Пуци
Somewhere in time
- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 13
Ок,фала за помошта,ама ја не сваќам...одговорот ти “лежи“ во прашањето....
Што е одговорот????
Премногу посветен сум бил????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок,фала за помошта,ама ја не сваќам...одговорот ти “лежи“ во прашањето....
koj ke mi kaze kako da doznam dali ima druga nie sekoj den se slusame od drugu doznav deka ima druga go videle![]()
Ок,фала за помошта,ама ја не сваќам...
Што е одговорот????
Премногу посветен сум бил????
Значи од тоа немаше ништо...не и се јавував уопште,небевме нон-стоп заедно,и така...Брат како да ти кажам... Многу папучарски си се однесувалНе е она све во животот, има и другари, и компјутер и све
На женските им доаѓа преку глава ако некој нон-стоп е со нив, им се јавува и такви работи
![]()
ако чуствуваш дека не ви оди... дека не е исто или дека не го сакаш, збори со него и направете мала пауза, не да раскинете ама бидете малку поодалечени едно време, ќе видиш како одма се ке ти се среди, одма ќе знаеш дали стварно више не е истото и дека не го сакаш више....или едвај ќе чекаш да го видиш...ajde luge pomosssssimam de4ko ideme 2 god.On e onoj istiot kako porano a jas ne...imam 18 a on 22 i imam custvo kako najubavite godini da mi pominuvaat tuku taka.Veke i custvuvam nesigurnost za toa dali nego jas go sakam ,ili samo sum se naviknala na neg
d edna strana mislam deka sum mn.mlada za dolga vrska,a pak od druga nezz kako bi bilo koga ne bi bila so nego.
![]()
zosto mislis deka se izmenila mozebi saka da vidi sto saka dali go custvoto deka ste razdeleni ne e nisto ostavi kako sto e ne bidi mnogu uporen mozebi so toa ja nerviras:back:
imam eden proglem
kako da go nateram pak da me vikne na kafe ednas koga me vikna jas imav ispit i nemozev da izlezam pomosssssss
zosto mislis deka se izmenila mozebi saka da vidi sto saka dali go custvoto deka ste razdeleni ne e nisto ostavi kako sto e ne bidi mnogu uporen mozebi so toa ja nerviras:back:
imam eden proglem
kako da go nateram pak da me vikne na kafe ednas koga me vikna jas imav ispit i nemozev da izlezam pomosssssss
Еее добро, мило ми е.Значи од тоа немаше ништо...не и се јавував уопште,небевме нон-стоп заедно,и така...
И ок знам дека не е се,ама мене ми беше...
Али да не ве замарам денес се смиривме![]()
Немој така директно како што рече Raperce туку пши му:zosto mislis deka se izmenila mozebi saka da vidi sto saka dali go custvoto deka ste razdeleni ne e nisto ostavi kako sto e ne bidi mnogu uporen mozebi so toa ja nerviras:back:
imam eden proglem
Јас сум повеке за дирекно да му пише вака ке изгледа , и освен што ке изгледа тукуу и така е дека не сака таа да го покани туку го врти муабетот за да му текне на него да ја викне.Немој така директно како што рече Raperce туку пши му:
Леле колку ми е досадно немам за учење,немам испити...
И тој ќе ти пиши епа ај на кафе
imam eden proglem
значи какви се девојкиве овие години, невероватно...
па пиши му смс, штом те викнал претходно, знај дека има симпатии спрема тебе и сака да излезе нешто меѓу вас... т.е има тензија...
како што рекоа погоре, на машките им се допаѓа кога девојката ке им пише да излезат на кафе...
така да, на тебе оставаме ти сама да одлучиш дали ке уживаш у кафето со него, или ке трупиш памет гледајќи го со некоја друга цура....
Немој така директно како што рече Raperce туку пши му:
Леле колку ми е досадно немам за учење,немам испити...
И тој ќе ти пиши епа ај на кафе