Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Петковски нема сила ни во домашно првенство, губи дуели лесно и од играчи на Царев Двор. Не сакам муабети од типот шта би било кад би било, али да се искористеше контрата негова при резултат 0-0, кој знае каков тек би добил натпреарот. Не е он крив, крив е коњот од тренер и аматерската управа. Кој кур ги донесоа ќумбињата ако Петкосвски ти игра прва постава, сто мајки неписмени да им изебам. Овој тим има потенцијал, али тоа незналиците од управа незнаат да го искоистат. Добија златни играчи како што неможат да најдат у Хоф и Филипе, али затао пак најбитната карика у фудбалот средината останаа со мртвиот Глигоров и вечниот "талент" Велковски. Барем Артак да го оставеа кога не се способни да донесат засилувања.

ПС. Ако си идат Хоф и Филипе, нарочито другиот нема ни титула да се освои.

Nema beganje od toa deka mozea i moraa da donesat podobri zasiluvanja i so vreme. Za mene edinstvena dilema so ona sto imavme u momentot bese dali baloteli ili petkovski od pocetok. Od edna strana baloteli navodno ne bese spremen od druga se si mislam sedlo proba da iznenadi so fucking petkovski i asani. Realno morase da se kockame na ovaa utakmica e sega dali pravilno toa se napravi i kolkav maler imavme pri sansite e ona sto ja napravi razlikata. Glup filing e, mozevme I trebase poveke ama pa od druga strana site se plasevme i od petarda a ispadna daleku od se toa... Realno ova e uste eden neuspeh iako mislam deka moze da se kaze deka izigravme odlicno. Falat vakvi utakmici vo prvenstvoto...

Ја мислам дека не беше тактички лоша одлуката да почне со Петковски, спори се нивните штопери, а Петковски лесно им избега во 2-3 наврати, изостана реализацијата, ама да не го примевме првиот гол којзнае како ќе се одвиваше утакмицата, Динамо ќе продолжеше поотворено, напаѓачки, ќе имаше простор за контри.. Добро движење има Петар, како само лесно избега коа ги имаше тие 2 шанси.. Ја очекував да почне со Хоф како крило, а Брдаровски како бек, можда и така требаше, одличен е во офанзива Хоф, плус што ќе помагаше во одбрана, мада и Асани доста се враќаше и помагаше. И се си мислам дека Глишиќ требаше поголема шанса да добие да се покаже после повредата, некако го пушташе во игра во лоши моменти, или па на лоши позиции(крило), а кај него ми се свиѓа што знае просто да изигра, е сеа колку е стабилен за да го пуштиш со Динамо не знам, вака сигурно не, да играше повеќе сезонава можда.. Попов секоја примена топка мора да ја искомплицира, не сум видел од него да изигра одма пас до најблизок човек

Poradi greshkite go svirkavte Popov ili neshto se imate fateno pred toa ??
Popov mnogu glumi avtoritet i mnogu si dopusta sloboda ...

Inace i pokraj porazot ne zalam sto dojdov..Vidov prekrasna igra ,borben Vardar koj hrabro napagjase za 2 gol !!
Treba uste nekoi zasiluvanja i sekako srekja vo idnina koga e prasanje zdrepkata..

Poradi greshkite go svirkavte Popov ili neshto se imate fateno pred toa ??
Popov mnogu glumi avtoritet i mnogu si dopusta sloboda ...

Inace i pokraj porazot ne zalam sto dojdov..Vidov prekrasna igra ,borben Vardar koj hrabro napagjase za 2 gol !!
Treba uste nekoi zasiluvanja i sekako srekja vo idnina koga e prasanje zdrepkata..

Поради дебилниот менталитет на народот го свиреа Попов. Изигра одлична полусезона пролетва, борбен до максимум, и го промени лошото мислење на сите што го пратеа Вардар редовно. Вчера изигра катастрофална утакмица, ама тоа не е причина за оние што идат еднаш годишно, или уште поретко на стадион, после 15 минути и две грешки да почнат да пцујат и свират по играчи. Класичен идиотизам, на 0-2 на полувреме сигурно 10-15% од луѓето го напуштија стадионот, истото се деси и кај Комити, више не ни памтам утакмица копот на запад да остане ист после паузата за полувреме. Никаков менталитет, никаква спортска култура, а богами и општа

Го свиреа после топката каде што се сплетка и ја остави на Динамо по што им отвори контра, и наместо да се враќа он тргна да се кара со крилото (не знам кој беше). Не му личеше тоа... Џабе се кога има вакво понашање, настрана лошата утакмица.

Поради дебилниот менталитет на народот го свиреа Попов. Изигра одлична полусезона пролетва, борбен до максимум, и го промени лошото мислење на сите што го пратеа Вардар редовно. Вчера изигра катастрофална утакмица, ама тоа не е причина за оние што идат еднаш годишно, или уште поретко на стадион, после 15 минути и две грешки да почнат да пцујат и свират по играчи. Класичен идиотизам, на 0-2 на полувреме сигурно 10-15% од луѓето го напуштија стадионот, истото се деси и кај Комити, више не ни памтам утакмица копот на запад да остане ист после паузата за полувреме. Никаков менталитет, никаква спортска култура, а богами и општа

Попов „го бива“ во домашна лига само затоа што другите се плашат од него. Исто дрво е ама му имаат фрфка играчите и затоа изгледа ко Ешли Кол покрај нив. Да му влезе некој без респект ќе го искрши и ќе попие црвен, ко што и се дешавало.

Најдобар потег што Попов го направил досеа е тоа што Индијанците ги нарече Индијанци и што знае да ги р’кне.

Во потенцијалните евромечеви ќе ја глеаш истава мизерна игра од негова страна и ќе биде најслабата точка многу веројатно. Спасот за асален бек е само странец, земи некој нигер барем нека ора по линија. Македонија нема моментално играч со конституција на модерен бек, Глишиќ можда беше, ама братот се повреди и се посвети на швалерската кариера.

Последно уредено:
Може некој да најде поубава слика од играчиве од вчера од утакмицата? Мислам дека пациентите немаа ставено ѕвезда над амблемот :facepalm:

Може некој да најде поубава слика од играчиве од вчера од утакмицата? Мислам дека пациентите немаа ставено ѕвезда над амблемот :facepalm:
И јас колку што приметив немаа. Не ни очекував да има..
На една слика кај што е Којашевиќ најубаво се гледа дека нема. Не можам да ја стаам сликата ме шупчи нешо

Последно уредено:
Грне,Хамба,Спировски,Фелипе = топ изиграа.

Асани,Пачовски,Којашевиќ = солидно.

Мијуш,Попов,Глигоров,Петковски = тапа

И мислам дека ги мешате Обрегон и Балотели,овој првиот влезе уште у 46-та и погоди статива.

Ептен ме потсеќа на оној што го донесоа пред 3 сезони, му го забораив името. Се враќаме назад...

А на кого мислат ЦЦС со последниов коментар на фб? (Ако не е управата)

Ептен ме потсеќа на оној што го донесоа пред 3 сезони, му го забораив името. Се враќаме назад...

А на кого мислат ЦЦС со последниов коментар на фб? (Ако не е управата)
Огбона :D
Ќе остане запаметен со откорнувањето на рампата на патарина и дупките кои ги направи во плафонот во потрибинскиот простор при прославата на титулата :D

Првиот што влезе е Џон Балотели(89), спикерот го најави со друго име и презиме. Обергон(80) влезе после, а Балотели се префрли на десно крило.

Toj Obergon ima li nekakvi sansi da go sredat? Mene mi lici na OK target man samo sto ne e vo natprevaruvacki ritam veke nekolku godini...

Toj Obergon ima li nekakvi sansi da go sredat? Mene mi lici na OK target man samo sto ne e vo natprevaruvacki ritam veke nekolku godini...
Има, нашите се професионалци кога станува збор за такви фудбалски незналици и враќање на играчи во натпреварувачки ритам после многу години. Кофи и гореспоменатиот Огбона се само мал дел од плејадата шивачи, рудари и машиновозачи кои станале фудбалери токму во Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom