Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој играчи измислени се за нашево првенство. Таков е Мартин Ковачев. Ич да не игра фудбал, за во лигава е ѕвер!

многу желби,малку средства за остварување....................

за старт повеќе од одлично е

Ајде ме скинаја 100ка. Седишта нема излез ко шо треба нема. Ама добар фудбал гледавме.

Тошевски-мајстор свог заната,машинче е детето исто така и Љамчевски

Мене не ми е јасно кај бил Тошевски до сега, шо гледале прволигашките клубој, не знам колку има договор ама Пелистер мора да лапни голема пара за онај играч и плус нас да ни се најди дури не се искали скрос.
Шта речи, конечно утакмица со две навивачки групи во Битола, ова шо можиш во живо да го осетиш на утакмица пред телевизор не можиш никогаш.
ПЕЛАГОНИЈА Е ЗЕЛЕНО БЕЛА!!!! поздрав до Прилепчани за солидната посебна ама на терен сме класа над вас :)

Не знам дали вие бевте добри денеска или Победа утепани. Ќе се види наредните натпревари ама по тоа што видов, Победа е прв кандидат за последно место

Не знам дали вие бевте добри денеска или Победа утепани. Ќе се види наредните натпревари ама по тоа што видов, Победа е прв кандидат за последно место

Рано е од прво коло да се донесуваат заклучоци. Минатат сезона Ренова сите ја отпаѓаа и на крај си остана прва лига.

Победа беа отепани.Ама имаме за наша лига и релативно силен состав,ако се поклопат коцките 3то место не е неостижно.

Многу спремни физички нашиве,како сајли слаби сите ми делуваа ..овие Победа отепани до коска,неможеа шанса да направат додека нашите многу подоминантни во второто полувреме дури ме изненадија искрено...посебно една акција што ја направија Бразилците :drk: ама штета што не влезе за 2-0 иначе ќе имаше масовно свршвање на трибините.

Мајмуните ми делуваа далеку погласни..што се случваше со Чкембарите?..зошто делуваа толку тивко?

Многу спремни физички нашиве,како сајли слаби сите ми делуваа ..овие Победа отепани до коска,неможеа шанса да направат додека нашите многу подоминантни во второто полувреме дури ме изненадија искрено...посебно една акција што ја направија Бразилците :drk: ама штета што не влезе за 2-0 иначе ќе имаше масовно свршвање на трибините.

Мајмуните ми делуваа далеку погласни..што се случваше со Чкембарите?..зошто делуваа толку тивко?
Izgleda sedese na glavnata tribina tamu poveke se slusaat navivacite koj se od sprotiva nego tie paralelno so tebe.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Izgleda sedese na glavnata tribina tamu poveke se slusaat navivacite koj se od sprotiva nego tie paralelno so tebe.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Toshevski !!! :cuc:

Ni fali levo krilo nekoj na ta strana brz, so ke otvara akcii od tamu. Fernando e dobar defanzivno, nemase niedna greska denes vo odbrana, ama vo napad e corba, mizerija nevidena. Isto i Ljamce katastrofa, nema potreba da bidi starter vo idnina.
Za Kovacev ne treba mnogu da se komentira. Deckoto e MASINA!!!:cuc:
Za razlika od nego Mendo e OK, samo malce baven e pa go pretrcvaja denes postojano. Ama valjda Bojovic ke go zameni nego vo idnina.
Isto Petrov me bendisa epten denes kako izigra. Deckoto go imase bukvalno sekade na teren. Borben, trcase napred nazad cela utakmica, sekoja cest.
Ni fali gol igrac napred. Denes da imavme nekoj jak centarfor, ke mu stegnevme 4-5 gola na prilepcani. Sansi postojano praevme, edno 2-3 sansi imase pred gol, falese samo da se realizira.

Okolu utakmicata...
Bevme dominantni cela utakmica. Fizicki daleku pospremni od prilepcani i tuka go dobivme natrevarot vo 2 poluvreme. Veke nemozea da mrdat prilepcani od 60 min natamu, centarot nemozea da go pretrcat.
Ubo igravme za oko, otvoreno, se praeja sansi postojano od po stranite, posebno od kaj Toshevski desno... Gi ubo deteto, klasa nad site na terenot, odma praj razlika.

Sledno kolo so Bregalnica doma vo Bitola. Bi trebalo da gi dobieme i niv. Da mu vratime za pred 2 sezoni so ne ispadnaja vo vtora liga. Naj-antipaticen klub mi se tie Bregalnica.
Epten merak ke mi naprat nasite ako gi napolnime 3-4 parcinja sledno kolo.[DOUBLEPOST=1470606011][/DOUBLEPOST]Auuuu Mishevski komentiral be na strimot od FFM :)
Go neam slusnato da komentira 10 godini od vremeto na Tera ko praese prenosi.
Ne e pristrasen, NE !:X3:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom