Нинтендо игри

• Креатор на темата Креатор на темата ^^Smiley^^
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме веќе кај Nintendo. Да не има некој Super Nintendo игри за продавање? Што му останале од порано.
ЛОЛ јас имам ајде ако сакаш ќе правеме бизнис ги имам еден тон :pos:

ЛОЛ јас имам ајде ако сакаш ќе правеме бизнис ги имам еден тон :pos:
Ама не како ромови за PC туку како касети. Бидејќи имам Super Nintendo од другар и само 5 игри, а сакам да си соберам уште. Ако имаш пиши ги кои.

Jas ovie igri veke odamna gi igram na nokia 6630 vo vNES emulatorot za simbian

Си ги даунлоадирав само Супер Марио 1,2 и 3.
Тие ми се најинтересни, ако има некоја друга интересна а ми е заборавена кажете ја :)

Супер марио најдобра беше, цело време ја играв

Lele porano bese senzacija da imas nintendo doma!Se kurcevme i se sobiravme u grupi da igrame-abe zakon bese!Fala za igrite i emulatorot!

Знам дека е стара темава, но ја најдов странава и тука да ја постирам :)
http://nintendo8.com/

Лееле!!! Баш пред некој ден си го најдов нинтендото, закон. Коа го видов и џојстикот...
абе со две копчиња се се прави :pos2:

За сите што имате НЕС или играте на емулатор обавезно да си ја пробате Bucky O'hare. Една од најдобрите игри. Штета што го дадов НЕС-от на еден копук пред многу години и изгубив секаков контакт. Нема замена да играш на таков контролер со две копчиња, можеби ќе ја вртев пак летово.

За сите што имате НЕС или играте на емулатор обавезно да си ја пробате Bucky O'hare. Една од најдобрите игри. Штета што го дадов НЕС-от на еден копук пред многу години и изгубив секаков контакт. Нема замена да играш на таков контролер со две копчиња, можеби ќе ја вртев пак летово.

На битпазар ти е 500 денари чкартно нинтендо, али ќе послужи за носталгија :)

Патем тоа НЕС-от што си го имал, да не ти беше ваков?
maxresdefault.jpg

Инаку еве и од мене неколку одлични нинтендо игри со добра графика

Little Samson
The Flinstones 1 & 2
Mr. Gimmick
Project Vice
Captain America and the Avengers
Kirby
Batman - Return of the Joker
Moon Crystal
Super Mario 3

Последно уредено:
Не, туку ваков:
NES.png

Игрите беа вакви:

181932300389_1.jpg

Е сега дека вакви игри тешко се наоѓаа тука во Македонија, и беа прилично скапи, имав купено, т.е. стариот мој ми имаше купено конвертер за да можам да ги играм и тие игрите како на сликата што си ги поставил, кои тоа време беа подостапни и поефтини. Знам дека имав отприлика едно 20 касети тогаш.

Еве го како изгледа тоа чудо:

zedGg.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom