Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ко не е единствен што се масираш со барање совети? :uvo:
Ајде трчај кај друг.
како не треба да се однесува иден советник :kesa:
Он топик: ју рул грл. конечно некој да сфати дека не треба да се вртиме сите за еден ко слеп за стап.

i sto da pravam jas, kako da reagiram na toa? :icon_conf

дознај дали ти му се допаѓаш на него... ако одговорот е позитивен - тогаш ти му пристапи на било кој начин... дај му знак дека го меркаш и дека ти се допаѓа...

како не треба да се однесува иден советник :kesa:
Он топик: ју рул грл. конечно некој да сфати дека не треба да се вртиме сите за еден ко слеп за стап.
Абе и сама кажа дека не бил единствен. Ако не мисли дека не е единствен што се се мачи со барање совети и сл работи :smir:

:pop: Советници и дипломати во развој, не и пишувајте сешто на младата госпоѓица, ќе мисли дека сте во право. Особено идиотки родени 90та година да не и пишуваат... :nesvest:

mene me interesira zosto poveketo od maskite go pravat slednovo: celo vreme te gleda, se vrti okolu tebe, saka stalno da znae se za tebe i drugo a ne ti prioga, sto e rabotava se sramat ili...?

Тоа драга моја Симона се случува бидејќи верувала или не, и момчињата како и девојките имаат срам и се претпазливи и пресметливи за многу работи, а особено за девојките кои им се допаѓаат. Затоа, јас те советувам, она момче кое навистина ти се допаѓа да му дадеш на знаење дека ти се допаѓа. За играње игри, и правење hard to get мислам дека ти е рано. У секој случај, не гледај на момчињата како потрошна роба, бидејќи ќе бидеш и ти повредена а и тие. Кога се работи за врски со другиот пол, биди внимателна, приземна и фина.

faalaa mn epa vaka koa ke sedime na kafe sme bile 3-4 pati i poso sme povejke luge i koa sedi na druga masa poglednuva ke mi se nasmee ali nzzz.....i nz so muabet da praam na msn....neznam moze ke pogodam nekoj muabet so nema da si krene akcii...inace ne e dignat ko ostanatite fraercinja u maalo...bar so mene e mn fin i ke se pozz i ke naprai muabet...ne go gledam mn cesto ali...........toa e a mn mi se sviigaaa!!!!sakam vikendov so niv ..........hahaha.....:back:

e i daj ako moze malce poise za tie tajnite znakcinja moze ke se najde nekoe za koe ja ne znam...fala odnapreed....:uvo:

па земи немора он ако се срами или не муе згодно да ти биде и на тебе земи опуштиасе малце и показиму дека ти се свијга или слицно ..... па кај и да идете викендов показиму го тоа па мозе и ке биде тоа несо.... позз:wink:

faalaa mn epa vaka koa ke sedime na kafe sme bile 3-4 pati i poso sme povejke luge i koa sedi na druga masa poglednuva ke mi se nasmee ali nzzz.....i nz so muabet da praam na msn....neznam moze ke pogodam nekoj muabet so nema da si krene akcii...inace ne e dignat ko ostanatite fraercinja u maalo...bar so mene e mn fin i ke se pozz i ke naprai muabet...ne go gledam mn cesto ali...........toa e a mn mi se sviigaaa!!!!sakam vikendov so niv ..........hahaha.....:back:

e i daj ako moze malce poise za tie tajnite znakcinja moze ke se najde nekoe za koe ja ne znam...fala odnapreed....:uvo:
види ти штом имаш мсн направи некој едноставен разговор (како си,што има ново...)не треба ти раскази да му пишуваш за да те примети тебе. и дај му некој ...како да кажам "сигнали", знаци дека ти се допаѓа,биди секогаш насмеана кога првите муабет,смеј се на неговите шали :pipi:(без разлика ако не се интересни хаха) и ако му се допаѓаш и ти на дечкото потоа е полесно ке знаеш на што си.веруј дека ако на машко му се свиѓаш тој нема до толку да се срами да ти пријде или да ти се доближи или пак да го покаже тоа коога веке приметил дека и ти го "меркаш" :smir:позз

helloo everybody:) ми треба ПОМОШ :) еве што е проблемот : Немам сексуално искуство !! помагајте !! невина е и девојка ми .. во врска сум 1 година и решивме да имаме секс .. вчера се обидовме пак и никако не успевам да влезам во неа :(( дупчето е многу тесно и правам секакви напори да влезам ама просто не го бива :((( таа нема никакво сексуално искуство, немала ни мастурбирано и не знам шо да се прај . Пробавме со мисионерска поза, туркам се мачам никако да влезам внатре, тесно е :) ве молам некој искусен помош да ми дај што да правам ? и ако имате на ум која поза да ја применам ?

helloo everybody:) ми треба ПОМОШ :) еве што е проблемот : Немам сексуално искуство !! помагајте !! невина е и девојка ми .. во врска сум 1 година и решивме да имаме секс .. вчера се обидовме пак и никако не успевам да влезам во неа :(( дупчето е многу тесно и правам секакви напори да влезам ама просто не го бива :((( таа нема никакво сексуално искуство, немала ни мастурбирано и не знам шо да се прај . Пробавме со мисионерска поза, туркам се мачам никако да влезам внатре, тесно е :) ве молам некој искусен помош да ми дај што да правам ? и ако имате на ум која поза да ја применам ?

prvo sto treba da napravite e da se opustate osobeno devojkata

nemozam nikako da se vljubam... so da pravam? :S:toe:
Епа неможеш да се заљубиш ти кога сакаш...
Тоа доаѓа неочекувано и мноу брзо...
Почекај, може уште не си ја нашол онаа која ќе успее да го поттикне тоа во тебе.

Епа неможеш да се заљубиш ти кога сакаш...
Тоа доаѓа неочекувано и мноу брзо...
Почекај, може уште не си ја нашол онаа која ќе успее да го поттикне тоа во тебе.

dobro de ke bidam zadovolna da go najdam ONOJ.... ne sum lezbejka... barem ne seuste :tv:

dobro de ke bidam zadovolna da go najdam ONOJ.... ne sum lezbejka... barem ne seuste :tv:
:pos2::pos2::pos2:
епа извини незнам зашто ама како машко ми се виде...Не е битно смени ги само половите во реченицата и готово...
СО среќа во потрагата... поточно не барај, можеби ТОЈ ќе те најде тебе:smir:

п.с.Уште еднаш извини:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom