Насилства во Македонија

А кој рече дека без усмисла ги прегазил?

Видеово покажува и нешто друго, а тоа е дека овие се собрани еден куп луѓе и многу веројатно дека тие биле оние што први нападнале и му ја кршеле колата на убиецот.
Баш паметен потег е да бидеш со дете и да се тепаш со некој морон за место во болница.

Па, уште викаа излегле од колата и со палки ги тепале жената и сопругот.
Којзнае дали им проаѓа у глава дека сами си го предизвикале со примитивното понашање.

Којзнае дали им проаѓа у глава дека сами си го предизвикале со примитивното понашање.

Најпримитивно е да газиш дете на таков начин, примитивни понашање имаше во настаните во Ѓорче од `цивилизираните`.

ДАЛЕКУ ОД РЕАЛНОСТА СТЕ.

Најпримитивно е да газиш дете на таков начин, примитивни понашање имаше во настаните во Ѓорче од `цивилизираните`.

ДАЛЕКУ ОД РЕАЛНОСТА СТЕ.
Па да типов со колава најверојатно нема два грама мозок. Затоа се избегнува конфликт со такви луѓе,бидејки што и да му направиш сеа нема да ти го врати детето:unsure:
Не можам да го замислам татко ми да се тепа со некој,уште помалце со мене покрај него.

Жално за детето, ова возрасниве ти се недајбоже... Овој што го прегазил детево се гледа дека е нетокму во паметот, додека пак татково ако е точно тоа што го читам по порталиве дека се расправал со сега осомничениот и собирал други луѓе за да се пресметаат со овој, ондак незнам што да кажам. Кој родител би се расправал и карал пред своите деца?
Сето ова можеле на цивилизиран начин да го решат, можеле тука и здравствените лица да помогнат да се смири ситуацијата, ама шукурац тој збор "цивилизирано" е мисловна именка за нас луѓето што живееме во државава.

Па и ова медиумиве како го с'скаат народов, катастрофа еј... Го чекам денешниот протест во Куманово да видам што порака ќе пратат луѓето што го организирале тој настан, ама чисто сумљам дека ќе кажат нешто паметно.

Ако и ова го свртите на ВМРО-СДСМ ондак нека доаѓа астероидот,нуклеарките или што и да е, и тоа што е можно побрзо!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Абе каква сака кавга нека е,ти со здрав памет да одиш да ги газиш...Страшно нешто,све пореметено е во државава.Недај боже да дојде до кавга со некого,или те пука или ќе те гази.

Лошо е што сево ова ќе се искористи за меѓуетнички и меѓупартиски тензии. Ние за убав живот не знаеме, реално. Ама знаеме очите да си ги извадиме.

Колку глупости се изначитав, прво милион посто сум сигурен дека детето не му била целта на типот, но како и да е го осудувам и најверојатно ке си добие заслужена затворска казна, второ тие што неживеат во Куманово немаат појма како се понашаат браќата по институцииве, мислам дека во амазонска прашума тие изолирани племиња немаат такво понашање, во институциите се понашаат како да се лично нивни татко им да ги направил, како трето го знам дечкото што го направил срањето никогаш во животот не би помислил дека е спремен такво нешто да направи, но чим го направил сигурно бил испровоциран премногу и пак повторувам сто посто сум сигурен дека малото дете нему е било целта туку таткому и тие околу таткому 10-15 души што ги викнал на ``помош``, а тука повеќето гледам дека не се ни информирани дека имало расправија и тепачка уште во болницата и таткото на детето повика помош 10-тина пријатели, а затоа што лично го познавам дечкото што направил беља нема шанси целта да му било детето, што и јас да сум бил во таква ситуација најверојатно би исто реагирал...

Бог нека го прости детето

Колку глупости се изначитав, прво милион посто сум сигурен дека детето не му била целта на типот, но како и да е го осудувам и најверојатно ке си добие заслужена затворска казна, второ тие што неживеат во Куманово немаат појма како се понашаат браќата по институцииве, мислам дека во амазонска прашума тие изолирани племиња немаат такво понашање, во институциите се понашаат како да се лично нивни татко им да ги направил, како трето го знам дечкото што го направил срањето никогаш во животот не би помислил дека е спремен такво нешто да направи, но чим го направил сигурно бил испровоциран премногу и пак повторувам сто посто сум сигурен дека малото дете нему е било целта туку таткому и тие околу таткому 10-15 души што ги викнал на ``помош``, а тука повеќето гледам дека не се ни информирани дека имало расправија и тепачка уште во болницата и таткото на детето повика помош 10-тина пријатели, а затоа што лично го познавам дечкото што направил беља нема шанси целта да му било детето, што и јас да сум бил во таква ситуација најверојатно би исто реагирал...

Бог нека го прости детето

И на самото видео се гледа дека таткото се враќа од контрасмер на мајката и детето, поточно таму каде што почнала тепачката и каде го направиле бумбар убиецот. Целта според мене му бил таткото а жената и детето делуваат колатерална штета.

како трето го знам дечкото што го направил срањето никогаш во животот не би помислил дека е спремен такво нешто да направи,

Еве колку бил чесен убиецот, се фали со кривичните дела и се гордее што го има по медиуми (2014-2015)
Boban-Ilic-krenaria.jpg

Пошто велиш го знаеш дечкото, дали е точно тоа што се пишува по медиумите дека убиецот е син на познат полициски функсионер и дека имал и други кривични дела за кои никогаш не одговорил, меѓу кои и напад врз полицаец?

Дали е точно дека пред некое време на истото место околу 40 македонци нападнале 2ца албанци, а полицијата била слепа и нема.

Дали е точно дека група македонци лани исто така на месец Рамазан во Куманово нападнаа 2ца браќа албанци и им нанесоа тешки повреди, единствена нивна вина била што отишле да купат леб во македонска фурна, а сторителите никогаш не одговорија.

Ете јас кој нити работам во полиција, нити сум колекционер на црни хроники ... ти бројам случаи каде македонците се однесувале цитирам како амазонско племе.

Тоа што јас се сложувам е дека таткото не требал да се расправа со разни идиоти во присуство на своето дете и жена ... децата само пред другари сакаат да се пофалат дека нивниот татко е најсилен на свет со најголеми мускули ... но реално тие никогаш не би сакале да видат како нивниот татко се тепа со други луѓе, па макар и ги потепал сите ... тоа е траума за нив. Ако стварно го сакаш сопственото дете и сакаш да го заштитиш, тргни го настрана.

Ти очигледно не си го доволно познал убиецот (кога велиш дека он никогаш не бил спремен тоа да го направи), пошто тој можеше да продолжи понатаму кон својот дом или кон полициска станица, патот му беше отворен, никој не го загрозуваше него .. но тој одбрал да згази цело семејство.

Нити МВР (која секогаш дава анти-албански соопштенија) не го потврдува реченото од тебе дека таткото на детето применил сила врз убиецот.

Понатаму, за какви монструми се работи, се гледа по тоа што откако целото семејство беше згазено, а мајката на детето поради болката за сопствениот син така повредена стана и го крена синот, а монструмот совозач излегува од колата и со тврд предмет удира по родителите и ги следи додека тие се одалечуваат од местото на настанот. (доколку не беа локалните жители веројатно и совозачот ќе стореше убиство, пошто се гледа дека со тврдиот предмет нишани по главите на родителите)

Во земји како Турција, вакви монструми се линчуваат на лице место, но локалните жители кои се најдоа таму покажаа милост и ги оставија да се одалечат.

Еве сега прилика институциите да вратат доверба, дали ќе постапат спрема законите на правото или спрема законите на партијата и нацијата?

Затворен убиец, добар убиец или Мртов ш*птар, добар ш*птар.

Што ќе одлучат?

Пошто на форумов и во општеството има многу подржувачи на убиецот, многу е важна одлуката на судот, за да истите подржувачи пресметаат дали имаат рачун да постапат исто како Б.И ... блага казна е неказна и потик на останатите.

Криминалците не се делат по нација и вера, се додека институциите не ги делат како такви.

Поздрав

Последно уредено:
од Facebook нешто

Bojan Ilic
пред 44 минути
https://www.youtube.com/watch?v=uZNCei4r4mw

"Јас сум братот на возачот, оној што го вадат од возилото на снимкава. Не нападнаа за глупости... Влеговме во кола ни дотрчаа 3-4 албанци ни ја скршија шофершајбната со боксачи ( веднаш повикавме полиција) ние побегнавме но завршивме во слепа улица. Продолжија да не бркаат околу 20 албанци со ножеви, боксачи и слично. Братми за да ги избегне удри во ѕид за жал тука било дете ние неможевме да видиме ништо зошто ни е скршена шофершајбната и бевме испаничени, јас не знам каков човек напаѓа луѓе со цел да ги тиепа/убие пред сопственото дете за банална расправија поради ред во болница и со тоа го доведува во опасност... И дали тие навистина се жртви? Јас имам 5 посекотини од НОЖ, повеќепати сум удрен со тврд предмет по глава и тело. Против никој од напаѓачите не е поднесена кривична пријава уште и се организираат протести и го нарекуваат брат ми терорист кој сакаше само да избега и да се спаси... Навистина е греота за детето и ние жалиме ама како би вие реагирале да се најдете во ваква ситуација и да ви е загрозен вашиот живот и животот на вашата фамилија? Во сите медиуми пишува како ние сме ги чекале да ги згазиме никој не ја напиша вистината што навистина се случи."

Слики од братот на осомничениот...

13615178_10206676813022399_3727054713032128131_n.jpg

Еве колку бил чесен убиецот, се фали со кривичните дела и се гордее што го има по медиуми (2014-2015)
Boban-Ilic-krenaria.jpg

Пошто велиш го знаеш дечкото, дали е точно тоа што се пишува по медиумите дека убиецот е син на познат полициски функсионер и дека имал и други кривични дела за кои никогаш не одговорил, меѓу кои и напад врз полицаец?

Дали е точно дека пред некое време на истото место околу 40 македонци нападнале 2ца албанци, а полицијата била слепа и нема.

Дали е точно дека група македонци лани исто така на месец Рамазан во Куманово нападнаа 2ца браќа албанци и им нанесоа тешки повреди, единствена нивна вина била што отишле да купат леб во македонска фурна, а сторителите никогаш не одговорија.

Ете јас кој нити работам во полиција, нити сум колекционер на црни хроники ... ти бројам случаи каде македонците се однесувале цитирам како амазонско племе.

Тоа што јас се сложувам е дека таткото не требал да се расправа со разни идиоти во присуство на своето дете и жена ... децата само пред другари сакаат да се пофалат дека нивниот татко е најсилен на свет со најголеми мускули ... но реално тие никогаш не би сакале да видат како нивниот татко се тепа со други луѓе, па макар и ги потепал сите ... тоа е траума за нив. Ако стварно го сакаш сопственото дете и сакаш да го заштитиш, тргни го настрана.

Ти очигледно не си го доволно познал убиецот (кога велиш дека он никогаш не бил спремен тоа да го направи), пошто тој можеше да продолжи понатаму кон својот дом или кон полициска станица, патот му беше отворен, никој не го загрозуваше него .. но тој одбрал да згази цело семејство.

Нити МВР (која секогаш дава анти-албански соопштенија) не го потврдува реченото од тебе дека таткото на детето применил сила врз убиецот.

Понатаму, за какви монструми се работи, се гледа по тоа што откако целото семејство беше згазено, а мајката на детето поради болката за сопствениот син така повредена стана и го крена синот, а монструмот совозач излегува од колата и со тврд предмет удира по родителите и ги следи додека тие се одалечуваат од местото на настанот. (доколку не беа локалните жители веројатно и совозачот ќе стореше убиство, пошто се гледа дека со тврдиот предмет нишани по главите на родителите)

Во земји како Турција, вакви монструми се линчуваат на лице место, но локалните жители кои се најдоа таму покажаа милост и ги оставија да се одалечат.

Еве сега прилика институциите да вратат доверба, дали ќе постапат спрема законите на правото или спрема законите на партијата и нацијата?

Што ќе одлучат?

Пошто на форумов и во општеството има многу подржувачи на убиецот, многу е важна одлуката на судот, за да истите подржувачи пресметаат дали имаат рачун да постапат исто како Б.И ... блага казна е неказна и потик на останатите.

Криминалците не се делат по нација и вера, се додека институциите не ги делат како такви.

Поздрав
Прво дарди немој да шљапаш глупости, моја грешка е што реков дека го познавам возачот, а уствари јас го познавам брат му кој имал проблеми во уред, уствари не е ниту моја на видеото претходно пишуваше Бојан Илиќ кој што лично го знам, додека возачот бил брат му Бобан Илиќ кој јас лично него познавам, а еве ти еден принтскрин и другата страна на медаљата да се види, како што кажав целта не било детето, туку амазонското племе на чело со таткото на детето
1.png
1.png
2.png
[DOUBLEPOST=1467655895][/DOUBLEPOST]
Boban-Ilic-krenaria.jpg

Што ќе одлучат?

Поздрав
Прво дарди немој да шљапаш глупости, моја грешка е што реков дека го познавам возачот, а уствари јас го познавам брат му кој имал проблеми во уред, уствари не е ниту моја на видеото претходно пишуваше Бојан Илиќ кој што лично го знам, додека возачот бил брат му Бобан Илиќ кој јас лично него познавам, а еве ти еден принтскрин и другата страна на медаљата да се види, како што кажав целта не било детето, туку амазонското племе на чело со таткото на детето
1.png
1.png
2.png
[DOUBLEPOST=1467656000][/DOUBLEPOST]
13615178_10206676813022399_3727054713032128131_n.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=uZNCei4r4mw

Јас сум братот на возачот, оној што го вадат од возилото на снимкава. Не нападнаа за глупости... Влеговме во кола ни дотрчаа 3-4 албанци ни ја скршија шофершајбната со боксачи ( веднаш повикавме полиција) ние побегнавме но завршивме во слепа улица. Продолжија да не бркаат околу 20 албанци со ножеви, боксачи и слично. Братми за да ги избегне удри во ѕид за жал тука било дете ние неможевме да видиме ништо зошто ни е скршена шофершајбната и бевме испаничени, јас не знам каков човек напаѓа луѓе со цел да ги тиепа/убие пред сопственото дете за банална расправија поради ред во болница и со тоа го доведува во опасност... И дали тие навистина се жртви? Јас имам 5 посекотини од НОЖ, повеќепати сум удрен со тврд предмет по глава и тело. Против никој од напаѓачите не е поднесена кривична пријава уште и се организираат протести и го нарекуваат брат ми терорист кој сакаше само да избега и да се спаси... Навистина е греота за детето и ние жалиме ама како би вие реагирале да се најдете во ваква ситуација и да ви е загрозен вашиот живот и животот на вашата фамилија? Во сите медиуми пишува како ние сме ги чекале да ги згазиме никој не ја напиша вистината што навистина се случи.

Boban-Ilic-krenaria.jpg

Што ќе одлучат?

Поздрав

Ликов направил глупост што воопшто отишол да се пресметува со таткото. Си го уништи животот, а и живот на дете одзема, не навлегувам дали намерно или ненамерно и кој му бил цел. Ама пошто родителот бил толку поштен и самиот викаш, што мајка има во тепачки да влагаш пред свое дете? Човеков бил тепан во болница од цела тајфа, за тоа и сам си има признаено таткото. Пошто таткото толку муда имал па морал да вика уште 10 души со него, каурот мора на ред да се научи кај му е местото.

Бреј, љопкиве на јутуб као сме дошле од Карпатите за да го правиме ова на автохтоните народи и као треба да ни вратат. Ко ќе видиш овој убиецов е еден психопат, они се маса психопати. Си ебале матер сите заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom