- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.971
- Поени од реакции
- 15.228
Ај бе кажете ми вест хем што направи во четвртокот и вчера. Шупаци.
0-0 со Свонси, резултатот од четвртокот небитенАј бе кажете ми вест хем што направи во четвртокот и вчера. Шупаци.
Клуб?Се приклучив и јас па ако ви држи прифатете ме![]()
ПСЖ само 3 беа слободни а со Јуве не ми се играКлуб?
Епа си ја промашил темата. Тука нема ПСЖ и ЈувеПСЖ само 3 беа слободни а со Јуве не ми се игра![]()
Која е твојата? хахаха се приклучив на кодот од првиот пост. Прати го твојот да видам што екипи имаЕпа си ја промашил темата. Тука нема ПСЖ и Јуве
@ManUtdChampions
Ај среди, за во твојата лига е другарчето.
А мене штотуку ми пропадна еден од плановите![]()
Па како нема да дојде до забуна. Види го идиотот Чемпионс што пишал во прв постКоја е твојата? хахаха се приклучив на кодот од првиот пост. Прати го твојот да видам што екипи има![]()
А од оваа лига никаде нема кодПрво ќе ставам ID од лигата во која веќе се натперварувамe - Kajgana World, ID: 246471.
Ок фала ќе влезам и во оваа ми гледа дури и поинтереснаПа како нема да дојде до забуна. Види го идиотот Чемпионс што пишал во прв пост
А од оваа лига никаде нема код
270823 овој код е за лигата за која дискутираме во темава. Се игра со просечни тимови.
Во таа лига кај што влезе со ПСЖ се дискутира во следнава тема.
http://forum.kajgana.com/threads/soccer-manager-kajgana-world.57540/
Едната е Kajgana World, другата е Kajgana Europa League.[DOUBLEPOST=1469052359][/DOUBLEPOST]Разгледај и играчи што имаш на располагање, зашто ѕвездите најверојатно некој ги купил веќе.
:*Редoвен пaциент ми стaнa печaлбaрoв.
Вo пoгрешнa темa цитирaш