Natural-girl
Morphine
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 5.246
Да де, батти викам и јас. Затоа, ич нека не ти чуе што муабети си прави она со мајка и`, терај си.Напротив, очигледно е дека планира, ама мене уопште не ми се допаѓа начинот на нејзиното планирање... Еј, да ти знае скоро се, па да те дискутира дома со нејзините, а не ни одеме. Луда...
Уф, обратна ситуација е, она треба да те моли, зошто она се измувала со бившиот, а ти не си бил со друга.aj nekoj neka mi kazi dokolku se nasol vo mojava situacia kako postapil.idev so edno devojce 15 meseci se bese ok.ja sakav premnogu a sega ustepoveke,se sluci odreden period da ne se vidime i taka nastaanaa problemite,se skarafme no seuste befme vo kontakt,i edna vecer ona se ispijanala i se izmuvala so bifsiot,i mi se javi mi kaza deka ne sakala dek bilo od alkoholot,seto toa jas go pominvam se so fakt deka jas i taa ne odefmetogas i sega sme seuste vo kontakt i jas sm toj sto faakticki ja moli za da se smirime,a ona sekoj odgovor i e neznam,dali sakam sakam fak.da zavrsam i jas sum nnstop pod nervoza,i sam neznam so da pram,kako da ja zaboravam ili so da prammmmmmmmmmmmmmmm:uvo::uvo:
Е сега, и ти не кажуваш кој згрешил и предизвикал да се скарате, а и тоа сигурно има влијание.
Што да ти кажам, освен ако ти не си кривиот за скарувањето, измувај се и ти со некоја и види нејзина реакција. Ако ти не си крив, не мувај, ама не ја ни моли. Сама ќе се врати ако и` значиш.

mislam spored mene to e najubav na4in kako da pridobijas nekoe 4upe
нема тука помош,сепак кажи и...првин види со неа,па после и со другарот да не излезе да ги загубиш и двајцата,со среќа :smir: