Фан Клуб: Интер

Му викам ја дека е лош Еркин ама не ме слуша, добар центаршут имал. :D Дај Боже пријателскиве само да не залажуваат, али од тоа што го видов до сега од него уопште не ми се свиѓа. Пред некој ден Орие душата му ја извади, како сталка го претрчуваше.
Абе малку да разбира чоек ќе примети дека типот е новиот монтоја.Никакво позиционирање при дефанзива.Боље додо да го остаеа.

А коа ќе ми текне дека едно време Киву не ни чинеше...
цццц
Колку падна Интер за овие 6 години тоа е за у учебници,да учат луѓе како НЕ треба

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Абе малку да разбира чоек ќе примети дека типот е новиот монтоја.Никакво позиционирање при дефанзива.Боље додо да го остаеа.

А коа ќе ми текне дека едно време Киву не ни чинеше...
цццц
Колку падна Интер за овие 6 години тоа е за у учебници,да учат луѓе како НЕ треба

Киву беше исти курац како овие денес ,но поради тоа што другите играчи ни беа поасолни не се чуствуваше неговиот неквалитет..катастрофа беше Киву,убедливо најголем киксер назад и тотално неупотреблив напред..Киву си беше добар играч во Рома и првата сезона во Интер(2007/2008) кога Манчини го играше како деструктивец и ЦМ,ама кога Мурињо следната сезона го премести назад пак правеше глупости.

Eве нека оценат другите кој нема мадиња да се клади јас ти викам дека Јуве нема да биде шампион ти викаш дека ќе биде... КЛАДБА.

Ама ајде еве ќе ти кажам ако дојде Де Бур спремен сум да се кладам дека Интер ќе биде шампион, со Манчини, Прандели или Леонардо топ 3 и желба за шампион. Сепак за човек да се клади мора да има некоја рационалност во кладбата, нешто што за тебе е мисловен поим.
Не се знајме, лично.. Ама еве ја се кладам дека Јувентус ќе биди шампион и годинава! Напрај си принт скрин на постов мој и чувај си го, за да не речиш вака така.. Ти одлучи си што да биди кладбата! :D

Не се знајме, лично.. Ама еве ја се кладам дека Јувентус ќе биди шампион и годинава! Напрај си принт скрин на постов мој и чувај си го, за да не речиш вака така.. Ти одлучи си што да биди кладбата! :D
Абе не може он со 100 луѓе да се клади у бришење акаунти.Еден акаунт има валда [emoji3] .
Најдете си нов пациент со деви,овој си има со мене кладба

Киву беше исти курац како овие денес ,но поради тоа што другите играчи ни беа поасолни не се чуствуваше неговиот неквалитет..катастрофа беше Киву,убедливо најголем киксер назад и тотално неупотреблив напред..Киву си беше добар играч во Рома и првата сезона во Интер(2007/2008) кога Манчини го играше како деструктивец и ЦМ,ама кога Мурињо следната сезона го премести назад пак правеше глупости.
Киву беше топ се додека не му ја скршија главата 2010. :D

Абе не може он со 100 луѓе да се клади у бришење акаунти.Еден акаунт има валда [emoji3] .
Најдете си нов пациент со деви,овој си има со мене кладба

Абе какви акаунти, макаунти :D Скара бате и ладно пиво :D Мислам ако му држи :D

Киву беше професор доктор за сите пациенти шо ги донесовме после него на позиција лев бек.Доктор!
Иако беше најслаб у цела прва постава на тој Интер,посебно откако му ја скршиа главата

Куров мој беше топ Киву,топ беше за скара правење заедно со Бурдисо :D
Не зезај, топ играч беше Киву, само ете му се задеси таа повреда на главата и од тогаш потона скроз. Се знаеше, и со топка да игра и да се позиционира.

13901364_1266242266721419_7035341050904492861_n.jpg

Кој е овој габиГОЛ?

Не зезај, топ играч беше Киву, само ете му се задеси таа повреда на главата и од тогаш потона скроз. Се знаеше, и со топка да игра и да се позиционира.

Малце ја претерувате,Киву беше отсекогаш катастрофа назад,кискер невиден и пред 2010 кога му ја скршија главата,не беше нешто посебно брз, а ниту центаршут немаше..Киву едноставно имаше визија и техника солидна за дефанзивец па затоа Манчини го користеше како ЦМ..и за позиционирање слаб беше,милион киксеви му паметам и се сеќавам многу се нервирав со него.

Џовани Симеоне потпишал за Џенова. Иди ти сине во Италија сјачај малку кога ќе дојде тате во Интер ќе те земам партал ќе прајте со Икарди.:zloo:

13901364_1266242266721419_7035341050904492861_n.jpg

Кој е овој габиГОЛ?

Пак е слаб овој тим..како прво назад треба уште еден квалитетен играч(по можност некој поискусен),на средина Брозович треба да биди тешка резерва и да игра само во купој..а напред не верувам дека овој Габигол ќе дојди кај нас,нема шанси...[DOUBLEPOST=1469962003][/DOUBLEPOST]
Џовани Симеоне потпишал за Џенова. Иди ти сине во Италија сјачај малку кога ќе дојде тате во Интер ќе те земам партал ќе прајте со Икарди.:zloo:

Ќе дојди тате во Интер бе..2026 а можи накај 2030

Киву беше играчиште бе, и како лев бек и како штопер беше измислен за овие сеа што ни се у тим.

Овој Барбоса нели у Јуве ќе идеше или од кај нив ќе го купуваме сеа ко Хесус Габриел од Реал што го земавме и Витсел од Милан? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom