G
GucciMane
Гостин
Ехееее ја што и зборев на мојата сегашна девојка кога се запознававме :pos2: али се зависи до девојката каква е :smir:Де бре шо ако сум рекол, па на зафрканција беше :pos2: бтв: ја иам 18 а она 19 :back:
Ехееее ја што и зборев на мојата сегашна девојка кога се запознававме :pos2: али се зависи до девојката каква е :smir:Де бре шо ако сум рекол, па на зафрканција беше :pos2: бтв: ја иам 18 а она 19 :back:
Да да, секако. И јас не би се налутил доволно сме блиски за да си кажеме се :smir:Ехееее ја што и зборев на мојата сегашна девојка кога се запознававме :pos2: али се зависи до девојката каква е :smir:
Овај туторијал ти е права ствар!Не!
Биди нежен, приближи и се, почни полека нежно да и ги бакнуваш усните, не мора одма со јазик да се почне. Потоа сами ке ви се отвараат устите и полека пушти јазик и почни со твојот да си играш со нејзиниот, у стил да се бркате со јазиците.
Ништо страшно, баш е симпатично.
Немаш дечко ? Ако немаш а сакаш само да се лапаш, смувај се со некој колку да испробаш... инаку најфино да си фатиш дечко и да си се лапате редовно....здраво дечки имам 16 години а до сега не сум се лапала ќе ве замолам за некој совет
Првин изми си ги забите и устата, потоа затвори очи и препушти се на страста.здраво дечки имам 16 години а до сега не сум се лапала ќе ве замолам за некој совет