Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne deka e normalno na 14 god, da se vodi seks(ljubav de)...ama se deshava, eve gleam netacnive na zapad na 13 god u shkolo im delat na devojcinjata kontraceptivni sredstva...jebiga...do zavola...toa e...svetot se menja...im se ebe be ...i tachka.:uvo:

Така, така...

Можда може и жиг на чело да и лепнеме...Ленса и заразна - run for your life:salut:

Кога стварно ќе осетиш љубов за некој, околина, етикети...све стануе небитно.
Уште повеќе, љубовта има моќ и од секаков scumbag да направи "човек".

Али, јбг, ако се држиме до село-весело и "шо ќе рече другиот" муабети, онда да...нека не прави ништо со неа, и нека си најде некоја од "поштените у село".

работата е човекот воопшто не треба да мисли за врска со некоја таква а не пак да чувствува љубов!не можам да сфатам како би можел да се вљубиш во девојка што нема осет и со кој стигне си врши работа...нема потреба зборовите од другите да ги слушне за да не почне врска со таа девојка доволно е тоа што ке го носи во свеста дека таа никогаш нема да биде само со него а тој е вљубен!!!на таа девојка и фали нешто за да сака искрено и зошто детето да се разочарува од неа!подобро би било за него да ја игра и тој нејзината игра...нека се мува со неа и толку,нема потреба за врска и разочарувања!:toe:

Вака гледам имате доста постирано околу мојот проблем...кога реков курва исто напишав во заграда дека можеби лошо се изразив што знчи дека таа не е курва што има односи за пари туку дека се има смувано со достa (за нејзини години 14 )...а инаку завршив со неа видов каква е освен со мене одела и со друг и кога ја прашав зошто го направи тоа кога ми викаше дека ме сакаш ...ми рече сум и бил симпатија и сакала само да ме проба хаха ...значи пак е курва !:)

Вака гледам имате доста постирано околу мојот проблем...кога реков курва исто напишав во заграда дека можеби лошо се изразив што знчи дека таа не е курва што има односи за пари туку дека се има смувано со достa (за нејзини години 14 )...а инаку завршив со неа видов каква е освен со мене одела и со друг и кога ја прашав зошто го направи тоа кога ми викаше дека ме сакаш ...ми рече сум и бил симпатија и сакала само да ме проба хаха ...значи пак е курва !:)
Курва дека се смувала со повеќе дечковци? Не зезај сине девојчето е љубопитно,а и тие и се годините така да не ја осудувај,живеј го животот и уживај максимално има време за љубов :smir:

Хаха..Најдобар closure на љубовен проблем на темава.

Има 14 години, се смувала со неколку, љубопитна е...и заклучуваме дека е курва :nesum:

Oh my... :uvo:

Какво потсвесно, свесно богами.
Абе, на тој начин, све живо може да окарактеризираш ко курва.

Али ваша ствар...предрасудите и етикитетите идат both ways.

.ми рече сум и бил симпатија и сакала само да ме проба хаха ...значи пак е курва !:)
Не,значи ти си само мевце за неа,те пробала и те шутнала ко последна дроља:)

хаха и да не ја жалиш со тоа женско племе само јако диктаторски да ја држиш :pos2:

Љубовен проблем, некој? Темава малку забега во генерализацијата на жените или опишување на специфичниот случај, а не гледам дека некој нуди решение...

Ако немате нешто конкретно да кажете, овие муабети однесете ги во соодветните потфоруми, како Сеир или Хумор. Сите понатамошни несоодветни коментари ќе се бришат.

Благодарам.

ае и јас да прашам нешто. :wink: е па вака: јас сум од Битола, тој е од Скопје. get it? Се фатифме ко беф Скопје јас. Го сакам мнооггууу пер ми се чини ќе умрам без него. however..на први афгуст пак одам Ск ..за да бииме заедно :back: The thing is ..шо ко ќе дојди први септември? .оттоаш гарант нема да се видиме цела година:nesum: ..совет ако можи..?:nesum::nesum::nesum:

ае и јас да прашам нешто. :wink: е па вака: јас сум од Битола, тој е од Скопје. get it? Се фатифме ко беф Скопје јас. Го сакам мнооггууу пер ми се чини ќе умрам без него. however..на први афгуст пак одам Ск ..за да бииме заедно :back: The thing is ..шо ко ќе дојди први септември? .оттоаш гарант нема да се видиме цела година:nesum: ..совет ако можи..?:nesum::nesum::nesum:

Јас сум во Франција, тој во Македонија... Па не се десило да не се видиме подолго од три месеци. Како тоа нема да се видите цела година ако стварно мнооооогогггуу го сакаш пер?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom