- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Исто име и презиме имаат, затоа го памтам. Знаев дека некој ќе изреагира.Овој не беше водител на Знај - Добиј и еминентен ди-џеј во кафулина по провинција?
Исто име и презиме имаат, затоа го памтам. Знаев дека некој ќе изреагира.Овој не беше водител на Знај - Добиј и еминентен ди-џеј во кафулина по провинција?
Не ме чуди ништо таксистот ми е магистар по молекуларна биологија затоа да се осигурамИсто име и презиме имаат, затоа го памтам. Знаев дека некој ќе изреагира.
Mnogu ja sakam, a ona celo vreme me izbegava?
Dali toa e znak na neljubov od nejzina strana?:nesvest::nesvest::nesvest:
Kako da si pomognam?
Mnogu ja sakam, a ona celo vreme me izbegava?
Kako da si pomognam?
Станот на бабата (другар, роднина, братучед итн) гг: поромантично и поосамено амин.Може не е баш љубовен совет али ипак е совет. Некое место тука во скопје,било која населба кај шо има така поинтимно место без гужви,викања,мали деца и слично?
Кажи и` баш така, со тие зборови.Mnogu ja sakam, a ona celo vreme me izbegava?
Kako da si pomognam?
хахахахаха не бе не е за таква работа=)Ќе се дупиш моооре? :cheeky1:
поинтересно е ако е на отворено,инаку и мене ми текна на тоаСтанот на бабата (другар, роднина, братучед итн) гг: поромантично и поосамено амин.
Твојот Facebook е твоја работа. Facebook-от на партнерот е негова/нејзина работа. Толку.1. Како да постапи човек кога гледа дека партнерот аднува френдови на фејсбук, кои очигледно се геј. Уште повеќе, ако дел од нив не ги познава...
Апсолутно да и честа појава, особено на почетокот. Со текот на времето, ако партнерите имаат љубов еден кон друг и желба да се прилагодат еден кон друг, почнуваат да мислат само еден на друг.2. Дали додека му давате орал на партнерот, а тој е со затворени очи, наместо да ве гледа, има шанси тој да мисли на други (работи), т.е. да свршува на филмови во главата, наместо од возбудата што е со вас и на тој начин го задоволувате...???
Мх... значи така било тоа... Делиш постела и се друго, а една обична алатка за социјално дружење треба да содава паралелни светови... Значи, будали се еден куп мои пријатели и пријателки кои имаат пасворди од ФБ на партнерот, и обратно...Твојот Facebook е твоја работа. Facebook-от на партнерот е негова/нејзина работа. Толку.
Апсолутно да и честа појава, особено на почетокот. Со текот на времето, ако партнерите имаат љубов еден кон друг и желба да се прилагодат еден кон друг, почнуваат да мислат само еден на друг.
Прашањето е само кој колку сака да чека и да толерира.
Еден начин на справување со тоа е преоблекување, т.е. земање на улоги, различни облеки и слично, за да се зачини сексуалниот живот. Особено е корисен овој начин ако партнерот замислува нешто трето - вака ќе му/ѝ го дадеш токму она што го замислува и ќе мисли потоа на тебе :smir:
Комшо а мене да ме прашаш? Ливадана спроти моја зграда шо е. Сеа ептен е темно и нишо не се гледа. Може шо сакате да правите. веѓи1хахахахаха не бе не е за таква работа=)
поинтересно е ако е на отворено,инаку и мене ми текна на тоа
1. Избриши фејсбукот. Шо кур ќе ви е тоа бе луѓе? Избришете го и глаата мирна. Виртуелен флерт секогаш имало и ќе има. Би требало да го знаеш тоа. Безопасно е, доколку партнерот и неговите френдови од фејсбук, се оддалечени со километри.1. Како да постапи човек кога гледа дека партнерот аднува френдови на фејсбук, кои очигледно се геј. Уште повеќе, ако дел од нив не ги познава...
2. Дали додека му давате орал на партнерот, а тој е со затворени очи, наместо да ве гледа, има шанси тој да мисли на други (работи), т.е. да свршува на филмови во главата, наместо од возбудата што е со вас и на тој начин го задоволувате...???
Фала...
1.нешто се крие...сака да флертува или нешто друго...а можеби и ништо да не сака,ти треба да откриеш и да спречиш(ако можеш).1. Како да постапи човек кога гледа дека партнерот аднува френдови на фејсбук, кои очигледно се геј. Уште повеќе, ако дел од нив не ги познава...
2. Дали додека му давате орал на партнерот, а тој е со затворени очи, наместо да ве гледа, има шанси тој да мисли на други (работи), т.е. да свршува на филмови во главата, наместо од возбудата што е со вас и на тој начин го задоволувате...???
Фала...