Прв бакнеж

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
imam 18 i nemam uste doziveano neznam dali e loso toa , normalno ili se ke si dojde na svoe sekoj covek svoja prikazna
Ова стварно,поготово ако имаш дваесет и пет години.Тебе и монахињите би ти позавиделе.

X

xxxholic

Гостин
Имам 20 години и уште немам бацено. Никогаш нема да допрам девојче што е скинато. Ако некој знае како може најлесно да дојдам до пиштол во Скопје нека ми пише во инбокс. Во лоша финансиска состојба сум ама сеедно ми е така што ќе дадам колку пари и да треба. Сериозен сум.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Имам 20 години и уште немам бацено. Никогаш нема да допрам девојче што е скинато. Ако некој знае како може најлесно да дојдам до пиштол во Скопје нека ми пише во инбокс. Во лоша финансиска состојба сум ама сеедно ми е така што ќе дадам колку пари и да треба. Сериозен сум.
Kje se roknesh ? Sho sakash glock ili dezert igl ?

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Ај не тролајтесе многу, човекот си има мака, вие му кажвите кантер ова она, дајтему салам страна или информација кај да си набави пиштол ко човек, полно ги има и на црно што продаваат.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ај не тролајтесе многу, човекот си има мака, вие му кажвите кантер ова она, дајтему салам страна или информација кај да си набави пиштол ко човек, полно ги има и на црно што продаваат.
Da mu daeme sovet za pishtol da zeme da se samoubie ili da ubie nekoj poshto ushte ne bacil zenska?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Па најди некоја што не е скината :)

Шала на страна - според мене првиот бакнеж (зборам за оној бакнеж кога си искочен на состанок со девојче и кога не си сигурен кога е добро време како што зашто бла бла) е најтежок. После тоа, све си иде ко подмачкано.

20 години имаш, немаш 200 години ебате. Ќе земел ќе се убивал.

Фејсбукк имаш ? Имаш.

Имаш девојки на Фејсбук? Имаш.

Имаш сингл девојки на Фејсбук? Имаш.

Земи исфилтрирај и најди некоја што ти прави мерак. Пиши и нешто НОРМАЛНО и не очекувај дека ќе ти рече да ти го пуши одма - не идат така тие работи.

Хихи-Хаха а у - ќе осетиш кога е време, и викни ја на кафе. Ако дојде - ќе поентираш, ако не дојде значи не и праиш мерак и ТОА Е ТОА. Идеш на следната.

Треба малце да се потрудиш :)[DOUBLEPOST=1454924793][/DOUBLEPOST]
eve mu gajd ondak.....
Јебем те у ГЛАВИ Боро :)

Член од
15 јули 2016
Мислења
38
Поени од реакции
26
Кога ме лапна не ме пушти. Миксер. На турбо. Ај мене прв ми беше, него кој знае кој, ама пуста радозналост, прва година сите за лапање зборуваат, сирота јас машко немам бацено. Не дека ми се свиѓаше нешто дечкото, ама убав беше ај. И за миксерот бев озбилна, само ја отвори устата и го вртеше јазикот, барем насока да сменеше.

Член од
16 јули 2016
Мислења
2
Поени од реакции
1
здраво дечки имам 16 години и сеуште не сум се лапала ве молам за некој совет

S

Samurai_Sk

Гостин
Е дечки првиот бакнеж ми беше со полакинка, на 22 години знам многу касно али од толку видео тутори на интернет и од толку практика на перница, ја извадив од памет и ми викаше на англиски You are one of those guys ha а да знаеше дека прва ми е сигурно немаше да ги добијат тие коментари

Kajgana Shop

На врв Bottom