Генерална дискусија ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Мијалков ли е со знамето на Белизе? :icon_lol:
a538f96461856f2d45d6293ff0828904.jpg

Замислуваме :icon_lol:
Па како да не знаат кога нема ниедна достојна личност по што ќе не знаат. Се симнавме на ниво на некои островски земји со по 30 000 жители. Палау, Маршалски острови имаат повеќе преставници од над.

Сите земји од Европа што излегоа во девесетите имаат по 30 преставници, а Македонија има 6. Доказ дека Македонија не мрднала од место.

Што е ова Русија бе? Нели се банирани? :cautious:

ЕДИТ: ааааа добро е коментаториве кажаа дека само атлетичарите јаделе бан.
И одма си ебаа матер кога ја спомнаа Исинбаева дека и она настрадала ради тоа а девојката 2 години е војник веќе. :facepalm:

Што е ова Русија бе? Нели се банирани? :cautious:
Не се сите.

d27c307c20b023b39ac5e1fadfa4f1cd.jpg

А Исинбаева друг пат, пак нека се пењави за Путин и после да плаче на Инстаграм. И мене ми е фацка ама не може да се буни сеа, глупо е.

Не се сите.

d27c307c20b023b39ac5e1fadfa4f1cd.jpg

А Исинбаева друг пат, пак нека се пењави за Путин и после да плаче на Инстаграм. И мене ми е фацка ама не може да се буни сеа, глупо е.
Зашто што е со Исинбаева? Ја ко што знам се пензионираше и стана воено лице таму.

Зашто што е со Исинбаева? Ја ко што знам се пензионираше и стана воено лице таму.
Да ама ја поддржува политиката на Путин а се буни за банот со недели веќе... На доста им пречи тоа. А се спремаше за кам бек Олимпијадава, откако се породи вежбаше али ја стопираа.

Човеков срцев напад ќе добие, видете како се тресе. Листовите не може да ги држи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom