Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав ама читам коментари сегде како сме биле ептен компактни во средина и одбрана, тоа ми се свиѓа.

линк некој каде може да видиме снимка од сношти?

Ливерпул цело второ нападаше а немаше шут никаков уопште , доста кажува тоа...

Шансите за топ 4 значително ни се намалија, бидејќи Ливерпул беше подобар противник во второ полувреме. #КонтеАут

Одличен резултат остваривме во финалето во ЛШ со Ливерпул. Убеден сум дека скаузериве немаа поим за пријателскиот карактер на мечот. Како пуштени од кафез играа цело прво полувреме, особено оној просекон со лоша фризура Морено. Толку беа здивени што почнаа и меѓусебно да се повредуваат. Непромислениот старт на Фабрегас не сакам ни да го коментирам. Не верувам дека имаше намера, ама дечко, те молам...

Мене ми се допаѓаше она што го видов на терен. Има многу позитивности споредбено со ланските припреми. Нека ги одиграат и преостанатите два натпревари со Реал и Милан, па ќе напишам збор-два и за тоа.

Засега дисконектирана е средината со нападот, никако не успеваат да поврзат таму, ама ваљда ќе се среди тоа.

Да, назад беа ептен сигурни, ама нападот некако не функционираше ко што треба. Освен голот, не ми текнува на некоја посериозна шанса.

Не беа сомнителни, стварно го мачеле повреди кои не му дозволуваа да игра ко што треба. Тек на крајот заигра без никакви болки, и одма го видовме стариот Хазард. Повредите, плус општо лошата форма на целиот тим, доведоа до тоа. Не може на еден играч да се фокусираме и да кривиме кога сите беа за никаде.

Еве и на интервјуа сега цело време збори дека е спремен да игра и дека ќе даде се од себе за да се врати на нивото на кое што беше, па и да се подобри.
Ќе видиме, времето ќе покаже дали навистина е до повреди или нешто друго има во позадина.

Далеку од тоа дека само него го кривам, целокупно секој е виновен. Но 102% труд очекувам сезонава од Коста, Матич, Хазард и Фабрегас. Тоа е моторот што го движи Челзи, а лани тој мотор беше целосно рѓосан. :)

Ливерпул ја имаше само повеќе топката во посед и тоа повеќето беше на центарот, со воглавно безидејни напаѓања. Сериозна шанса за гол немаа...

Засега дисконектирана е средината со нападот, никако не успеваат да поврзат таму, ама ваљда ќе се среди тоа.
Навикни се на ова и во Јуве беше често случај

според изјавите,Коста притиска за Атлетико. ни се отвара нов проблем сеа за напаѓач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom