Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Кој му е крив на Милан и на Интер што ги водат неспособни идиоти со ретардоси од тренери без никаков концепт и систем?..па Интер 1000 години наназад еден ебан трансфер немаат погодено и тој што ќе го погодат не го играат бидејќи тренерот е ментален..Колку и да се радувам за Јуве, колку и да ги нејќам миланските екипи, сепак страшно ми фали и мислам дека уште повеќе ќе ми фали вистинско, израмнето дерби на Италија против вас или пак дерби со Милан. А не како сега што се натпреварите, влегувам зимата кај вас во фан клуб пред мечот и прв коментар читам, од Џони ако не се лажам: "Леле вечер овие криминалците ќе ни ја дупнат глата" и под него се слични мислење, се разбира реални, ама нема полошо нешто од резигниран навивач кога ќе видам, можеби и тука се гледа нивото до кое е стигнат еден тим, кога фановите немаат повеќе никаква верба.
А се тешам дека самите се криви што западнаа во оваа катастрофа и двата тима од Милано, што е 100% точно, криви се до бескрај поради крајно лоши и нелогични потези, ама не ми помага тоа баш
Ај порано се сложував дека Интер нема пари и буџет,неможи да се носи..ама сега во последните 2-3 години еден куп пари се фрлени и пак ништо,пак ебаните Наполи и Рома ни држат лекции по фудбал..ај Јувентус и покрај тоа што се криминалци пак се екипа со мадиња и реноме каде се финансиски стабилни и имаат одличен изграден систем и менталитет од времето на Конте,ама веќе неколку години Наполи и Рома со еден куп претумбации и промени да ти бегаат по 10-15 бода во табелата а истовремено вложваш големи суми за играчи тогаш нешто не е во ред со тебе односно со клубот.