Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Sekoj si dobiva toa sto si zasluIl be drustvo,sto si nadrobil toa ke srkas bate,onoj tobi neka ne go tasla mnogu,na svajni godinava pobitna mu bese ebanata svadba pa valjda ne mozese da se zanimava so fudbal,sega neka trckara so mladincite.
Nastrana sto imam visoko mislenje za nego kako igrac,ova si go zasluzi skros.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ејјј малце смрди муабетов....Немало со кого да тренира лелее смешки е ова...

Па за првотимци бар у Баерн а за сигурно знам и во сите други големи клубови се прават посебни програми и сами тренираат со кондиционен тренер за да фатат приклучок со фитнесот на првиот тим.

Такада ова се живи смешки дека немало со кој да тренира па затоа го стаиле со резервите.

Не ме сфаќај погрешно јасно ми е у какво стање е он со фитнесот уште пред да дојде кај вас,знам дека не е на високо ниво али муабетов е безвезе за клуб ко Јунајтед.
Апсолутно, само не ми се пишуваше. Па и Фелаини и другите се вратија завчера од одмори, што ако тренира со првиот тим? Ќе си работи по посебна прпграма, ако дојде добра понуда, нека го продадат.Не му личат вакви работи на Јунајтед. :)

Ејјј малце смрди муабетов....Немало со кого да тренира лелее смешки е ова...

Па за првотимци бар у Баерн а за сигурно знам и во сите други големи клубови се прават посебни програми и сами тренираат со кондиционен тренер за да фатат приклучок со фитнесот на првиот тим.

Такада ова се живи смешки дека немало со кој да тренира па затоа го стаиле со резервите.

Не ме сфаќај погрешно јасно ми е у какво стање е он со фитнесот уште пред да дојде кај вас,знам дека не е на високо ниво али муабетов е безвезе за клуб ко Јунајтед.
Статијава е за вчера, вчера првиот тим имаше day off. За денес и општо генерално, не знам. Ама ако му кажале дека не е во плановите тогаш треба да си најде клуб што побрзо.
Фелаини и останатите не се за продавање, кажа Мурињо 100 пати.

Ако е за продавање ако не да му забранат во Керингтон да влага? Не се зафркавајте, нешто што не е во ред, не е. Освен ако Басти направил нешто што ние не знаеме, што му има згрешено на Мур? Ништо. Може и други од тие што тренираат сега со првиот тим ќе си одат, не е тоа ништо страшно. Како и да е, јас бев прв за Мур, но вакви работи воопшто не ми се допаѓаат.

Ако е за продавање ако не да му забранат во Керингтон да влага? Не се зафркавајте, нешто што не е во ред, не е. Освен ако Басти направил нешто што ние не знаеме, што му има згрешено на Мур? Ништо. Може и други од тие што тренираат сега со првиот тим ќе си одат, не е тоа ништо страшно. Како и да е, јас бев прв за Мур, но вакви работи воопшто не ми се допаѓаат.

Јасно де, јас кажав ако било само за вчера. За другово се слагам :)

Статијава е за вчера, вчера првиот тим имаше day off. За денес и општо генерално, не знам. Ама ако му кажале дека не е во плановите тогаш треба да си најде клуб што побрзо.
Фелаини и останатите не се за продавање, кажа Мурињо 100 пати.

Еден тренинг нема комплетирано под Мурињо у Јунајтед и му кажале дека не е у плановите....

Ај за Лацио да се работи ќе сфатев али за Јунајтед праиме муабет...Многу селски е муабетов не му бил у плановите...жити мајка а Фелаини со што има заслужено до сеа пример да му е у плановите??

Пак ќе кажам,јасно ми е и стварно да не му у плановите,сосема ми е јасно али начинов не прилега на клуб од калибарот на Јунајтед кој патем речено на своја иницијатива го донесе играчот у свои редови.

Oбјаснувањава апла смрдат такада очигледно се работи за нешто што не знаеме...

Дали ќе си оди Швајни или не, не сакам да навлегувам во тоа дека тоа нити може да знаеме само може да нагаѓаме...што се однесуа до тоа што не тренира со прв тим не значи дека е казнет, па и Мајк и Фосу-менсах не тренираат ради мали повреди, Швајни ако сте заборавиле отиде на Европсково после 3 месеци пауза( плус е во години со историјат на повреди) , сигурно не оправен до крај, па многу веројатно уште да не е 100% спремен за да може да тренира под полна пареа со останатите и да одговори на барањата на Жозе... Така да додека нема нешто проверено боље е да почекаме пред да носиме заклучоци.Јас лично сакам да остане и да покаже дека има уште живот во него

Му имаат кажано дека планираат да го продаваат, а овој искочи со изјава дека е фокусиран на кариерата во Јунајтед.
Следуваше потегов со U23

Viduk bild hehe. #Tapa

Иначе, во среда би требало да биде официјално за Погба.

Таа што иде после вторник:D.

Последно уредено:
Viduk bild hehe. #Tapa

Иначе, во среда би требало да биде официјално за Погба.
Чекаат амин од Хорхе, ако утре се појави на Мечкин Камен, ако не ќе се одложи за неколку денови.

Дакер пишал дека и да има официјално, Погба нема да игра против Лестер и Борнмаут зошто има долг одмор даден од Јувентус и ќе му треба време да се врати во меч фитнес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom