Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Уф и јас многу ценам кога девојче прво ќе потегне, бидејќи јас сум многу тежок за првиот чекор. Се гледаме со едно девојче има знаци дака се привлекуваме но никако не можеме да стапиме во контакт, таа чека јас прв да почнам,а јас пак таа. Стварно незнам како да почнам каков разговор да започнам за што да зборувам:kesa: дајте некаков совет бидејќи ќе мора јас прв да го кршам мразот:nesum:

Уф и јас многу ценам кога девојче прво ќе потегне, бидејќи јас сум многу тежок за првиот чекор. Се гледаме со едно девојче има знаци дака се привлекуваме но никако не можеме да стапиме во контакт, таа чека јас прв да почнам,а јас пак таа. Стварно незнам како да почнам каков разговор да започнам за што да зборувам:kesa: дајте некаков совет бидејќи ќе мора јас прв да го кршам мразот:nesum:

паааа... викни ја на концертот шо е у сабота да идете 2цата...може ке прифати...:vozbud:

многу просто...идеш и праиш small talk..т.е. збориш шо ке ти текне прво, се разбира со некој комплимент у средина...(сеа не ептен шо ке ти текне прво, туку разглеј па кажи нешо соодветно...пр. Убав е денот денес а? веруј..во љубовта нема ништо демоде :)) и после иде името (упознавање формално) и после иде бројче...:) само немој да се избламираш мсн да и земеш :pos: тоа сеа демек у мода е ама тапа е :)....

плус..викаш она чека да направиш прв чекор?? ете ти фора...идеш и даваш шмек и еден осмех (не од шестка до шестка, шмекерси :smir:) и и викаш “ ај јас ке почнам прв“....:)
паааа... викни ја на концертот шо е у сабота да идете 2цата...може ке прифати...:vozbud:
прв дејт на концерт??? нее....паркче, клубче, на кафе ова она...да се слушате пошто муабет ке праите нема да денсате ко нездрави...срам ќе ви биде не за друго :)

Дознај што сака пријателе...кино,театар,кафенце...мора да го скршиш ти мразот посебно ако има знаци нема да има проблем јас мислам,ајде само напред :vozbud:
...со среќа :smir: и пиши што биднало :vozbud:

Хм... добри совети но сепак ќе се распрашам за неа што сака, подобро да ја запознаам пред да стапам во директен контакт, сепак не е толку лесно како што ми предложивте ( барем за мене, за вас незнам),разбирам со чекање само губам но не сум толку отпуштен како вас шмекери :) , мене ова ми е прв пат...
Добро е чувството да си вљубен :pipi:
п.с. фала многу за советите:smir:

forget her...не вреди да губиш време со некоја која од време на време е заинтересирана за тебе...не би сакал да звучи грубо, но мислам дека пополнува време со тебе...или те сфиѓа, или не...нема измеѓу...
следен чекор---->покажи и дека не ти е ни најмалку гајле за неа, со што би требало да сфати дека ти заслужуваш подобро од неа...Па можеби ќе се смени...
но, сепак мислам најдобро е: тупи го и ти дека треба да помине време:smir::smir::smir:
благодарам друже сме се слагале, за ова, само не бев сигурен...:salut:

Сакам да ве прашам за совет што да правам?
Ми се допаѓа едно дете,ама мислам дека него му се свиѓа мојата другарка која by the way има дечко.
Со него сме само онака другари,но немаме некој голем муабет,како да му се приближам?:nesvest:
Што и да праиш НАЈВАЖНО е да му дадеш до знаење дека не го гледаш како другар, зошо ако се збилижиш со него како другар готово е, збогувај се од секоја шанса дека ќе го имаш!!! Немој да се тераш по филозофијата дека ако станеш поблиска со него како другарка дека имаш повеќе шанси, зш тоа е ГРАШКА! Пуштај му се, врти му муабети за флерт, дај му убаво до знаење дека другарка ти има дечко и не е заинтересирана (се надевам)...и со тек на време се ќе биде боље! Али флертувај максимално, тоа ти е најбоље!! Со среќа, и пиши ако се деси нешо да знаеме :wink::wink:
ајт позз:smir:

тачно...а женските ич не ценат...дури и не ребраат после тоа...

тоа е тоа, женски менталитет, јеби га...
женското треба да покаже знаци на симатизирање(а не да ќути), додека машкото е оној кој треба да направи компромиси и да почне да и се пушта.

Вечерва имам план да излезам и да ја бркнам една женска што долго време ми е во очи. Но тоа е и најголемиот проблем. немам многу искуство со женските па немам претстава како би се постиавил со девојкава... ке ви бидам благодарен за некој совет за тоа како би и пријдел, за што би и правел муабет и сл... девојкава ке се наоѓа во еден кафиќ... и така... Итно ми е потребно..поззз

Вечерва имам план да излезам и да ја бркнам една женска што долго време ми е во очи. Но тоа е и најголемиот проблем. немам многу искуство со женските па немам претстава како би се постиавил со девојкава... ке ви бидам благодарен за некој совет за тоа како би и пријдел, за што би и правел муабет и сл... девојкава ке се наоѓа во еден кафиќ... и така... Итно ми е потребно..поззз

Не мора уште веднаш ти да ја бркнеш, ти се допаѓа девојчето ама чекај полека.
Не мора се на првиот состанок да се случи, ако добро се поставиш ќе има и втор, трет... а доколку избрзаш и истрескаш некои работи што не треба може и да е последен.
Престави се онаков каков што си. Не се фолирај, не се филмај, не се прави фраер, дај и некој комплимент, почасти ја пијачка и то.
Ако има големи искри испрати ја до дома после тоа. Ако не остави за следен состанок. (и онака е ладно за испраќање :icon_lol:)

Aм ак имаш барем здраво со неа лесно ќе е ...ќе одиш ќе се поздравиш со неа и ќе видиш та по самата реакција дали ќе сака уш малку да си попрајте муабет или јбг да си бараш друга..
За муабет лесно би било(освен ако другарките нејзини не глумат светилки)почни со тоа на пример колку е убава атмосферата, дај и комплимент,на пример дека супер е облечена.. и пак ти кажав види како ќе рееагира на сето то.. и после можиш да ја викниш да подизлезите до надвор.
И гледај да не си премногу упорен,ниту пак напорен зошто одма при првото корпа ќе јајш..

Па...

Ја лично не сум за мн запознавање у кафич, дискотека и сл :S
а и одма идем у акција не ја тупим мн, и фино лепо ќе и пријдем и ќе и речем да се запознаемо и ако сака да излеземо надвор :)
а не ми се веруе да те одбие ако го направиш тоа на вистински начин, со малце шмек, со блага насмевка, со намигнување, со некој жешток пијалок во раката :)

п.с заклучок не ја тупи мн и одма речи и тоа што го чуствуеш ,,ми бодеш очи долго време,, :pos: , не сериозен сум речи и го и тоа, биди свој и не ја тупи мн, малце самодоверба :)

Абе претпоставувам веќе е фрлена коцката.. Излезен е дечкото ваљда веќе..
Нека пише што напраил..
А ако не напраил ништо.. За следен пат..
Викни си ја фино лепо до надвор.. И кажи и се што имаш да и кажеш.. Дека ти фаќа око ептен и така.. А ако не се знаете вака лично прво побарај и го бројчето.. Или прашај ја дали би сакала да идете на кафе деновиве.. Биди искреен и директен.. Според мене тоа е најдобар начин.. :pipi:

Поентата е на каков начин да ја викне... Зашо ако има повеќе од 20 години, тоа треба да е малце посуптилно. Друже во право е типкава која кажа дека си веќе излезен... Па пиши шо се десило...

хмм советиве се лудница хаха можеби и мене ке можеш да ми помогнеш
последниве неколку месеци ама и4 не ми текнува на онаа работа хахахаххахахахахах
незнам што да направам ни брет пит не би ме запалил :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom