Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако мислиш дека Ибра ќе ги изигра сите утакмици или 70-80% од утакмици, гадно се лажеш.Јас мислам дека 50-50 ќе биде соодносот на утакмици на Ибра-Рашфорд, не е Рашфорд чичарито па да грее клупа и да ротира при замор.А Руни ако ги изигра пола од утакмиците што ќе ги игра како што треба треба да бидеме пресреќни.И тој мислам дека не е загарантиран у први 11.

Рашфорд е дете од 18 години. Ибра е фудбалска институција. Какво црно ротирање. Ибра ќе биде стартер на сите важни утакмици. Рашфорд може повеќе време за играње да фати на местото на Марсијал отколку на Ибра, но и тоа не верувам ако Марсијал игра како што играше лани.

Ниту пак има потреба да се форсира Рашфорд оваа сезона.

Леле, на Јанг заборавив дека постои, исто како и Јауназј. Огромен е ростерот, ќе летаат 5-6 фудбалери сигурно.

Последно уредено:
Вака се завршува бе, бем ти Мики, бем ти Лингард, бескичмењаци.

леле Рохо човече какво дрво е :facepalm:

Леле Рохо :facepalm: Собере си ги куферите послем утакмица.

Рашфорд во овие 15тина минути подобри потези имаше од пола тим, како мудро ја остави оваа.

Ок е, овие 2-3 мин се уверивме дека нема последици по брзината на Шо. Жити тој и Рашфорд што не комплицираат, фудбал е ова, не е квантна физика.

јанузај да остане од џеси е подобар за ротација и уште еден штопер пошто рохо и џонс не се за кај нас

Шо е машина, ќе гази сезонава, само да не се повреди. Мене највеќе што ме загрижува е позиција 10ка, Руни во слаба форма, Мата џуџето во уште послаба, Мики си викам повеќе ќе оди накај десно крило.

Исто така, средината. Обавезно мора да се донесе Погба, фали некој коњ да се бори таму. Кога ги гледам овие Блинд, Херера, ми се плаче, падни-стани прават, како од гума да се. Исто така премногу се натрупавме на овие позиции, еден тон играчи има. Керик, Швајни, Шнајдерлин, Блинд, Херера, Фелаини, и уште Погба ако дојде, каша попара. Обавезно треба да се продадат неколку играчи, и некој од овие крилата, премногу просеци има, и да се земат 2-3 посолидни играчи.

И на крај стоперите, да се молиме Бејли и Смалинг да се здрави цела сезона. Рохо и Џонс се само за во Болтон, или нека пазари Моу уште еден стопер, вака мака ќе си имаме.

Рохо, Џонс и Џеси први треба да летаат.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom