Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, имам ZTE 2 KISS MAX и му направив фабрички рестарт и одкога го вклучив не отвара плеј стори во никој случај. Ме гаси и носи на почетна страница на телефонот. Чаре некое?
Пробај во Apps со Clear data на Play store. Ако сакаш после uninstall updates (ако ги има) и ќе врати на фабричка верзија. Почекај некоја мин и би требало да отвори нормално. Плус, види account на телефонот што стои.

Пробај во Apps со Clear data на Play store. Ако сакаш после uninstall updates (ако ги има) и ќе врати на фабричка верзија. Почекај некоја мин и би требало да отвори нормално. Плус, види account на телефонот што стои.

Го пробав и тоа ама ми вади некои процеси com.google.process.gapgs i дека Google play services e стопиран. Морав да го форматирам телефонот и пак е исто, сега неможам ни да се најавам. Со вечност врти најавувањето

Здраво дечки.
Ми треба ваша помош. Имам инсталирано Navigon,но никако не можам да почнам да го користам. Впишувам држава.град итн, и кога ќе притиснам за да ми ја покаже рутата ми се јавува проблем.
Unfortunately . Navigon has stopped.
Веќе неколку пати ја инсталирам апликацијава но никако неможам да ја користам. Симната ми е од zamunda 5.2.0.
Фала однапред за помошта.

Земиси Навигатор со сина икона, спушто мапи кои сакаш и терај. само подобро одбирај крајна цел на патување со притискање на конкретната локација и означување како цеч Можиш и да означиш ``веипоинти`` да ти ја трасира рутата која ја сакаш.

Со внесување на адреса не е секогаш успешен обидот(барем мене така ми испаднало).

Иначе сум ги тестирал скоро сите апликации, и сите се слични една со друга

Zdravo. Pomos za najdobra aplikacija za mapi i navigacija so glas na srpski ili angliski? Mi treba za odmor i prvpat odam na toa mesto pa mi treba nekoja dobra aplikacija. Fala za pomos.

Како што пишав погоре, од сите испробани Navigator најмногу ме бендиса

Zdravo. Pomos za najdobra aplikacija za mapi i navigacija so glas na srpski ili angliski? Mi treba za odmor i prvpat odam na toa mesto pa mi treba nekoja dobra aplikacija. Fala za pomos.
Here e mozebi najdobra i e free. Isto dobro e Igo zemi go od torrent. Ako ne si mnogu po instaliranje softver, zemi samo here i uzivaj

Земиси Навигатор со сина икона, спушто мапи кои сакаш и терај. само подобро одбирај крајна цел на патување со притискање на конкретната локација и означување како цеч Можиш и да означиш ``веипоинти`` да ти ја трасира рутата која ја сакаш.

Со внесување на адреса не е секогаш успешен обидот(барем мене така ми испаднало).

Иначе сум ги тестирал скоро сите апликации, и сите се слични една со
Друга.
Сега откога ќе направам clear data на навигонот се е ок. Но после неколку пбида пак иста песна. Ќе треба секој пат да правам clear data,па после конектирање на интернет. Бла бла за да работи. Тоа не е решение.
Ако сакаш ќе може да ми пуштиш линк за онаа со сина икона .
Благодарам.

Saše- ne go gledam odgovorot vo tvojot post

Saše- ne go gledam odgovorot vo tvojot post
Сега откога ќе направам clear data на навигонот се е ок. Но после неколку пбида пак иста песна. Ќе треба секој пат да правам clear data,па после конектирање на интернет. Бла бла за да работи. Тоа не е решение.
Ако сакаш ќе може да ми пуштиш линк за онаа со сина икона .
Благодарам.

правата апликација јас ја имам, а сум ги пробал скоро сите

28332633695_8354dcf46e_b.jpg

Здраво дечки
Сакам да прашам за новите симболи што се со букви како да ги симнам или треба да ги упдајтувам
може некој да помогн е?!

Дали може од 5.1 андроид да се вратиш на постара верзија ? Прашувам за на андроид бокс уред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom