Па ако ти поминал редот не е битна...Многу НЕбитна информација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако ти поминал редот не е битна...Многу НЕбитна информација.
па за тебе така сама и остаена е стварно небитна, исто ко шо му е битно на некој од етиопија шо нема јадено ништо 5 дена, какви колачиња денес јадеше кралицаата Елизабета уз попладневниот чај[DOUBLEPOST=1468452010][/DOUBLEPOST]Многу НЕбитна информација.
доброЌе ти дадам .
па за тебе така сама и остаена е стварно небитна, исто ко шо му е битно на некој од етиопија шо нема јадено ништо 5 дена, какви колачиња денес јадеше кралицаата Елизабета уз попладневниот чај[DOUBLEPOST=1468452010][/DOUBLEPOST]
добро
Прво помислев дека тролаш, па затоа ти дадов соодветен одговор. Но, како што гледам, ти си сериозна. Виде дека се испосра со глупавава тема, па реши да се вадиш во Драга Кајгана дека наводно тролаш, а всушност си само една бедна очајна девојка која попила контејнер од бившиот, и сега пробува на глупи инфатилни начини да му врати, хаха.не си интресен
Прво помислев дека тролаш, па затоа ти дадов соодветен одговор. Но, како што гледам, ти си сериозна. Виде дека се испосра со глупавава тема, па реши да се вадиш во Драга Кајгана дека наводно тролаш, а всушност си само една бедна очајна девојка која попило контејнер од бившиот, и сега пробува на глупи инфатилни начини да му врати, хаха.
Очајно и бедно до немајкаде.
Што лупаш глупости, кој дечко, која бивша!?Не знам кој е очаен и беден, тоа изгледа си ти што се замараш со мене и читаш каде пишувам што и како. Премногу сериозно си сфаќаш се во врска со форумот, па се двоумиш и не знаеш што правам јас, дали тролам или не.
Очајно и бедно хмм коментар од дечко што си ја видел бившата со нов, се разбира подобар и позгоден од тебе и си пукна од мака.
Што лупаш глупости, кој дечко, која бивша!?
Не сме ние овде очајни што ти потенцираме дека отвораш глупи теми, само сакаме да ти помогнеме. На некој кој е со сериозни пречки во менталниот развој, човечки и хумано е да му се помогне.![]()
очаен човек = очајни потези. али јбг, се дешава
Џабе ретерираш на ваков глуп начин. Виде дека испадна глупа со отворањето на глупавава тема, па реши да се вадиш на картата тролање.aww да не си плачел после кога ја виде со другиот ? За такви како тебе има други теми, не ми ја полни мојата со глупости.
Џабе ретерираш на ваков глуп начин. Виде дека испадна глупа со отворањето на глупавава тема, па реши да се вадиш на картата тролање.
Ако некогаш во животот јадеш контејнер, не мора да се глупираш, има далеку подобри начини за неутрализирање на фрустрациите и канализирање на гневот во тебе. Ако на оглас бараш дечко, или се издупиш со пола град, нема да го направиш дечко ти љубоморен, баш напротив.
Не бе, пошто гледам дека некако премногу сериозно ги сфаќаш некои претходни коментари на темава, затоа си реков да видам што е работата, која е причината. На трол-тема не би требало да има такви искри, освен ако темата не е сериозна.Ти бе уште не сфати изгледа хахахаха. Јас ако чекам од некои мажулиња тука дека ќе направам некој љубоморен свршив работа. Твојата девојка ако правела така тогаш таа е глупача.
Не бе, пошто гледам дека некако премногу сериозно ги сфаќаш некои претходни коментари на темава, затоа си реков да видам што е работата, која е причината. На трол-тема не би требало да има такви искри, освен ако темата не е сериозна.
Апсолутно. Јас дека видов дека премногу сериозно се постави ТИ, а темата е наводно тролање, затоа си реков да проверам што е работата, за секој случај. Што му знаеш, секакви бараби го газат форумов.Ти можеш само да си претпоставуваш што сфаќам и како сфаќам, не можеш ништо да знаеш, зошто се е виртуелно и не гледаш експресија на лик.
Тролав јас, ама ти викам многу сериозно сте се поставиле.