Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
Ако добро се сеќавам, од ваш фан клуб вртеа муабети дека е смешно да враќаш фудбалер пуштен за семки и дека немало ништо да ве подобри :icon_lol:

Ако дојде и игра ко што треба, нека изгледаат жалосно трофеите на излог, нема да се буниме, нека ја изгравираат и цената на нив ако сакаат :D
Мислам дека на оваа тема најколоритни елаборации праеше @red.devil , посебно за тоа како не може да замисли клуб како Јунајтед да зима назад играч што сам побарал да си иде, па одозгора и 100 милиони да даваат, плус и тоа што самите фанови не би се согласиле да го донесат. Клучен момент за дистинкција на големи од мали клубови.

Tака некако беше. :icon_lol:

R

red.devil

Гостин
Мислам дека на оваа тема најколоритни елаборации праеше @red.devil , посебно за тоа како не може да замисли клуб како Јунајтед да зима назад играч што сам побарал да си иде, па одозгора и 100 милиони да даваат, плус и тоа што самите фанови не би се согласиле да го донесат. Клучен момент за дистинкција на големи од мали клубови.

Tака некако беше. :icon_lol:
Абе убаво вака ме потсетуваш, ама ни ти не си сигурен дека сум рекол такво нешто.

Ај биди добар, колку што сакаш да си интересен и најди го постот. И мене баш ме интересира како точно сум се изјаснил за тоа ако воопшто сум се изјаснил некако. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Си бара Гвардиола ball-playing cb чим напињаат цела недела за Бонучи, ќе летаат тоа циганиве Мангала и Отаменди ваљда :Д

Компани до кога е у количка?

W

wicked_1

Гостин
Абе убаво вака ме потсетуваш, ама ни ти не си сигурен дека сум рекол такво нешто.

Ај биди добар, колку што сакаш да си интересен и најди го постот. И мене баш ме интересира како точно сум се изјаснил за тоа ако воопшто сум се изјаснил некако. :D
нагли дискусии имаше лани :icon_lol:
red 1.png red 2.png

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Вотфорд прв кандидат за испаѓање. Каде бе со шупаков на чело, две реченици не знае да состави. Ај тоа што не знае англиски ама преставувањето му беше како прваче во првиот ден на школо. Здраво ја сум Валтер и многу сакам да бидам тренер. И за секој збор му треба 10 секунди. Можам да замислам кој мотивационен говор би го дал, ќе каже само ајде ајде и ќе ги испрати на терен.
Одам да проверам колку е коефициент за Вотфорд да испаднат, сигурни пари бајо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.106
Neven Subotic has held face-to-face talks with Middlesbrough hierarchy over a potential move, according to Sky sources.

We also understand Sunderland are interested in the 27-year-old, but he isn't currently a priority for Sam Allardyce.

До толку ли е паднат овој бре?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Вотфорд прв кандидат за испаѓање. Каде бе со шупаков на чело, две реченици не знае да состави. Ај тоа што не знае англиски ама преставувањето му беше како прваче во првиот ден на школо. Здраво ја сум Валтер и многу сакам да бидам тренер. И за секој збор му треба 10 секунди. Можам да замислам кој мотивационен говор би го дал, ќе каже само ајде ајде и ќе ги испрати на терен.
Одам да проверам колку е коефициент за Вотфорд да испаднат, сигурни пари бајо.
Вотфорд лига европа ќе играат прике мој. :cool:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.410
Е до толку, ти што мислеше? Дека е за во топ клуб.

Келн и Мидлзброу се највеќе загреани за него.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.106
Е до толку, ти што мислеше? Дека е за во топ клуб.

Келн и Мидлзброу се највеќе загреани за него.
Шо знам, последнава сезона ептен слабо гледав Бундеслига, ако треба нешто за спортска само.. Пак мислев нешто бар од овие Лига Европа екипите, он Мидлзброу или Келн, ццц..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Суботиќ = Вудгејт. Добро рече еднаш @Клипче дека не им држи на сите телото професионален спорт.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.410
Шо знам, последнава сезона ептен слабо гледав Бундеслига, ако треба нешто за спортска само.. Пак мислев нешто бар од овие Лига Европа екипите, он Мидлзброу или Келн, ццц..
Не ни играше минатата година. Па кога нема заинтересираност од подобри клубови, а самиот изјави дека сака во клуб каде што ќе игра, тогаш му остануваат тимови како Келн и Мидлзброу кои го сакаат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Суботиќ = Вудгејт. Добро рече еднаш @Клипче дека не им држи на сите телото професионален спорт.
Да, Клипот од искуство си кажува, колената негови не може да му ја издржат тешката глава и му прснаа лигаментите. За жал мораше млад да ја заврши кариерата, Клипче Дајслер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom