Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Апсолутно. Јас дека видов дека премногу сериозно се постави ТИ, а темата е наводно тролање, затоа си реков да проверам што е работата, за секој случај. Што му знаеш, секакви бараби го газат форумов. :D

Тебе така ти делувало. Има има од се по нешто :D

Јас ке го направам тоа за тебе. Само под еден услов. Несакам никаква надохнада за тоа. Ке ми биде задоволство да поминам неколку часа со тебе. Твојот стил е откачен малце и позитивно лудичок иако си повредена од раскинувањето. Ми се допаѓа.
Ќе ти даи ради убавите зборови

Добро е, добро е, една приглупа тема не е страшно, да не се повеќе само... :unsure:

И велиш Пуно не ти се свиѓа, а?

Ај што си грд, ама не замарај бе :D:D:D:D:D

Како е во ПП, има гужва? Дај статистика нешто..

Во секој случај, одличен начин да се тепа време на жешково :)

Го делам истото мислење, а за статистика ќе ти пратам график во ЛП

Ај што си грд, ама не замарај бе :D:D:D:D:D

Не ти треба убав тебе за да го направиш бившиот љубоморен. Вака ќе направиш: Ќе најдеш некој со голем кур, ама сериозно голем. Ќе го земеш во диско некаде во близина на бившиот за да може да ве гледа. По извесно време ќе клекнеш таму пред сите и ќе му го испушиш на новиот. Бившиот има да збесне. Ем новиот има поголем кур, ем ти пушиш како на норма. Win win ситуација.

Мислам дека после тоа има голема шанса да те побара.

Не ти треба убав тебе за да го направиш бившиот љубоморен. Вака ќе направиш: Ќе најдеш некој со голем кур, ама сериозно голем. Ќе го земеш во диско некаде во близина на бившиот за да може да ве гледа. По извесно време ќе клекнеш таму пред сите и ќе му го испушиш на новиот. Бившиот има да збесне. Ем новиот има поголем кур, ем ти пушиш како на норма. Win win ситуација.

Мислам дека после тоа има голема шанса да те побара.

ти пак замараш бе, ај шо замараш и комплекси си имаш со големината ццц :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

И да викни на цел глас тој со курот-Долга е ноќта, али КУРОВ бетер!!!
И после то ја кани да заминат во некој стан онака погласно.
Поуба одмазда амин.

И да викни на цел глас тој со курот-Долга е ноќта, али КУРОВ бетер!!!
И после то ја кани да заминат во некој стан онака погласно.
Поуба одмазда амин.

:facepalm::blablab:

Aко сакаш да допри оди до крајност, во спротивно ние машкиве ако сме решиле да тераме со животот имаме една „болест" која се вика куроболило, па сакала поранешната со двајца црнци и midget да танцува на сепаре и да се трија. Ти како сакаш сфати :D
Ако одиш, оди во крајност, ако одиш во просечен клише обид, очекувај клише реакција која нема да те задоволи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom