Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Следеќу сезону ќе видимо колко "прави" навивачи има Куманово.

Ти си први плеј Миодражеееее, Миодражеееееее

Силово си Фени Ненадеееее, Ненадееее, Ненадееее

Вржане руке на Цица, а нејќе да га даде клуб на приватњаци... црна е судбина на Куманово ако нешто не се деси до крај на месец...

нема се паре, не знам што не ви е јасно... ако нешто не се смени ќе бидемо у ранг на Струмицу

Последно уредено:
Добро, бар некој СС МУДА од управу има ли да искочи и да каже, другари толко е, немамо паре више потрошисмо ги у кафану? ЗНАМ ДЕКА ЧИТАТЕ! Или ќе гу мандате публику до Август па ќе кажев влегуваме во новата сезона со намалени амбиции? Па све ни избега бе! Марковски у Фени, Мијатовиќ изгледа беше само колко да не има по медиуми, капитен којзнае куде ќе избега а и не е да га кривиш, Манда напушти (очекивано), немамо паре за Караџу, а и трењер да потсету још увек не е потпишан. Што, ќе склапамо ли нов тим? Сс млади ли ќе играмо? Каква е ситуација?

http://ekipa.mk/nema-dilemi-rajkovik-e-nov-trener-na-mzt-skopje/

не ми е јасно @TheRiddleR озбиљно ли очекуеш некој од клуб на време да искочи у јавност и да каже што е и како е ситуација сс клуб :)[DOUBLEPOST=1468415951][/DOUBLEPOST]http://lakers.mk/project/kumanovo-zaglaven-vo-finansiski-problemi/

шернујте можда ќе гу звриемо атмосферу па ќе искочи некој ќе каже што е и како е

Последно уредено:
Абе ќе си отиде тај финансиска полиција, нема цело лето да биде куде нас, идев одмори... а кд ќе си отидев тга ќе следуе навала на нови играчи :D

Кој искочи послеѓан нека стави катанац и нека угаси светло [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ебало си мајку све ако нема тим. Ја ќе иду и сс младинци ако играмо, а иначе да, очекују барем спонзори да искочив и кажев дека тој е тој. Ај да се надамо на добри вести, ипак ми увек склапамо тим у Септември :D И светло онј сс точак напред што работи ќе га гаси :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom