Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Moze li nekoj da mi pomogne so predlog za nekoe ubavo romanticno mesto,no sepak poseriozno za utresniot den? Bi sakala da go pominam vo edna mirna opustena atmosfera, a da ne bide toa doma!
Балила,плус и свеќички сигурно имаат ставено на секоја масичка,плус убава пица праат,плус убаво музиче тивко,мераци:).После можете на прошетка да отидете малку:pipi:.Али сепак,зависи од каде си,ако си од Ск океј,ако не,забораи на Балила:pos:

Pa odgovara samo ako moze na privatna poraka da mi kazes kaj se naoga tocno i mnogu blagodarna ke ti bidam!!!!

lele ivance kako ne go vidov postov prethodno italijanskiot restoran Vitoria e PREKRRASEN! preubava atmosfera ...ama ajde za nekoj drug povod ..

Moze li nekoj da mi pomogne so predlog za nekoe ubavo romanticno mesto,no sepak poseriozno za utresniot den? Bi sakala da go pominam vo edna mirna opustena atmosfera, a da ne bide toa doma!
закаснувам малце, но за секаков љубовен повод најубаво е во Аја, штета јас што касно дознав за кафичов/ресторан иначе имав план да идам таму :) сега и планирам во нареднава недела да отидам таму со љубената, ептен убава атмосвера! :smir:

Сакам да ве прашам за совет што да правам?
Ми се допаѓа едно дете,ама мислам дека него му се свиѓа мојата другарка која by the way има дечко.
Со него сме само онака другари,но немаме некој голем муабет,како да му се приближам?:nesvest:

Ми се допаѓа едно дете,ама мислам дека него му се сфиѓа мојата другарка која by the way има дечко.
Со него сме само онака другари,но немаме некој голем муабет,како да му се приближам?:nesvest:
Па почни на тој начин што ќе најдеш, повеќе заеднички муабети со него. Но не доволувај да се зближите повеќе од она што сте сега. Едноставно само дозволи да се запознаете повеќе.
п.с.Почни муабети кои нема да ги довршуваш, и кои малце оставаат во неизвесност.:helou::helou::helou:

Ми се допаѓа едно дете,ама мислам дека него му се свиѓа мојата другарка која by the way има дечко.
Едноставно пушти му се.
Сакаме директност, посебно од девојки.

покажи му знаци на заинтересираност, иобиди се со говорот на твоето тело да му кажеш дека ти се допаѓа.
Како што рекоа погоре, биди дирекна...
прајте повеќе муабет, викни го на кафе, обиди се повеќе да дознаеш за него, и натерај го тој да сака повеќе да дознае за тебе.
Пиши му порака, прашај го за здравје како е што е.Машките ценат кога девојката го крши ледот :helou:

А, јас пак... ги средив сите работи за да ме забележи, ја шмекав 2 месеци... дојдовме во контакт... направивме се што треба за да излеземе.
ми тупи дека требело да помине време...
И кажав дека нема да и се пуштам веќе... пак е заинтересирана за мене на моменти... на моменти и не... следен мој чекор би бил??? благодарам...:toe:

А, јас пак... ги средив сите работи за да ме забележи, ја шмекав 2 месеци... дојдовме во контакт... направивме се што треба за да излеземе.
ми тупи дека требело да помине време...
И кажав дека нема да и се пуштам веќе... пак е заинтересирана за мене на моменти... на моменти и не... следен мој чекор би бил??? благодарам...:toe:
forget her...не вреди да губиш време со некоја која од време на време е заинтересирана за тебе...не би сакал да звучи грубо, но мислам дека пополнува време со тебе...или те сфиѓа, или не...нема измеѓу...
следен чекор---->покажи и дека не ти е ни најмалку гајле за неа, со што би требало да сфати дека ти заслужуваш подобро од неа...Па можеби ќе се смени...
но, сепак мислам најдобро е: тупи го и ти дека треба да помине време:smir::smir::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom