...зарем постои причина зашто се двоумиш...јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...зарем постои причина зашто се двоумиш...јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Ако веќе се двоумиш - не го сакаш.
јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Ако ти рекла да одите на пауза - има најдено друг да го шмека. Или со друг пиши на мсн а ти незнаеш.Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Ако ти рекла да одите на пауза - има најдено друг да го шмека. Или со друг пиши на мсн а ти незнаеш.
Ако те сакала немаше да ти рече да се ставите на пауза, ако те сакаше се ке си течеше нормално.

Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Мораш да ја заборавиш останете другари затоа што ако некоја девојка ти рекла тоа тогаш ке биде тешко да ја предомислиш најдобро нешто е да бараш други девојки.Хмм.. и реков дека ми се допага подолго време и ми вели и ти си убаво дете но не верувам нешто да се случи мегу нас шо мислите во што е проблемот овде O=?
Ако се двоумиш тогаш вистина не го сакаш и би требало да му раскинеш и да останете само другари.јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Ако тоа ти рекла тогаш заврши емисијата ако ти рекла да се ставиме на пауза сигурно е дека сега е со некој друг во моментов може да се случи ако не и се допаѓа тој со кого што е сега да ти се врати, иначе ќе ти раскине. Додека сте на "pauza" излези и ти со некоја друга, ако случајно те види само одговори и па на пауза сме нели. И не и се јавувај често.Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
i luge godina i 8 meseci malku li se?
Јас мразам паузи, тоа ми е предфаза на раскинување.
Мислам дека девојката сака слобода или има некоја нова љубов на повидок.
Не се малку. Но раскинуваат и луѓе што оделе и 5-10 години, така што ништо чудно.
Треба да разговараш со девојката за која е причината за пауза.