Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мартин Ковачев е имаат грешка христов нема кај нас овие биле слаби денес ама за тоа Сабота со славија ќе видиме дали малку од малку не биваhttp://www.gol.mk/fudbal/blesok-na-pelisterci-vo-bansko-sovladan-marek-so-lesni-3-0
А кој е овај Мартин Христов ?
Чекајте малку сеа не ми е јасно: Носите Li Ning опрема на тренинг, а играте во дресови од Givova?!Прегледај го приврзокот 152362
Konjarski, petrovski, bujce, trajkovski, ljamcevski, kovacev
Dolu
Demir, brazilecot, riki, 13 izgleda iliev, tosevski
Или јас нешто сум помешал...Da be tocno si videl bogati sme lining za kurtasak a sega givova [emoji16]Чекајте малку сеа не ми е јасно: Носите Li Ning опрема на тренинг, а играте во дресови од Givova?!Или јас нешто сум помешал...
П.С. 13-ка е Филип Петров.
Da be tocno si videl bogati sme lining za kurtasak a sega givova [emoji16]Чекајте малку сеа не ми е јасно: Носите Li Ning опрема на тренинг, а играте во дресови од Givova?!Или јас нешто сум помешал...
П.С. 13-ка е Филип Петров.

Како бе не зедоја едно салам голманче, низ Србија барем има доста квалитетни, па и Бугарија....Требaше oвaa неделa , aмa е oдлoженa зa понатаму oти некoи клубoви уште немaле плaтенo кoтизaцијa.некој знај за ждрепката за прва лига? денес е или?
@Goran Bt
Овај 70ката да не е Илиев ?
Оти за Бенјамин Демир нигде не спомнаја дека дојде...
Бразилецот до него 77 е левиот бек Фернандо, 17 е Рики Марковски, до него 13 е Филип Петров, а најдесно долу е Тошевски, горе сите ги знајте
Сабота е вистинскиот тест играат со првологашот Славија Софија, пред 2 сезони пред да дојди во Работнички тука играше Кире Ристевски.
П.С. Со голмани како Пашето и Иљо ќе ни се еби мајката сезонаваКако бе не зедоја едно салам голманче, низ Србија барем има доста квалитетни, па и Бугарија....
Тoa увa идејa ти е везен aмблем.И тaкa Двoјче се дoсaдвa низ стaнoјте , пa дa му гo пуштиме Блaшкo дa му oднеси oпремaтa дa ги извези [emoji23]До кога со импровизировано печатење на дресовите и целокупната опера што ја носат апсолутно сите клубови ПЕЛИСТЕР?
Кој си дава за право да печати амблем на ФК Пелистер, каде што името е напишано на латиница.
Во најмала рака опремата треба да е печатна со трансфер печат (гумиран) амблемот, бројките и спонзорот, а по правило амблемот треба да е везен.