Fantasy Premier League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи најголеми губитници во однос на лани.

Новите играчи во ПЛ се многу преценети.

Ок си е играта малце промени не е на одмет, освен што пола играчи ги нема уште внесено другото си е таман.

a1d1b2b0b4d195f97703b54808314b1a.jpg

image.jpg После катастрофалната ланска сезона без измени први три месеци од технички причини и несреќа со играчите одиме во деветта година по ред на старт со ауто состав до последни термини пред почеток на сезона во исчекување на последните предсезонски трансфери и листи на повреди.

Барам мислење од фановите на Ливерпул, кој ќе добива подобра минутажа- Клајн или Морено. Исто така ме интересира мислење од фановите на Челзи во врска со минутажата на Канте.
e3be383348084b0aa4ef5bf267c786e9.png

Барам мислење од фановите на Ливерпул, кој ќе добива подобра минутажа- Клајн или Морено. Исто така ме интересира мислење од фановите на Челзи во врска со минутажата на Канте.
e3be383348084b0aa4ef5bf267c786e9.png
Клајн пред Морено, Канте е деструктивец, не ти треба у екипата, подобро земи некој по офанзивен.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Многу скапи играчите мме.

fpl1.jpg
Можеби подобро Вилијан од Фабрегас, ама ајде секако има 3 недели до стартот на сезоната.

fpl2.jpg
^Tука на клупа ми се Дини, Олбрајтон, Василевски и некој си Пикфорд за голман

Последно уредено:
со многу измени до 13-ти

e31a7027ae85397eb7421ebe92a51b63.jpg

Многу скапи играчите мме.

Можеби подобро Вилијан од Фабрегас, ама ајде секако има 3 недели до стартот на сезоната.

^Tука на клупа ми се Дини, Олбрајтон, Василевски и некој си Пикфорд за голман

И тука ли бе? :facepalm:

234.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom