Wimbledon 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Wimbledon 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 33 39,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 21 25,0%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,0%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 6 7,1%
  • Гарбињ Мугуруза Бланко

Гласови: 6 7,1%
  • Петра Квитова

Гласови: 2 2,4%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,0%
  • Кур ќе освои Ноле

Гласови: 17 20,2%

• Вкупно гласачи
    84
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво ЦАРЕ вика коментаторов.

Одма би ги избришал како нација, ви ебам тоа канцерогените створења.
Метастази почнаа да ми се појавуваат од коментаториве. ПУ.
Неписмењаку, така рече затоа што Марин вика така кога се бодри. Надал вика Вамос, Новак АЈМОО, Федерер come on или chum jetze, а Марин вика ЦАРЕЕЕЕЕ. Па затоа и се надоврза коментаторот, а и на почетокот баш спомнаа околу тоа ЦАРЕЕЕЕЕ. “Стручниов“ коментатор има баш приспивен глас али се гледа дека разбира тенис, поима немам што е по професија али не тресе зелени, а овој што си е коментаторов од СК мене лично ми е еден од најдобрите од Хрвативе, разбира све и не прави некои аматерски грешки.

Не кур замарајте со пристрасноста, да играше македонец нашиве студиото ќе го срушеа. Исто е и со Вишко или Пралица кога игра Новак.

Браво !.. ааа ипак не, штет

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Неписмењаку, така рече затоа што Марин вика така кога се бодри. Надал вика Вамос, Новак АЈМОО, Федерер come on или chum jetze, а Марин вика ЦАРЕЕЕЕЕ. Па затоа и се надоврза коментаторот, а и на почетокот баш спомнаа околу тоа ЦАРЕЕЕЕЕ. “Стручниов“ коментатор има баш приспивен глас али се гледа дека разбира тенис, поима немам што е по професија али не тресе зелени, а овој што си е коментаторов од СК мене лично ми е еден од најдобрите од Хрвативе, разбира све и не прави некои аматерски грешки.

Не кур замарајте со пристрасноста, да играше македонец нашиве студиото ќе го срушеа. Исто е и со Вишко или Пралица кога игра Новак.

:facepalm:

Не, стварно не знам шо се палите, тоа ти е ко Игорче да навива за Македонија на сред пренос на сител.
Нормална работа. Башка спортклуб Хрватска верзија е. Сигурно нема од земја да се ака за Федерер.

Мене дури и умерени ми се овие, баш ок коментираат и не се маваат од земја... Спомнаа неколку пати дека Марин игра одлично, али дека мора да се признае оти и Федерер одиграл мајсторски. У однос на оние што коментираат кошарка овие се Богови.

Добри се коментаториве, барем овие 1,2 години колку шо пратам тенис на хрватскиов СК. Овој сега што коментира скрос го разбира тенисов, и ги фали и другиве кога треба, ама прееска за тоа дека не можел да ја сврти денешнава се избрука скрос[DOUBLEPOST=1467813375][/DOUBLEPOST]
Се изнервира Роџер :D У следниве 2 гема мора брејк.
:)

Добри се коментаториве, барем овие 1,2 години колку шо пратам тенис на хрватскиов СК. Овој сега што коментира скрос го разбира тенисов, и ги фали и другиве кога треба, ама прееска за тоа дека не можел да ја сврти денешнава се избрука скрос
Не рече така, него рече надамо се да нече.

Чилиќ си го искоцка мечот со оние пропуштени 0-40. Деген.

Мене дури и умерени ми се овие, баш ок коментираат и не се маваат од земја... Спомнаа неколку пати дека Марин игра одлично, али дека мора да се признае оти и Федерер одиграл мајсторски. У однос на оние што коментираат кошарка овие се Богови.
Пробува да глуми дека се умерени, ок ми е мене да си навиваат за Марин но може да пазат што зборат. :D 2-0 за Мартин и вика : Федерер се враќал 9 пати, но денес нема да биде 10тиот и само ради тоа сакам да победи Федерер. :D

То то то браво Марине, идемо..

Нит браво да кажат за Фед за тоа што спаси 737489 брејк топки и тоа на 2р сервис...пичкици

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

federer ne mrda be, slabo dvizi mnogu... na site poeni kasni.... Ako ovaj wimbledon ne go osvoi marej, neka zemi neka se penzionira.Luzer ne viden ke ispadne.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom