- Член од
- 14 јули 2008
- Мислења
- 1.449
- Поени од реакции
- 50
...зарем постои причина зашто се двоумиш...јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
...зарем постои причина зашто се двоумиш...јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Mr.DonJuan, vo pravo si, nema dvoumica vo ljubofta, ako go saka - go saka, ako misli dali go saka- spremna e da go izneveri, i to. i ne go saka.Ако веќе се двоумиш - не го сакаш.
Добар ли ви е сексот?јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Ако се двоумиш дали го сакаш или не , јас ке ти кажам дека сеуште чуствуваш нешто за него но има друг тип во твојот живот што дава шлаг на твојата двоумица... Како што кажа членот погоре , во љубовта нема двоумица , или го сакам или не , така само се измачуваш и со тек на време ке ви здосади од вашата т.е твојата депресивност и незаинтересираност кон него .. ке доведе вашата врска да дојде до дното , и да се разделите , а послем тоа да сватиш дека ти значел многу и вредел многу во твојот живот ... Според мене твојот проблем се вика НАВИКА ВО ЉУБОВТА ... изгледа од навика идеш со типот... Ако си сигурна дека те сака и дека би го дал и животот за тебе , потруди се да му возвратиш , а ако тогаш пак не иде подобро да го оставиш одколку типот да има лажна надеж во врската... Во љубовта не е само сексот со партнерот... треба да имате и разбирање и почит еден према друг ... мислам дека свати што сакав да ти кажам .. одлучи се ДА или НЕ ... ако мислиш дека вреди да си со него добро , ама те предупредувам да размилиш оти послем можеш да се каеш и тоа многу бидејки ако типот биде многу повреден од тебе , тешко верувам дека ке сака да ти се врати . поздрав и со срека ... :smir:јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Ако ти рекла да одите на пауза - има најдено друг да го шмека. Или со друг пиши на мсн а ти незнаеш.Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Ако ти рекла да одите на пауза - има најдено друг да го шмека. Или со друг пиши на мсн а ти незнаеш.
Ако те сакала немаше да ти рече да се ставите на пауза, ако те сакаше се ке си течеше нормално.
Те терала да ставите на пауза?Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Мораш да ја заборавиш останете другари затоа што ако некоја девојка ти рекла тоа тогаш ке биде тешко да ја предомислиш најдобро нешто е да бараш други девојки.Хмм.. и реков дека ми се допага подолго време и ми вели и ти си убаво дете но не верувам нешто да се случи мегу нас шо мислите во што е проблемот овде O=?
Ако се двоумиш тогаш вистина не го сакаш и би требало да му раскинеш и да останете само другари.јас имам проблем, не сум сигурна дали уште го сакам, што да правам?![]()
Ако тоа ти рекла тогаш заврши емисијата ако ти рекла да се ставиме на пауза сигурно е дека сега е со некој друг во моментов може да се случи ако не и се допаѓа тој со кого што е сега да ти се врати, иначе ќе ти раскине. Додека сте на "pauza" излези и ти со некоја друга, ако случајно те види само одговори и па на пауза сме нели. И не и се јавувај често.Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Јас мразам паузи, тоа ми е предфаза на раскинување.Jas imam problem a sakam vas odgovor...Raskinavme...t.e. me terase da se stavime na pauza a kolko procenti mozam da bidam jas siguren deka taa me saka i nema da me klocne?poprvo bi pretpocital mislenje od nekoe zensko a ne go isfrlam faktot i na maskoto tnx aliiiiiiii HITNO EEEE PLS
Не се малку. Но раскинуваат и луѓе што оделе и 5-10 години, така што ништо чудно.i luge godina i 8 meseci malku li se?
Rabotata e vo toa sto taa mi rece deka ja sum ja gusil no potoa mi rece a taa vo posledno vreme kako da se odalecuva od mene i nejzinata majka a rabotata e vo toa sto taa saka so svoite drugarki da izleguva... sakam mislenje i ke vi zablagodaram pakЈас мразам паузи, тоа ми е предфаза на раскинување.
Мислам дека девојката сака слобода или има некоја нова љубов на повидок.
Не се малку. Но раскинуваат и луѓе што оделе и 5-10 години, така што ништо чудно.
Треба да разговараш со девојката за која е причината за пауза.