Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
И двете страни не се чисти изгледа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е за ова те поддржувам 100%.Криминалците не се делат по нација и вера, се додека институциите не ги делат како такви.
Поздрав
Албанците се еден од ретките народи, можеби и единствен кој едногласно застана во отворена поддршка на убијци на деца, зашто единствено беа од различна националност и религија. Тоа е епитет кој битно ги разликува од многу други, па дури и примитивни колективи како балканските. Можеби со Талибаните и ИСИЛ се наоѓаат по таа основа.mislam deka nema golema razlika megu makedonci i albanci kako i megu drugite nacii da ne gi nabrojuvam toa e ist mentalitet.
Прво дарди немој да шљапаш глупости, моја грешка е што реков дека го познавам возачот, а уствари јас го познавам брат му кој имал проблеми во уред, уствари не е ниту моја на видеото претходно пишуваше Бојан Илиќ кој што лично го знам, додека возачот бил брат му Бобан Илиќ кој јас лично него познавам, а еве ти еден принтскрин и другата страна на медаљата да се види, како што кажав целта не било детето, туку амазонското племе на чело со таткото на детето![]()
https://www.youtube.com/watch?v=uZNCei4r4mw
Јас сум братот на возачот, оној што го вадат од возилото на снимкава. Не нападнаа за глупости... Влеговме во кола ни дотрчаа 3-4 албанци ни ја скршија шофершајбната со боксачи ( веднаш повикавме полиција) ние побегнавме но завршивме во слепа улица. Продолжија да не бркаат околу 20 албанци со ножеви, боксачи и слично. Братми за да ги избегне удри во ѕид за жал тука било дете ние неможевме да видиме ништо зошто ни е скршена шофершајбната и бевме испаничени, јас не знам каков човек напаѓа луѓе со цел да ги тиепа/убие пред сопственото дете за банална расправија поради ред во болница и со тоа го доведува во опасност... И дали тие навистина се жртви? Јас имам 5 посекотини од НОЖ, повеќепати сум удрен со тврд предмет по глава и тело. Против никој од напаѓачите не е поднесена кривична пријава уште и се организираат протести и го нарекуваат брат ми терорист кој сакаше само да избега и да се спаси... Навистина е греота за детето и ние жалиме ама како би вие реагирале да се најдете во ваква ситуација и да ви е загрозен вашиот живот и животот на вашата фамилија? Во сите медиуми пишува како ние сме ги чекале да ги згазиме никој не ја напиша вистината што навистина се случи.
Овој текст можеби е напишан од некој адвокат или пак после консултација со адвокат, нормално ќе измислат сешто сега, фала Богу што барем оваа снимка постои, инаку којзнае што ќе смислеа, јас и овака се плашам на судскиот исход, се знае како се одлучува во оваа држава.
На снимката многу јасно се гледа дека совозачот (овој на слика) не беше од никој нападнат, туку тој ги нападна родителите на детето кои го држеа повреденото дете на раце и бегаа од местото на настанот.
На овој монструмот на кој начин му стигна тврдиот предмет (претпоставувам: http://www.njuskalo.hr/image-bigger/sve-ostalo/teleskop-palica-razvlacenje-48cm-slika-11312043.jpg) ... со кој ги нападна родителите.
Вели дека бегале, а на снимката се гледа дека тој напаѓа со едно подруго удари и ги следи родителите со повреденото дете? А потоа веројатно откако се собрале од околните куќи, бива тепан како магаре и успешно се евакуира.
Доколку стварно имаше 20 албанци со ножеви (а од снимката се гледа дека нити има 20 луѓе нити има ножеви), тој немаше да оди во правец назад, туку ќе бегаше во правец кон кој што и побегна откако изеде ќотек.
Значи повредите му се откако тој се обиде да ги убие родителите на детето. Рачунај да не беа случајните минувачи и жители на населбата, овие злосторници ќе го убиеја целото семејство.
Замисли и на возачот да му се дозволеше да излезе надвор со некој тврд предмет?
Значи да сумираме:
-Убиецот имал кривично дело напад врз полицаец и се фалел со тоа (проблематична личност)
-Совозачот уфилман со палицата и со боречките вештини, со лиценцата за физичко обезбедување итн.
Toa shto isto taka jasno se gleda od snimkata e deka vo progres e obid za fizichka agresija a potoa i linchuvanje.Od dvete strani na mercedesot vo dvizhenje se problizhuvaat najprvo dve osobi a potoa i poveke i nasilno gi otvaraat vratite so namera da se izvlechat dvete lica od vnatre. Site involvirani mora da odgovaraat spored zakonot. Ne treba da se dava selektiven primer vo sluchajov so prednost nikomu iako se slagam deka podebeliot kraj go izvleklo albanskoto semejstvo poradi zagubata na nivniot sin. Za vojna i mir treba dvajca.