexuals outnumber homosexuals by a ratio of at least 20 to 1, homosexual pedophiles commit about one-third of the total number of child sex offenses.”

Kajgana Shop

На врв Bottom