Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Многу си ми контрадикторна. Мене (и пола машки форум) ги ставаш во кош кои не би биле со девојка етикирана како курва, а ганер го советуваш безразлика колку ја прошле, да си имаат врска, happily ever after.

Второто ми е по веродостојно. Секој е доволно компетентен да ја разглоба цурата, да види каква е во срж. Без да не и даде шанса на некоја врска ради некоја етикета.
И не, нема да прашаш наплаќаш? Мислам, голема е разликата од флерт кој би водил до кревет од минење со кола кај мтв, што би водело до кревет.

Па доискажувај се, од страна изгледаше сосема различно.
калаштура лол :icon_lol:

Gunner_L - Читај кај Магде, 2от дел, давај шанса, и сам процени.

Ај дефинирај курва? Prosim.
па добро де.. за мене е курва...девојка.. која има секс без емоции.. девојка која секоја недела има некого другоо... девојка која нема срам.. и почит кон луѓето.. не знам курва.. има многу начини да се биде курва.. не само со имање секс

Многу си ми контрадикторна. Мене (и пола машки форум) ги ставаш во кош кои не би биле со девојка етикирана како курва, а ганер го советуваш безразлика колку ја прошле, да си имаат врска, happily ever after.

Второто ми е по веродостојно. Секој е доволно компетентен да ја разглоба цурата, да види каква е во срж. Без да не и даде шанса на некоја врска ради некоја етикета.
И не, нема да прашаш наплаќаш? Мислам, голема е разликата од флерт кој би водил до кревет од минење со кола кај мтв, што би водело до кревет.
Да, го советувам да не обрнува внимание на етикетите кои ги лепите и одите слепо по нив, туку да си ги слуша емоциите и што срцето му вели за таа девојка.
Етикетите не секогаш се реалност.
Реалноста пак од друга страна е дека ретко кој би размислил за тоа на начин на кој ќе си ја гледа сопствена среќа, туку ќе размислува шо зборат другите.
Пример имаш овде.

Добро, не навлагав у лексички финеси, него ја следев логиката на другарчињата на цитираниот член. Промискуитетна, open-minded, курва, калаштура...you name it...поенатата е дека него не треба да му чуе за титулите на цурата
(ок, се додека не му побара пари за секс)

mora da ja bacam, umnava lavica...posho me nasmeja so postov(samo da dodaam usht eden epitet-Opajdura):pos2:

ada:back:

Секоја што не се ебе затоа што сака пари, него сака одреден орган, плус и' се може, е фраерка. Ете ја така мислам.:cheeky1: (*roll-smizl style*)

Абе, остајте дефинции, сакате да го збуните уше поише човекот?

Прво, ко што реков, од љубомора е итекако можно да и лепат етикети (кај мушките синдромот : не сака да биде со мене, а сака со други...значи курва е и крај).

Второ, ко шо рече Магде...Ако стварно има емоции за неа, и пола град да ја прошол е небитно, затоа што на крајот, љубовта ќе напраи да биде само негова. :wub:

Секоја што не се ебе затоа што сака пари, него сака одреден орган, плус и' се може, е фраерка. Ете ја така мислам.:cheeky1: (*roll-smizl style*)

Прво, ко што реков од љубомора е итекако можно да и лепат етикети (кај мушките синдромот : не сака да биде со мене, а сака со други...значи курва е и крај).

Второ, ко шо рече Магде...Ако стварно има емоции за неа, и пола град да ја прошол е небитно, затоа што на крајот, љубовта ќе напраи да биде само негова. :wub:
Па таа што била со пола град..... и во врска кога ќе биде .. ќе продолжи да го доврши другиот дел од градот..... дали ти би сакала да бидеш со некого што е голем ебач... и во секое ќоше ќе излезе некоја бивша .. и ќе те потсетува на лоши работи..не е тоа само љубов.. и се ќе заборавишш

Па таа што била со пола град..... и во врска кога ќе биде .. ќе продолжи да го доврши другиот дел од градот..... дали ти би сакала да бидеш со некого што е голем ебач... и во секое ќоше ќе излезе некоја бивша .. и ќе те потсетува на лоши работи..не е тоа само љубов.. и се ќе заборавишш
Ок, да се потсетиме...Збориме за 14 годишно девојче.

Прво, ко што реков, од љубомора е итекако можно да и лепат етикети (кај мушките синдромот : не сака да биде со мене, а сака со други...значи курва е и крај).

...pa, da...isto i koa ke odbiesh nekoja zena za seks, odma ima da ti zalepi etiketa peder-manijak-sho ti ja znam mashka nivna...bash taka, zena sho odbiva e drolja, maz sho odbiva e peder...epa toa e, dzabe ne vikaat na zapad deka sme balkanski divljaci:smir::pos2:

Ок, да се потсетиме...Збориме за 14 годишно девојче.
што има врска дали е 14 годишно девојче или 44 годишна жена.....глупава си е глупава без разлика на годините... исто е со курите.. на 14 год ќе прави скришно... на постари години веќе ќе биде славна со тоа јбг...
чоекот бара совет.. ние што збориме лол
брат се зависи од тебе... ако си човек... кој што не му боли за тоа што ти зборуваат луѓетоо...ако мислиш дека нема да ти се искрши срцето кога ќе ти дојде некој и ти вика... оооо па јас сум ја плеснал девојкати многу пати... и такви глупости... фурај си напред.. пробај.. види што ќе испанде од вркста..ако пробаш.. барем ќе имаш искуство како е да бидеш заедно со курва... па ќе имаш добра лекција за покасно... тогаш кога ќе имаш сериозни врски :toe:

незнам како може некој да советува машко да се заљуби во некоја девојка за која знае дека поминала многу километри,и да чувствува нешто за неа што кога таа не стои на едно место само ке се разочара.некој ден ке поминат низ град и сите низ градот ќе му се смеат...(ајдеее види го овој...секој втор ја поминал а он си ја фатил-браво браво:pos2:)на што ке личи тоа бе..има сигруно некоја друга што би заслужила да ја сака а не таа...:uvo:,ако веќе сака да има нешто со таква не треба да биде врска или слично..постои мување..фала чао пријатно !:helou:

што има врска дали е 14 годишно девојче или 44 годишна жена.....глупава си е глупава без разлика на годините... исто е со курите.. на 14 год ќе прави скришно... на постари години веќе ќе биде славна со тоа јбг...
чоекот бара совет.. ние што збориме лол
брат се зависи од тебе... ако си човек... кој што не му боли за тоа што ти зборуваат луѓетоо...ако мислиш дека нема да ти се искрши срцето кога ќе ти дојде некој и ти вика... оооо па јас сум ја плеснал девојкати многу пати... и такви глупости... фурај си напред.. пробај.. види што ќе испанде од вркста..ако пробаш.. барем ќе имаш искуство како е да бидеш заедно со курва... па ќе имаш добра лекција за покасно... тогаш кога ќе имаш сериозни врски :toe:

Се мислеше ваљда на то дек 14 годишната не ни имала секс до сеа а камо ли со пола град па на секое чоше да се сретвет бившите. А мување е сосем различно.

...abe ednostavno nek i kaze,

"doi src, ostaj gi drugite ne t ebaraat oni, ja te barav, ama ne za zena"

sho se zamara do tolku...:uvo:

Се мислеше ваљда на то дек 14 годишната не ни имала секс до сеа а камо ли со пола град па на секое чоше да се сретвет бившите. А мување е сосем различно.
хехех еее времињата се менуваат.....

хехех еее времињата се менуваат.....

Океј, знам дек се менвет, колку тебе сум. Ама не мојш да ме убедиш дек некоја 14 годишна имала секс со појќе од еден, максимум двајца љуѓе.

Океј, знам дек се менвет, колку тебе сум. Ама не мојш да ме убедиш дек некоја 14 годишна имала секс со појќе од еден, максимум двајца љуѓе.
а ако ти кажам знам едно девојче 14 год и имала секс со повеќе од 20 луѓе кои што биле повозрасни однејзе ,, до 4 год....знан тебе ти звучи чудно... и јас не сакав да поверувам но сфатив дека како што иде вака ... сешто е возможно

незнам како може некој да советува машко да се заљуби во некоја девојка за која знае дека поминала многу километри,и да чувствува нешто за неа што кога таа не стои на едно место само ке се разочара.некој ден ке поминат низ град и сите низ градот ќе му се смеат...(ајдеее види го овој...секој втор ја поминал а он си ја фатил-браво браво:pos2:)на што ке личи тоа бе..има сигруно некоја друга што би заслужила да ја сака а не таа...:uvo:,ако веќе сака да има нешто со таква не треба да биде врска или слично..постои мување..фала чао пријатно !:helou:
Така, така...

Можда може и жиг на чело да и лепнеме...Ленса и заразна - run for your life:salut:

Кога стварно ќе осетиш љубов за некој, околина, етикети...све стануе небитно.
Уште повеќе, љубовта има моќ и од секаков scumbag да направи "човек".

Али, јбг, ако се држиме до село-весело и "шо ќе рече другиот" муабети, онда да...нека не прави ништо со неа, и нека си најде некоја од "поштените у село".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom