Natural-girl
Morphine
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 5.246
tuka izgleda na forumov samo jas najmnoguse zalam ama ete takva sum.i sea eve pak ke se pozalam bidejki so decko mi se karam celo vreme i sekogas jas sum ljuta i posle otkoga ke se skarame celo vreme mu zvonam i go obvinuvam za toa sto momentalno vrskata ni e katastrofa. sekoj pat si pomisluvam deka ke bide polsedno i posle edna nedela pak. a celo vreme se nerviram za toa i posle imam griza na sovest deka sum mu zvonela namesto da go ostavam da se oladi pa utre da prajme muabet.:nesum: nekoj sovet nesto taka da mi dadite mi treba mnoguuuuu. A i podobro se osekam koa ke si kazam vaka tuka
![]()
Човек кој е избувлив по природа често не може да издржи а да не изрече страшни зборови од типот: ти секогаш ми го правиш тоа, ти си таков и онаков, ти никогаш не си тука за мене и слично.
Ама, пред да кажеш таква реченица, пробај да изброиш бар до 5 за да помислиш : Кој би можел да биде одговорот на тоа?
Колку и да сака парнерот работите да излезат на добро, сепак воглавно односот се базира на акција-реакција, а ваквите расправии не водат кон добро, ја убиваат врската.
итн.