ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Патрисио го брани цело првенство како малоумен. На 4 од 7 натпревара не прими гол. Полуфиналето и финалево ги одигра страшно. Одамна немам видено голман кој има таква сигурност при центаршутеви. Добро, освен можеби мињоле.
Велс, Хрватска и Австрија не стасаа на 20 метри од гол не зезај, тоа што на 4 утакмици не прими гол, само денеска е заслужен, од овие другиве 3 утакмици се на се 5 шута нема да собереш во рамки на гол.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Еј а слободнион на Рафаел? Нели се местеа он и Нани да пуцаат и на крај шутна РАфаел, погоди пречка и Калински заурла НАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :tapp: Човече Нани деснак, црн, двоцифрен број носи, овој левак, низок, бел, па да му ебам мајката толку ли сте мртви и неписмени бе све да ви ебам. :boksix:

Ќе ми фали некако паѓањето на микрофонот во шолја :pos: Ти ебам државата, ништо асално не може да направиме, дно од организација и дно од коментирање.
КВАРЕЗМААААААААААААААА

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А чекај малце..од каде ти толку фан на Португалија?..кога извадоа нерешено со Исланд мадињата ми ги потече со тоа дека ги фалев за сега тука да се радуваш на нив...одлучи се и имај барем еден став а не да ги менуваш како што ти одговара.
Ни сум бил фан на Португалија, ни ќе бидем. Финалево навијав за нив само заради Роналдо, нормално.
Ја барем признавам дека не сакам таков фудбал, нигде не реков дека сум воодушевен од играта на Португалија. Истото ќе го кажем и за Атлетико. Само ми смета што за останативе Атлетико е супер, ама Португалија играла мртов фудбал. Ете тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.552
КВАРЕЗМААААААААААААААА
А и да бидеме реални, ја немам нешто потажно видено од јаворовиот лист на главата на Кварезма. Можеби фризурана на Перишиќ али се двоумам малце да бидам искрен. Да сум претседател на УЕФА не би му дал медал ради таа фризура, све му ебам циганско ретардирано.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
А и да бидеме реални, ја немам нешто потажно видено од јаворовиот лист на главата на Кварезма. Можеби фризурана на Перишиќ али се двоумам малце да бидам искрен. Да сум претседател на УЕФА не би му дал медал ради таа фризура, све му ебам циганско ретардирано.
Пердув

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Не навлегувам во тој факт заслужено-незаслужено затоа што успехот зависи како играш и каков ти е пристапот против МОМЕНАТЛНИОТ противник, а не како било пред 2-3 меча.
Тоа одлично го обработија Португалците, играа без притисок цело првенство, овој тренерот добро им се покажа, го извади максимумот од се што му беше на располагање, успеа да ги анализира и да ги корегира грешките од претходните утакмици, и нормално резултатите си дојдоа.
Успеа да состави стабилна дефанзивна линија, овој Фонте искина на првентсвото, а не е воопшто некое звучно име, исто и неговиот соиграч во Саутемптон, Седрик.
Одличен им беше и голманот Патрисио, посебно денеска.. искина зверот.
Факт е дека овој успех на Португалците не е заслуга само на Роналдо, како колектив играа одлично на првенството.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На десниот образ под окото има две солзи во стилот на Џони Деп во Cry Baby а на левиот има дијамант и крст, да одат со листот :icon_lol:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.930
100% у Барса го има научено тоа :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Бреј, класично главење у дното. Експертиза на дело. :facepalm:
Што кур ми е бе :shook:
Шта је писац хтео да каже. :sramezliv:
Абе ко еден од легендиве наши, кој беше Калц, Ѓоко или Џиџи, небитно, за Португалија - Полска коа изјави, прво на полувреме:
„Добро си ги чуваат силите за евентуални продолженија“
после да рече:
„Па добро нормално е дека се изморија и во продолженијaта немаат енергија“

:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално Кварезма го достигна врвот на Сељачизмот со тетоважите и листот на главата. Мастер-Сељак

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Исто и Седрик искина реално, на првата утакмица тој Виериња беше за никаде, заради него примија и гол.

И тој левиот бек Рафаел им беше добар, може Роналдо да го земе у Реал ко замена за Марсело.

И оној Жоао Марио ме изненади, за Погба е Едгар Давидс.

Овој Сантош испадна топ селектор затоа што ги увиде грешките и си ги поправи. Тоа е и ваљда едната добра страна коа имаш тим составен од „анонимуси“ па моеш да закуцаш на клупа некој по лош меч. Фактот што само Роналдо, Пепе и Патрисио беа стартери на сите текми говори многу.

Е за Карваљо се глеа дека е играч на Мендеш, врска нема овој ебате преценет, рандом црнчуга без грам памет, најслаба точка кај шампиониве можда.
This is wrong in so many ways...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Еј а слободнион на Рафаел? Нели се местеа он и Нани да пуцаат и на крај шутна РАфаел, погоди пречка и Калински заурла НАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :tapp: Човече Нани деснак, црн, двоцифрен број носи, овој левак, низок, бел, па да му ебам мајката толку ли сте мртви и неписмени бе све да ви ебам. :boksix:

Ќе ми фали некако паѓањето на микрофонот во шолја :pos: Ти ебам државата, ништо асално не може да направиме, дно од организација и дно од коментирање.
ne bese za nani tuku za kvarezma :D
Mesi so argentina , tim 5pati pojak od portugalija nemzoe da osvoi posrana kopa amerika protiv haiti venezuela i takva boranija.I idi ovde nekoj izguben navivac na barsa i go drvi deka ronaldo ne zasluzil da osvoi,ili so nisto ne pridonesol za da se osvoi evropskoto.Abe odi legnete pokrijaj te se tamu ne tuku se brukajte.Go potekoa koga go promasi penalot protiv avstrija.Toa bilo razlikata pomegu leoking i penaldo HE HE... mesi na grb ja nosel argentina i dal gol i asistiral protiv fucking venezuela :D In your face sto bi rekol igorche :D[DOUBLEPOST=1468192733][/DOUBLEPOST]
Pa tuka nekade se so onaa na ronaldo od wc 2002 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom