Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
tuka izgleda na forumov samo jas najmnoguse zalam ama ete takva sum. :vozbud: i sea eve pak ke se pozalam bidejki so decko mi se karam celo vreme i sekogas jas sum ljuta i posle otkoga ke se skarame celo vreme mu zvonam i go obvinuvam za toa sto momentalno vrskata ni e katastrofa. sekoj pat si pomisluvam deka ke bide polsedno i posle edna nedela pak. a celo vreme se nerviram za toa i posle imam griza na sovest deka sum mu zvonela namesto da go ostavam da se oladi pa utre da prajme muabet.:nesum: nekoj sovet nesto taka da mi dadite mi treba mnoguuuuu. A i podobro se osekam koa ke si kazam vaka tuka :toe:

Човек кој е избувлив по природа често не може да издржи а да не изрече страшни зборови од типот: ти секогаш ми го правиш тоа, ти си таков и онаков, ти никогаш не си тука за мене и слично.

Ама, пред да кажеш таква реченица, пробај да изброиш бар до 5 за да помислиш : Кој би можел да биде одговорот на тоа?

Колку и да сака парнерот работите да излезат на добро, сепак воглавно односот се базира на акција-реакција, а ваквите расправии не водат кон добро, ја убиваат врската.
итн.

epa vaka...jas sum nova tuka i ova prvo mi padna vo oci zosto i mene ni se slucuva istoto...mozebi treba da pokazeme po mali gestovi deka ni se sviga ?pa ako i on ne sviga ke go primeti toa...a ako ne pa toa e nemoze nisto na sila...ama kako sto vikaat krugot sekogas se vrti.....:pipi:

Како машко често пати за тие мали ваши гестови ми кажувала некоја другарка и јас после некое време дознавам дека таа (некоја со гестовите) уствари ми се пуштала.Чак после некое успеав да распознавам некој од нив ,така да за да си помогнете себе а и на поголемиот дел од машката популација убаво ке биде ако сакате да ни наброите некои од тие фамозни мали гестови.еве еден од мене-ми дава да и го чувам новчаникот во мој џеб кога сме излезени-
поправете ме ако грешам

tuka izgleda na forumov samo jas najmnoguse zalam ama ete takva sum. :vozbud: i sea eve pak ke se pozalam bidejki so decko mi se karam celo vreme i sekogas jas sum ljuta i posle otkoga ke se skarame celo vreme mu zvonam i go obvinuvam za toa sto momentalno vrskata ni e katastrofa. sekoj pat si pomisluvam deka ke bide polsedno i posle edna nedela pak. a celo vreme se nerviram za toa i posle imam griza na sovest deka sum mu zvonela namesto da go ostavam da se oladi pa utre da prajme muabet.:nesum: nekoj sovet nesto taka da mi dadite mi treba mnoguuuuu. A i podobro se osekam koa ke si kazam vaka tuka :toe:
Ај добредојде во клубот! До тој степен, што дечко ми ми ја купи книгата ,,Не губете ги нервите поради ситниците во љубовта" и ми даде задача да докторирам на неа:pos2:. Ти препорачувам да не обрнуваш внимание ан ситниците, да научиш да се насмееш на твоја сметка и да се однесуваш кон него како што би се однесувала кон најдобар пријател. Значи целосното разбирање е пресудно.

Еве ни и една советчилница.
Можете да се обратите доколку ви е потребен некој совет, ако имате љубовен проблем или проблем кој е во врска со сексот.

И без несериозни коментари :se_ molam

vaakaa...mi se sviga mnooogu edno dete i onaka popalena sum po nego epten ali neznam so da praam...takov e fraerce vo malo i iskacame ponekad zaedno ali (ja se znam so negovi mnogu dobri drugari i sekoj vikend ideme na kafe )ali on ne doaga sekogas i ne mi pisuva na msn.....a onaka koa sme zaedno se ponasa kako da se znaeme mnoogu odamna a se znaeme moze 1 mesec........epa toa so da vi kazam drugo....mnoogu itno mi treba soveet...pa ke ve moolaaam....za nekolkuu.....:pipi::nesvest::nesum::helou:

vaakaa...mi se sviga mnooogu edno dete i onaka popalena sum po nego epten ali neznam so da praam...takov e fraerce vo malo i iskacame ponekad zaedno ali (ja se znam so negovi mnogu dobri drugari i sekoj vikend ideme na kafe )ali on ne doaga sekogas i ne mi pisuva na msn.....a onaka koa sme zaedno se ponasa kako da se znaeme mnoogu odamna a se znaeme moze 1 mesec........epa toa so da vi kazam drugo....mnoogu itno mi treba soveet...pa ke ve moolaaam....za nekolkuu.....:pipi::nesvest::nesum::helou:
Хм фраерче во мало...зошто сите се попалени по такви :toe: јас баш сакам мирни девојки,не фраерки...ама добро вака прво треба да дознаеш дали дечкото сака нешто со тебе или не? Доколку има некои сигнали можеш да продолжиш понатаму,како кафе средба и слично...ако не побарај некој друг на земја што гази...се надевам ќе имаш среќа :smir:

пробај со по“интензивен“ пристап...т.е. поопуштен муабет дур искачате...а на мсн шо не ти пишува сама си кажа...“фраерче“...ако тоа не успее, имаш две тактики...смувај некој пред него кога ке искачате заедно (ама “пицни“ се претходно, многу љубомориме ние машките) или пак играј топло-ладно, он не ти праи муабет на мсн, ти не му прави муабет у живо (ама не го ингороирај, само некогаш прај се дека не го слушаш, да треба да викне два-три пати по тебе, или кога ке видиш дека сака тебе да ти се обрати, сврти некој несврзан муабет со другарму/другаркати...)....се надевам дека помогнав :)

пробај со по“интензивен“ пристап...т.е. поопуштен муабет дур искачате...а на мсн шо не ти пишува сама си кажа...“фраерче“...ако тоа не успее, имаш две тактики...смувај некој пред него кога ке искачате заедно (ама “пицни“ се претходно, многу љубомориме ние машките) или пак играј топло-ладно, он не ти праи муабет на мсн, ти не му прави муабет у живо (ама не го ингороирај, само некогаш прај се дека не го слушаш, да треба да викне два-три пати по тебе, или кога ке видиш дека сака тебе да ти се обрати, сврти некој несврзан муабет со другарму/другаркати...)....се надевам дека помогнав :)

e fala mn a inace ja sum so negoviot najdobar drugar mnogu dobra drugarka i sekoj vikend odime na kafe i ovoj so mi se sviga onaka nz vejke ne se druzi tolku so ovoj drugar mu...mislam deka poso sea vejke ne ucat zaedno ali nzz....a drugar mu ja sviga mojata najdobra drugarka...oni se taka fraercinjata u maalo...i taakaa...fala mn use ednas ke ve poslusam pa ke vidime sto ke bidee.....

Прашање ?!?!

Имам ситуаце во која ми треба доста помош.... веке 2 недели размислувам на таа тема и никако да дојдам до конечно решение .... па вака да почнам со темата:
-Имам женска веке 3-4 месеца. Имам 17 години а таа 16. Пред да стапевме у врска, се знаевне околу 5-6 години а имавме и добар пријателски однос. Се позамаравме едно 4-5 месеци и тоа добро замарање па стапивме во врска. И до сеа се е ок ... мислам немаме никаков проблем се ни оди добро само имаме еден мал проблем околу прашањето за првиот однос. И јас сум девица и таа само што наполнив јас 17 години а таа 16 ... она има образложение дека била мала за да ми го овозможи тоа ... и сеа не знам што да правам дали да чекам уште една година за да го добијам тоа или да ја откачам уште одма ... имам доста пријатели ... финансиски стојам добро имам добар мотор за на мои години имам празен стан едноставно се друго имам освен тоа шо треба да го чекам уште една цела година .. ај ако сака некој со слично искуство или со некој предлог аргумент и сл да ми помогне да дојдам до конечно решение на мојот проблем. Им се заблагодарувам на сите кој ке се потрудат да ми дадат некаков совет ... :toe:

Ако се фаќа за квака, не е мала.

Инаку, не ја палиш. Според мое видување, па затоа не и се „иска“.

Едит: Се надевам дека ниедна женска нема да ти даде додека не се опаметиш.

Откачи ја, шо... Моторот и станот ќе ти најдат некоја која нема да ти образложува дека е мала. :tapp:

А друго што имаш? :pos:
Зш да ја откачиш бре? За то ојш ти со неа?
Бре на тие години имав врска 2 години, и не му дадов, и па не ми раскина, ти од 3-4 месеци се жалиш. Девица е, ај да не беше шо да се влечка толку време, ама вака...... почекај си и продолжи со :drk:
:pipi:

Баш ме интересира зашто баш мора на 17 год да ти даде?
може не е сигурна дека ќе го имаш моторот и станот за една година.
сфашта.

Ако вреди да чекаш 1 година - почекај...а до тогаш моторот под гз, расшетај по селскиве места, на пример ко кај мене у драчево секоја втора се пали на веспа...ипонатака си знаеш, качуваш позади, една пијачка и у стан фрлете се на задоволување

А друго што имаш? :pos:
Зш да ја откачиш бре? За то ојш ти со неа?
Бре на тие години имав врска 2 години, и не му дадов, и па не ми раскина, ти од 3-4 месеци се жалиш. Девица е, ај да не беше шо да се влечка толку време, ама вака...... почекај си и продолжи со :drk:
:pipi:

па вака имам се освен тоа ... можам за кратко време да си најдам друга шо ке ми го овозможе и тоа .. а не одам со неа за тоа одам за тоа шо чуствувам спрема неа нешто повеке од клку спрема секоја друга момичка а не се жалам за 3-4те месеци жалам се за тао шо треба да чекам уште 12 ...

па вака имам се освен тоа ... можам за кратко време да си најдам друга шо ке ми го овозможе и тоа .. а не одам со неа за тоа одам за тоа шо чуствувам спрема неа нешто повеке од клку спрема секоја друга момичка а не се жалам за 3-4те месеци жалам се за тао шо треба да чекам уште 12 ...

Епа ако ја сакаш ќе си ја почекаш, ако не ти е до чекање најди си друга момичка што ќе ти го овозможи тоа. Ти вриет хормоните сеа јебига, или :drk: или најди друга. :pipi: Твое си е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom