Фан Клуб: Интер

Среќа е...

Брозович + 10м. за Озил
Сакавте Ројс и Озил тип на играчи ЕЕЕЕЕЕЕВОООООООООООО ВАМ ГАААААААА

:pos::pos::pos::pos:
Најлошата шпекулација у историја на шпекулации, најглупото нешто што човечки мозок може да смисли, поглупо од самиот морон кој што одлучил ова да го објави во јавност.
Дното го допрел.

Сакавте Ројс и Озил тип на играчи ЕЕЕЕЕЕЕВОООООООООООО ВАМ ГАААААААА

:pos::pos::pos::pos:
Најлошата шпекулација у историја на шпекулации, најглупото нешто што човечки мозок може да смисли, поглупо од самиот морон кој што одлучил ова да го објави во јавност.
Дното го допрел.

Ко вие од Армата на фб пред 20-тина минути. :rolleyes:

Али тоа настрана, јас само си кажав што е среќа. Не реков дека верувам во трансферов, знам дека не сме способни за такво нешто.

Ко вие од Армата на фб пред 20-тина минути. :rolleyes:

Али тоа настрана, јас само си кажав што е среќа. Не реков дека верувам во трансферов, знам дека не сме способни за такво нешто.
Па на тие и мислев. :pos:
Не сум ја админ на фан пејџот, тоа @Me2 е главен и одговорен. :icon_lol:

Никој не верува у вакво нешто, па дури ни тој што го измислил ова.

Па на тие и мислев. :pos:
Не сум ја админ на фан пејџот, тоа @Me2 е главен и одговорен. :icon_lol:

Никој не верува у вакво нешто, па дури ни тој што го измислил ова.
Не јади гомна копиле, ти пратив на фб кој го напиша тоа, јас само зицери пишувам :cool:

Го гледав првото полувреме и се гледа дека нагазиле со тешки тренинзи, едвај се движат... Штета што Манчини ќе го гради тимов и ова лето и ќе прави разни пиздарии...

Од прво полувреме што видов, у право е Даре за заморот, изгледа јако почнале со тренинзи, тешки им беа нозете.
Ханда несигурен со топка 2-3 пати ама имаше и некои добри интервенции што спаси чисти голови, Ансалди незабележителен, ништо посебно ама ок прва утакмица му е башка 4-5 тренинга има со тимот само, Дамброзио е боље да си се префрли на штоперска позиција, денеска беше топ позади а и на претходните 2-3 утакмици што изигра халф изигра добро, со Јуве мислам дека играше и на другата не ми текнува, не е битно, за десен-лев бек не го бива, за штопер за ротација може да го биде.
Хуан стандард. Тој малиот лев бек не го бива, нека игра со младинци или негде у трета лига на позајмица.

Средината, Кондогбија си продолжува од кај што застана лани, топло ладно. Гнукури онака, добро ќе му дојде позајмица негде у Серија А кај што ќе игра стандардно, нека го дадат на Пескара.
Бијабијани класика, на претрчување, чист просек од играч, нека дреме на клупа за ротација е ок и за у ЛЕ против Транмере и Шкендија.
Јоветиќ и Икарди ги мрзеше да трчаат, Икарди не може со топка да се состави, Јојо спор и мртов.
Беса топ, највеќе се трудеше и најдобар беше во тие 45 минути. Не ќе биде лошо ако го остаат сезонава за на клупа, башка потполнува хоум граун квота ако не се лажам а тоа ни фали. Нека го, имаше страшен потенцијал пред 4-5 години, ќе го биде за против Транмере и Шкендија у ЛЕ.

Второ полувреме не глеав.

Муриљо е на одмор.

Иначе ова копилињава решиле да го продаваат Икарди, им требале пари, за апчиња да ги потрошат да даде Господ. Наводно Икарди нејќел да си иде, али јеби га, мамичето да им го ебам најмило. Кој ги ебе.
Па шитни ги Брозовиќ, Хандановиќ и Муриљо да ти ебам гроб мајчин цццццццццццц

taa e taa politika kade sto se prodava najdobroto.Pravenje na igraci i prodavanje.Ko genoa i palermo stanavme.
ili i ova e po zasluga na morati i negovoto nepravilno rabotenje ?

Абе после ланскиот феил да се пласираме во ЛШ каде се потрошија еден куп пари реално е да се очекува да се продаде некој што вреди. Во случајов тоа е Икарди каде може да му извадат 50 милиони евра.
Можеа да ги шитнат Ханда, Броз и Муриљо ама они одлучиле тоа да биде Икарди, најдобриот играч, капитен на клубот и играч каде тешко може да се најде замена.
За да најдат адекватна замена за Мауро треба истите пари да ги уложат у другиот играч а тоа нема да се деси пошто треба да закрпат ффп мртва мајка да им ебам, ќе го земат Џеко менталниот на позајмица и уште 2-3ца некои такви ретардирани играчи позајмени.

Абе мрш да ти ебам матер у пичка. Купи го Икарди у Кина за 352235 милијарди евра и остај го на позајмица ти ебам жутото кинесче глупо. :D

Наводно Икарди(Ванда) барале нов договор со Интер сега кога Сунинг го превзема Интер, но од клубот експересно биле одбиени, бидејќи само пред 13 месеци било потпишан новиот договор.

Така да Икарди сам притиска нов трансфер, не дека некој со сила го тера да си оди.

Тие пари, наводно 60 милиони никој нема да ги даде освен нафташите. Продај им го и земи ги Берарди и бразилчето од Палмериас и свиркај си

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

А најјако ќе биде ако го продадат у јуве.Ако тоа се деси и никој ултрас не влезе да ја запали дирекцијата или тренинг кампот,тогаш интер не ни заслужува да опстои.Комотно нека се расформираат!
Инаку у врска со жутиве гниди што ги купија миланските клубови еден дечко на фб имаше едно убаво текстче у кое си елаборира како гнасите си гледаат само бизнис,дека апсолутно не им чуе на нив за фудбалот како страс,пасија,култура на живеење и тн и тн
Нејќев да кршиме филм у старт,ама па глеам и никој тука не ни очекува кузнае што.
Ама миланезите ќе јадат баајги појако разочарување,ги читам у фан клуб,се спомнуваат санчез и сл.
хеххехе
пс.Марли но хард филингс,мое размислување

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ова изгледа све испадна од таа курвештијата Ванда да и ебам сестрата.
Еве сеа искачаат информации, Икарди нејќе да си иде, Интер нејќе да го продава. А таа овцата ментална на свој памет одлучила дека треба да бара нов договор, крфта да и ебам курвинска, све ќе упропасти.
Икарди наводно ја тргнал на страна малце да олади, он сам ќе решава со Интер што и како ама и двете страни не се расположени за продажба.

И нашиов е за ќутек малце, кој кур ти е жена да ставаш за агент да и ебам тоа безмозочното створење ретардирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom