Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Фала другар .. нешто ваквоа ми требаше .... ке размислам околу твојо предлог а и добро ми изгледа .. па ако не барем да скрате уште некој месец оти па и љубовна врска без секс не бива .... барем за мене фл уште едншка :cug:
Значи ти не бараше совет туку чекаше некој да ти го пише ова? Ако си и помил од невиноста, ќе ти даде, ако не, не те сака, кој ја ***...бооже. Пак ќе кажам, не ти дошло до ништо друго освен до секс, ајде, некои викаат нормално е за годините, хормони вријат итн итн. Мој совет е да не ја напнуваш ако стварно ти значи нешто. Ти треба сега вакво нешто?

Значи ти не бараше совет туку чекаше некој да ти го пише ова? Ако си и помил од невиноста, ќе ти даде, ако не, не те сака, кој ја ***...бооже. Пак ќе кажам, не ти дошло до ништо друго освен до секс, ајде, некои викаат нормално е за годините, хормони вријат итн итн. Мој совет е да не ја напнуваш ако стварно ти значи нешто. Ти треба сега вакво нешто?
Пуштете го човекот сам нека одлучи што сака... Како што напиша некој погоре само сме љубоморни ние на неговиот мотор, стан, кеш па незнаеме што кажуваме. Кога ке заглави со некоја од тие спонзорушите и ке биде со него само заради парите ке плаче да го врати времето назад, ама касно ке биде.

па подобро ке ми дојде од претходнио ти пост ....

Пуштете го човекот сам нека одлучи што сака... Како што напиша некој погоре само сме љубоморни ние на неговиот мотор, стан, кеш па незнаеме што кажуваме. Кога ке заглави со некоја од тие спонзорушите и ке биде со него само заради парите ке плаче да го врати времето назад, ама касно ке биде.

Да не беа тие златни спонзоруши ,пола од мажите немаше да видат п..ка
до 30 години.
А во врска со невиноста ,ова е моето златно правило “Битно е да си последен,а не прв“

mene me interesira zosto poveketo od maskite go pravat slednovo: celo vreme te gleda, se vrti okolu tebe, saka stalno da znae se za tebe i drugo a ne ti prioga, sto e rabotava se sramat ili...?

mene me interesira zosto poveketo od maskite go pravat slednovo: celo vreme te gleda, se vrti okolu tebe, saka stalno da znae se za tebe i drugo a ne ti prioga, sto e rabotava se sramat ili...?

Типот те сака:back::back:ама најверојатно се срами

Па ако не се срамиш ти, пристапи му, олесни му да не се врти

faalaa mn epa vaka koa ke sedime na kafe sme bile 3-4 pati i poso sme povejke luge i koa sedi na druga masa poglednuva ke mi se nasmee ali nzzz.....i nz so muabet da praam na msn....neznam moze ke pogodam nekoj muabet so nema da si krene akcii...inace ne e dignat ko ostanatite fraercinja u maalo...bar so mene e mn fin i ke se pozz i ke naprai muabet...ne go gledam mn cesto ali...........toa e a mn mi se sviigaaa!!!!sakam vikendov so niv ..........hahaha.....:back:

e i daj ako moze malce poise za tie tajnite znakcinja moze ke se najde nekoe za koe ja ne znam...fala odnapreed....:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom