Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ме скинаја 100ка. Седишта нема излез ко шо треба нема. Ама добар фудбал гледавме.

Ајде ме скинаја 100ка. Седишта нема излез ко шо треба нема. Ама добар фудбал гледавме.
Треба без пари да не остават да го гледаме заради маките од газето.За 100 шо сакаш со пајтон да те вратат дома?![]()

Не знам дали вие бевте добри денеска или Победа утепани. Ќе се види наредните натпревари ама по тоа што видов, Победа е прв кандидат за последно место
ама штета што не влезе за 2-0 иначе ќе имаше масовно свршвање на трибините.Izgleda sedese na glavnata tribina tamu poveke se slusaat navivacite koj se od sprotiva nego tie paralelno so tebe.Многу спремни физички нашиве,како сајли слаби сите ми делуваа ..овие Победа отепани до коска,неможеа шанса да направат додека нашите многу подоминантни во второто полувреме дури ме изненадија искрено...посебно една акција што ја направија Бразилцитеама штета што не влезе за 2-0 иначе ќе имаше масовно свршвање на трибините.
Мајмуните ми делуваа далеку погласни..што се случваше со Чкембарите?..зошто делуваа толку тивко?
Izgleda sedese na glavnata tribina tamu poveke se slusaat navivacite koj se od sprotiva nego tie paralelno so tebe.Многу спремни физички нашиве,како сајли слаби сите ми делуваа ..овие Победа отепани до коска,неможеа шанса да направат додека нашите многу подоминантни во второто полувреме дури ме изненадија искрено...посебно една акција што ја направија Бразилцитеама штета што не влезе за 2-0 иначе ќе имаше масовно свршвање на трибините.
Мајмуните ми делуваа далеку погласни..што се случваше со Чкембарите?..зошто делуваа толку тивко?