Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];2205072 напиша:
Ама и мене брат не ме бидуе за тоа, но се потрудив, и не е нешто мн топ писмово ама лично мое е, ги изразуе мојте чуства и тоа е најважно... а и најдобро сам да го напишеш бидејќи на личноста што ќе и го напишеш сигурно се знаете подолго време и те знае каков си и ќе знае дали си го нaпишал ти или не ...:)
Знаеш кога пишуваш љубовно писмо, не е битното дали те бива или не. Не е поентата да земеш од некој друг кога се работи за твои чувства. Пиши она што го осеќаш искрено и тоа е она што е битно, она ќе го сака затоа што е од тебе. Битна е намерата, сепак.
е ај сите истото ке го напишеме...:smir:

no hard feelings...

е ај сите истото ке го напишеме...:smir:

no hard feelings...

Не е твое да коментираш, темава е за Љубовни проблеми и ако сите се согласуваме околу тоа, тоа е. Секој што сака ќе си пишува, и не е твое да опоменуваш и да одиш оф - топик.:smir:

Продолжете по темата, наредите оф топици ќе бидат бришени.

Уау, љубовно писмо... мене ми е глупо готова порака за роденден да пуштам а не пак на женска да и пишам/кажам нешто туѓо, готово, смислено...

Демек некој таму во америка што го постирал тоа (пример) знае подобро од тебе каква ви е ситуацијата и што тоа ти сакаш да и кажеш...

Седни и пиши тоа што мислиш да и го кажиш, верувај ми никој не би можел подобро да го напише од тебе, барем за твој случај...:smir:

Мене ми треба повторно предлог за поклон. :) Минатиот пат кога побарав помош од вас за иста работа ми помогнавте многу, посебно Фантом ох , но од сите предлози склопив нешто и излезе многу убаво. Е сеа пошто е Валентајн, не би требало да има коментари од типот ,,ти си знаеш шо треба да и купиш , знаеш што сака а што не,, пошто е таков празникот и.. а и подобро би било предлози за начинот на подарување и така натаму. Сакам убави предлози, а тоа за вас не претставува проблем зошто сте многу креативни и изобилувате со идеи. Фала кајганџии , чекам предлози. :)
Ке ми помогне некој?

Со мечиња веќе претерав така да мислам дека нема шанси и овојпат да и купам мече. Некоја друга алтернатива?

Вибратор?

Се заебавам бе.:)

Аман бе друже толку неможеш да смислиш? - Купи и на пример некое ланче, од тие што имат како рамка за мали слики, и стави слика од тебе и од неа, или пак немора да е со слика, нека пише некоја љубовна порака.:)

Нешто романтично јеботе... моеш да напраеш нешто романтично како... од чоколадна хартија срценциња, или некоја др фигура (ако е у хороскоп риба, моеш риба да и напраеш и сл.)... лесно е... унутрашната фолиена фартија од чуколадо ја земаш (не сум пробал со обична фолија дали може :pos:) и праеш фино лепо фигура... мн лесно е, можда од прв пут малце потешко ќе ти биде, ама не се откажуј...:pipi:

Ај купи и ружа некое омилено цвеке и аман не се оптеретувај што ке и дадеш, ако те цени нема да и биде битно тоа туку вниманието, купи и свеки миризливи јас на пример многу ги сакам ги има милионии врсти

lele da denes bas slucajno vlegov vo seva i ima milion ubavi svekicki ...super poklon za zensko i jas g sakam, isto taka zenskite se palat na nakit,,,jas go obozaan nakitot na avon na primer...posle toa imas alternativa da gi izvadis site sliki od vas i vo eden golem ubav album da gi stavis taka sekogas koga ke saka ke moze da gi gleda...poz

a za masko be luge???ajde vie mazite kazete sto bi sakale ...:smir:

Абе гоце завиткај му панделка црвена и дирек кај неа дома нека го отвори подарокот. :pos2::pos2: Знаеш на што мислам :):)

Онтопик:Не бе.. Некоја убава рамка и стај слика некоја од тебе,купи и букет црвени ружи и некое чоколадце некоја бонбоњера.. :):) наједноставно нешто

hahaha ,,,lele da inaku zelbava na jovan e super ali realizacijata e malku vopotezok oblik kako i da e prodolzuvam so prebaruvanje na idei za maskiov oklon...znaci...???:nesum:

jas mislam deka cekanjeto e super nacin a istovremeno i nemoj da zaboravis da bides del od nejziniot zivot ...samo mislam deka najgolema greska e ligavenjeto kaj maskite ,,,,pokazi deka si masko i nejze pokazi i neka ne si dostapen,,,zenskite sakaat nedostiznost!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom