Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно? Што му фали на Оскар? Што сума се спомнува?Ако не отарасите од Оскар, ќе ми бидете втор омилен клуб. И вечно ќе ви бидам благодарен.
Каква способност има клубов да посери играч то е нешто стварно...
Ранокија беше најперспективниот млад стопер па после него Бонучи, Интер успеа да го направи играч за во Свирипичино, а Јувентус глаучот Бонучи стопер со цена од 50-на милиони. За да биди уште посмешно и Бонучи беше наш играч.
Вчера на натпреварот со Баерн беше тажно да се биди интерист, лепршавиот излезе со дупли бекови со цел да се примат шо е можно помалку голови арно ама 7 18-ет год.дечиња не растворија за 20-на минути. Никакво залагање кај играчите.
Шо и да се прај какви и да е играчи да се земат, ако магот остани на клупа џабе ни е. Колку шо не можев Мацари да го гледам овај бетер. Си ја презеде штафетата од него и си тера со ултра провинцијализам.
Сериозно? Што му фали на Оскар? Што сума се спомнува?
Толку не го бива Оскар, искрено коа сум ги гледал Челзи не постоел на теренот...Многу работи.
Не се споменува сума, Ди Марцио вели дека засега сте стапиле во контакт со Челзи. Конкретна понуда во наредните денови.
Толку не го бива Оскар, искрено коа сум ги гледал Челзи не постоел на теренот...
Инаку Гамеиро што некои членови тука ни со карта на стадион не би го примале го лапна Чоло во Атлетико и тоа за доста добра сума... Дали Манчио влијае и ментално врз расудувањето на играчи на некои фанови на Интер?
Абе Чоло намерно купува такви второразредни играчи у Атлетико сеа пошто јаките си ги чува за кај нас, следното лето да ги купи.![]()
Да. Мотив. Медиумите му ставија 30м фунти, ама Конте не верувам дека ќе го пушти.Сериозно? Што му фали на Оскар? Што сума се спомнува?
Ти рековме може да дое ама за на клупа пошто моментално иаме поквалитетен играч од него каде каде.Да бе Симеоне не знае ,ама затоа ти и СТефан најголемите стручњаци од вукојебина Македонија знаете кој играч го бива или не...јас кога ви пишав дека Гамеиро да го земиме ќе биди премија вие мене будала ме направивте...ама сум згрешил очигледно бидејќи не сме кадарни како клуб за Гамеиро да дојди кај нас..не е будала од коњ на магаре да слегва како Банега
Го споредуваше со Икарди и ти рековме дека нема потреба ич да доаѓа кога имаме подобар играч од него на таа позиција. Џонтра ти рече дека одма би го собрал ко бек ап опција за Икарди, така да не знам што бладаш Џонка.Да бе Симеоне не знае ,ама затоа ти и СТефан најголемите стручњаци од вукојебина Македонија знаете кој играч го бива или не...јас кога ви пишав дека Гамеиро да го земиме ќе биди премија вие мене будала ме направивте...ама сум згрешил очигледно бидејќи не сме кадарни како клуб за Гамеиро да дојди кај нас..не е будала од коњ на магаре да слегва како Банега