ова за бабичката во комшии одспротива шо ти е?Ги има сите причини да биде љубоморна а не е. Тоа треба да го сфатам како убава работа или не ме сака? =)
дај образложи да го ебам...
ова за бабичката во комшии одспротива шо ти е?Ги има сите причини да биде љубоморна а не е. Тоа треба да го сфатам како убава работа или не ме сака? =)
Maјсторе па она игра многу паметно,знае да ја скрие љубомората.Во една врска многу е битно да се скрие љубомората.На секоја девојка и одговара партерот да е љубоморен се разбира во соодветни размери.А ти што ја покажуваш таа љубомора и за нејзините другари е премногу.А за ова второво дека сеа се свртел кругот верувај она е љубоморна ама го прикрива.Жените се такви чудни направи што знаат да глумат одлично.Јас сум по природа многу љубоморен и за нејзини другари почнав да и пререкувам а нејзе тоа и сметаше и ме натера да се сменам. Сега се сврте кругот, ми се пуштаат и поголеми девојки а нејзе тоа не и смета. Минатата недела бевме во кафич цело друштво на журка, едни на нивна маса ке ме одвлечеа да се запознаеме, а женска ми само одмавна со главата и.. и тоа. Не се лути ич не е љубоморна. Треба да го искористам тоа како добра работа или пак е знак дека не ме сака?
Goce slusajЈас сум по природа многу љубоморен и за нејзини другари почнав да и пререкувам а нејзе тоа и сметаше и ме натера да се сменам. Сега се сврте кругот, ми се пуштаат и поголеми девојки а нејзе тоа не и смета. Минатата недела бевме во кафич цело друштво на журка, едни на нивна маса ке ме одвлечеа да се запознаеме, а женска ми само одмавна со главата и.. и тоа. Не се лути ич не е љубоморна. Треба да го искористам тоа како добра работа или пак е знак дека не ме сака?
Абе праи си као ти текне... (ама да не ја вараш со некоја) и ке видиш и неа ке и пукне филм ке покаже љубомора... а немора да значи дека не те сака... мада и тоа е можно...Јас сум по природа многу љубоморен и за нејзини другари почнав да и пререкувам а нејзе тоа и сметаше и ме натера да се сменам. Сега се сврте кругот, ми се пуштаат и поголеми девојки а нејзе тоа не и смета. Минатата недела бевме во кафич цело друштво на журка, едни на нивна маса ке ме одвлечеа да се запознаеме, а женска ми само одмавна со главата и.. и тоа. Не се лути ич не е љубоморна. Треба да го искористам тоа како добра работа или пак е знак дека не ме сака?
Го губи интересот за тебе и шмека други...а можеби и веќе шмекнал некоја и со нејзе е. Но..пробај вака...почни да излагаш со други машки некои другарчиња...познаници нови...и кажувај му со кои ќе искачаш...но немој да правиш ништо со нив...Он ако уште му значиш...ќе реагира малку љубоморно и ќе му смета тоа и ќе го придобиеш за разговор и за тоа дека треба да разговарате за вашата врска. Ќе му го одвлечеш на тој начин вниманието...Vaka bidejki drugarkami seuste ne e registrirana na forumov i ima problem ako moze da i pomognete.
Imam eden golem problem so nemozam nikako da go resam. Vo vrska sum skoro 10 meseci i na pocetokot se bese ok. No poslednive meseci ne e se taka kako so bese. Decko mi neznam mn e cuden ne saka da se drzime za raka koa se setame niz carsija i mn retko ispagame zaedno carsija i ako ispadneme sekogas e so nekoi drugari i nikogas nemozeme da bideme sami:nesum: .Koga kje ja otvaram temava na muabet so nego kako da ne go interesira niso vo vrska so mene, i sega neznam vejke so da napravam go tolerirav celo vreme i nekako da bide se kako so treba. Inaku nie vejke 3 god se pletkame odprven se fativme no se skaravme bidejke jas go izneveriv i posle toa se muvavme celo vreme i sega pred 10 meseca se smirivme.Jas imam 18 god a on e 21 pa ve molam pomognete mi .
Бараш љубов, а си го изневерила? Батали. Не бараш љубов - бараш секс. Што е многу нормално, на 18 години...Vaka bidejki drugarkami seuste ne e registrirana na forumov i ima problem ako moze da i pomognete.
Imam eden golem problem so nemozam nikako da go resam. Vo vrska sum skoro 10 meseci i na pocetokot se bese ok. No poslednive meseci ne e se taka kako so bese. Decko mi neznam mn e cuden ne saka da se drzime za raka koa se setame niz carsija i mn retko ispagame zaedno carsija i ako ispadneme sekogas e so nekoi drugari i nikogas nemozeme da bideme sami:nesum: .Koga kje ja otvaram temava na muabet so nego kako da ne go interesira niso vo vrska so mene, i sega neznam vejke so da napravam go tolerirav celo vreme i nekako da bide se kako so treba. Inaku nie vejke 3 god se pletkame odprven se fativme no se skaravme bidejke jas go izneveriv i posle toa se muvavme celo vreme i sega pred 10 meseca se smirivme.Jas imam 18 god a on e 21 pa ve molam pomognete mi .
Дечкооо самиот ник ти кажува каков си ...ова шо си го пишал е хаос од чувства!...треба да се средите и двајцата...затоа биди шмекер...Јави и се...Ако те одбива нешо по телефон...Ќе речеш ама имам еден повод сакам да те видам да ти кажам нешто...и она тогаш ќе прифати...додека ја чекаш...земи некоја ружа...не букет туку само ружа...декорирана нека биде со некоја бела лента околу неа..коа ќе дојде...ти ќе ја поклониш ружата!...Верувај...секое женско копнее за ваква романтика...убав е моментот со ружата...па напрај и го..после ќе седете на кафе...и најнормално се што си пишал на овој жолт форум особено последните редови ќе и го кажеш на нејзе...т.е. ќе си напраите муабет најискрено од дното на срцето...ако нема фидбек...ja izneveriv zenska mi a epten ja sakav i uste ja sakam i posle 3 meseci ja molev ona me odbivase mi vikase deka ne me saka deka saka drug postojano me provocirase 4e zastanese so dr maski pred mene da mu se smeskase samo da se nerviram i koga mislev deka e gotovo razbrav deka seuste me saka i deka placi za mene sekoja ve4er posle izlegovme na kafe se smirivme i sea eve veke 2 meseci se muvame ne sme smireni ama isto kako da sme sekade sme zaedno se mi kazuva itn. ama ima neso so me ma4i sekogas mi se luti za gluposti mn e ljubomorna plus majka e od ko dozna deka ja izneveriv ne i dovoluva da se gleda so mene pa se krijame celo vreme i najmnogu od se so me ma4i e sto nema doverba vo mene misli deka se gledam so dr devojki.ve molam daj te mi sovet sto da pravam,kako da ja vratam doverbata kaj nea?a navistina premnogu ja sakam i premnogu mi zna4i nesakam da ja izgubam.
Прво: Дефинирај што значи дека си ја „изневерил“: си имал секс со друга? Или само си залапал друга?ja izneveriv zenska mi a epten ja sakav i uste ja sakam i posle 3 meseci ja molev ona me odbivase mi vikase deka ne me saka deka saka drug postojano me provocirase 4e zastanese so dr maski pred mene da mu se smeskase samo da se nerviram i koga mislev deka e gotovo razbrav deka seuste me saka i deka placi za mene sekoja ve4er posle izlegovme na kafe se smirivme i sea eve veke 2 meseci se muvame ne sme smireni ama isto kako da sme sekade sme zaedno se mi kazuva itn. ama ima neso so me ma4i sekogas mi se luti za gluposti mn e ljubomorna plus majka e od ko dozna deka ja izneveriv ne i dovoluva da se gleda so mene pa se krijame celo vreme i najmnogu od se so me ma4i e sto nema doverba vo mene misli deka se gledam so dr devojki.ve molam daj te mi sovet sto da pravam,kako da ja vratam doverbata kaj nea?a navistina premnogu ja sakam i premnogu mi zna4i nesakam da ja izgubam.
Bad Boy ti samiot si znaes kolku ja sakas i posakuvas. toa go osekjas samo ti vo srceto i nikoj drug.Koga ke pravite muabet otvori gi site karti bez razlika ona dali ke go napravi istoto. Ke vidi kolku sakas da se vrati onaa doverba pred da se slucilo toa.nz ni samiot zs ja izneveriv ete se slu4i toa a stvarno ja sakav sakav da se uveram vo toa zatoai go storiv toa.i taa se fata si drug odkako raskinavme odea nedela ama mu se skara deka me saka mene a toj bese kako da go opisam krem bogat ubavo se oblekuva ima pari eden ton dodeka jas sum dete od ulica ne vo bukvalna smisla ama imam se pominato vo zivotot i da ja imam videno da placi za mene a i moj najdobar drugar ja ima videno da placi za mene