- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 1.138
- Поени од реакции
- 163
ме интересира зашто? Имаш високо мислење за себе? Замисли тој што најмногу ти се свиѓа не доаѓа и? Така лесно се откажуваш од нешто што го сакаш? И не зборам само за љубовта,општо и во животот ако си ваква без правец којашто сама ќе си го одредиш...
![]()
Zatoa so imam gledano kako stoat rabotite koa devojce prvo priogja na masko, zatoa so kaj nas sakale nie da priznaeme ili ne lugjeto seuste se so zaostanati svaknaja. Site maski velat bas sakam da mi priogja devojce, a istite tie koa ce mu prijde nekoa si ja krevat cenata i velat: curata sama mi se ponudi daj da ja probam, pa posle pocnuvaat da se falat kako nekoa pi**a imala mnogu hrabrost da im se pusta.
Visoko mislenje za sebe nemam, naprotiv patam od kompleks na poniska vrednost.
Ako toj so mi se svigja ne doagja gajle mi e, se moze bez sekoj - se moze i bez nego. Ali da dozvolam za mene nekoj da vika ovaa mi se pusta, znaci lesna e, epa ne dozvoluvam
I da ne se otkazuvam od se taka lesno, zatoa sto jas mislam deka vredi da se boram, se boram, ama po nekoj da trcam i toj da mi lepi etiketa k***a nema sansi. Po maz i po avtobus ne se trca, sekogas doagja nov