Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Во апореа дојде една цура ептен јака.3 пати помислив на секс со неа, еднаш како се рокаме у ве - це.
Тоа океј све.
Али после тоа ја замислив као се лигавиме.
Дали сум станал геј?
Да, ако дур сте се лигавеле си ја замислувал со мандало меѓу нозе.
Мандало еј, кој збор бесен. :icon_lol:

Или и без да ја замислуваш, ако била страшно влакнеста девојка, набилдана, со брада, мушкоданка. Тогаш си геј, да.
Во друг случај само те трефнала романтична жичка. :pipi:

Да, ако дур сте се лигавеле си ја замислувал со мандало меѓу нозе.
Мандало еј, кој збор бесен. :icon_lol:

Или и без да ја замислуваш, ако била страшно влакнеста девојка, набилдана, со брада, мушкоданка. Тогаш си геј, да.
Во друг случај само те трефнала романтична жичка. :pipi:

Или по негови сфаќања, Да, геј си. :toe:

Во апореа дојде една цура ептен јака.3 пати помислив на секс со неа, еднаш како се рокаме у ве - це.
Тоа океј све.
Али после тоа ја замислив као се лигавиме.
Дали сум станал геј?

неее геј не , али обратен да !
не за друго туку обратно некако работите си ги замислил

Хмм.. и реков дека ми се допага подолго време и ми вели и ти си убаво дете но не верувам нешто да се случи мегу нас шо мислите во што е проблемот овде O=?

Незнам ама не се замарај чим така ти рекла, можеби еден ден таа ќе трча по тебе

Хмм.. и реков дека ми се допага подолго време и ми вели и ти си убаво дете но не верувам нешто да се случи мегу нас шо мислите во што е проблемот овде O=?

Значи дека и се свиѓа друг (=

....Хмм.. и реков дека ми се допага подолго време и ми вели и ти си убаво дете но не верувам нешто да се случи мегу нас шо мислите во што е проблемот овде O=?

..едноставно..не и се свиѓаш :toe:....

ти си убаво дете ама она има ПОУБАВО дете у план :pos: :pos:

Батка, таа сака да ти каже дека ти си убав, на пример ко оној французинон што глумеше во Името на Розата заедно со Шон Конери, а дека таа е Анџелина Џоли. Без исклучок ! Таа ќе го бара Брет Пит.
Оди по други, не ја моли неа.

Прати слика да видиме дали таа била во право па ќе пресудиме што мислела под тоа „ти си убаво дете“ :)

јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom