ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Па вака мене ова ме мачи долго време...
Кога бев втора година гимназија имаше едно момче од прва на кое многу му се допагав...со текот на времето и јас го засакав...бевме во иста смена на школо...цели 9 месеци тој не ми прозбори,туку само ми се насмевнуваше или ме гледаше тајно...но не ми призна дека ме сака
Мина таа година започнав трета а тој втора...еднаш со две другарки требаше да одиме во соседниот град на шопинг и го видов него ама не му "обрнав"внимание...
Тој другиот ден ја праша мојата другарка која му е комшика нему зашто јас не сум му обрнала внимание...јас и кажав да му врати дека не се врте целиот свет околу него и дека демек сум го заборавила...но тој на тоа вратил дека нема врска и дека јас сум гго сакала исто како него...
Одам со другарките во неговиот град(не сме од исто место)и го видов него ама тој само пак ме погледнуваше додека беше со другарите и пак не ми прозбори...и пак ја прашала другарката зашто сум го игнорирала...
Помина и таа година станав четврта год.и се случуваше истото,прашуваше за мене...не го бев видела осум месеци и го бев заборавила сосема...кога отидовме во неговиот град на излегување повторно го видов и пак се вратија старите чуства,тој ме само гледаше и јас него...но на следното излегување го видов со една другарка како стоеја блиску...ни тогаш ништо...завршив 4 год и од една моја комшика дознав дека додека трчал по мене имал девојка со која одел кратко време но раскинал...тоа ме многу болеше...кога дознав дека бил со друга додека зборел дека ме сака мене...незнам дали да го заборавам или постои друга опција?
Ако е он толку срамежлив, како што кажаа другите, пријди му ти, почни некаков муабет. Иначе вака од гледање не ја бива работава. Среќно