Шабан Шаулиќ голем солистички концерт со Струмица - 29.07.2016

• Креатор на темата Креатор на темата Nino Manchester
  • Време на започнување Време на започнување

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Темава е исклучиво за оние што го обожаваат ликот и делото на кралот на српската народна музика. Мада секако знам дека ќе има кењање, па изволте почнете:D
13557909_10154258698154043_4176050456072623122_n.jpg

@RickyLFC9 како главен шабан на форумов што викаш ти, нормално после мене:icon_lol:

Треба поскапа да е картата, вака само сељаци ќе идат од тие што се тепаат.

Многу е густо да ви кажам на вакви настани, ако не сте физички спремни не идете, боље идете си на оние хеви метал журкине кај што нема тепање, или нешто хаус идете вамо-тамо. Знаете, турбофолкот е заебана работа, не е за слаби лица.

Треба поскапа да е картата, вака само сељаци ќе идат од тие што се тепаат.

Многу е густо да ви кажам на вакви настани, ако не сте физички спремни не идете, боље идете си на оние хеви метал журкине кај што нема тепање, или нешто хаус идете вамо-тамо. Знаете, турбофолкот е заебана работа, не е за слаби лица.
Ќе идеме во випот бе таму е 500че, неможе секој сељак да иде, само оние елитните:pos:

Бежте подалеку од таму. Паметно дете е Рики, паметно говори. ЈАс шо сум од Струмица не ми текнува да стапнам, не па вие. Со вили има да ве измушат ако погледнете некој на криво или па не сакајќи упецате некоја од момите на шерифот во селото. Кога ќе потегнете од тоа пивото, ќе бидете како Том од Том и Џери кога го направија вадилка ..

Бежте подалеку од таму. Паметно дете е Рики, паметно говори. ЈАс шо сум од Струмица не ми текнува да стапнам, не па вие. Со вили има да ве измушат ако погледнете некој на криво или па не сакајќи упецате некоја од момите на шерифот во селото. Кога ќе потегнете од тоа пивото, ќе бидете како Том од Том и Џери кога го направија вадилка ..
Ќе ми се фанат за вилава:D,секако знам дека ќе биде гунгула. Лани требаше да биде у Струга на стадионот на Караорман па се одложи. Е сега напрај споредба со таму и ова сеа, па таму брате ќе беше под висок напон, мада и ваму нема да биде ништо поарно. Само ако гледаш вака не треба да идеш нигде на ваков вид концерти, затоа што свегде има будали. Ја лично одамна прекинав да пазам кај идам, демек ова било она било, идам бе и крај сегде може нешто да ми се деси. Секако не сум конфликтна личност и до сега добро сум ги избегнувал пиздариите, а секако имало. Па сега ако идам и ако преживам ќе пишам:D

Ќе ми се фанат за вилава:D,секако знам дека ќе биде гунгула. Лани требаше да биде у Струга на стадионот на Караорман па се одложи. Е сега напрај споредба со таму и ова сеа, па таму брате ќе беше под висок напон, мада и ваму нема да биде ништо поарно. Само ако гледаш вака не треба да идеш нигде на ваков вид концерти, затоа што свегде има будали. Ја лично одамна прекинав да пазам кај идам, демек ова било она било, идам бе и крај сегде може нешто да ми се деси. Секако не сум конфликтна личност и до сега добро сум ги избегнувал пиздариите, а секако имало. Па сега ако идам и ако преживам ќе пишам:D
Друга сорта се тие таму, не се заебавај. Да беше точно во СР концертот, друго коло ќе се вртеше. Како домаЧин ќе ве угостев и ќе ви организирав и комбе ако треба на сите шабанџии од форумов за да присуствувате на тој спектакл :icon_lol:

Друга сорта се тие таму, не се заебавај. Да беше точно во СР концертот, друго коло ќе се вртеше. Како домаЧин ќе ве угостев и ќе ви организирав и комбе ако треба на сите шабанџии од форумов за да присуствувате на тој спектакл :icon_lol:
Знам таму со каљаш ќе го пукат:D, него колку е ова одалечено од Струмица?

@Ендорфиниус ајдбе бе па и ти ги направи индијанци. :icon_mrgr: Не познавам никој од Турново, ама до толку сигурно не се сељандури ебаго да шетат со вили и мотики. :tvg: Мене секогаш мее било најного страх од баничане, турновци за них се боранија. I guess...

Ех Македонијо.. додека Шабаниве ги полнат стадиониве.... срамота. За жал.

Знам таму со каљаш ќе го пукат:D, него колку е ова одалечено од Струмица?
12-13 километри некаде. Кога тргнуваш од Струмица према Ново Село кон бугарската граница, Турново е трето населено место на кое директно се наидува, првите две се Дабиле и Босилово. Ако доаѓаш прво во градот, тогаш со такси некаде 150 денари би требало да е.

Не ме влече ни малку да одам, ама не си правете филмови нема шанси да биде нешто како опасно :D. Најмногу што може со пиво да те испрска некој или евентуално не дај боже некое шише да прелета. Ама повеќе од тоа, освен сам ако не си бараш не би требало да има.

Shit....Sea mora da kupuem bela cipela i crna trenekra so tri beli liniii.... za night life eventov!

Цеца 600 овој 300, ваа година не одат салам чушките и френките нема пари за такфи луксизни животе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom