Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:pos: Леле колку се рока малата некадееееееееееее... Гром кога ќе го стегне, коа ќе види дека не и е прв... само не знам какво оправдување ќе му закачи тогаш. Абе се зезав дека сум невина, уствари сум невина технички, “Dragi puko ljumfer, preskakala sam kozlich, i`m sorry“... :pos:

Миракули....

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
A da cekaat do Bozik?Ili poarno da 1vi maj? So e bitno, be toa li se zakzuva, lelee.Ke ispadne kako sto vika Viktorgg.Aj pisi kako ke bide, koj datum i saat ke zakazat, samo da zapisat da ne zaboravat.Gluposti u boja.
*****se izvinuvam za latinicata, brat mi pak zeza nesto:tapp:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ајдеееее ова преоѓа во сапуница...нека и каже мала ај ако си за озбилно ајде ако не...биди ми поздравена :helou:Викторе како така се рока :jaj: срамота :pos2:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
A da cekaat do Bozik?Ili poarno da 1vi maj? So e bitno, be toa li se zakzuva, lelee.Ke ispadne kako sto vika Viktorgg.Aj pisi kako ke bide, koj datum i saat ke zakazat, samo da zapisat da ne zaboravat.Gluposti u boja.
*****se izvinuvam za latinicata, brat mi pak zeza nesto:tapp:

Стварно бе...глупа работа...
А дечково пустиот се изначекал две години, таа му кажува дека се зафркавала и сега уште и дава пак рок до нова година зашто пак нешто и текнало дека не е спремна... Колку само мислам дека оваа го ебава како сака ама ај...

п.с. И пишете после нова година што биднало...ќе си почекаме ние ако :pos::pos:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Таа ти била права кучка,еј се иживјаваала со него толку време,па сеа па да почекал,абе ни нови години ни велигдени,ебија другарче:sekss::sekss::sekss::sekss:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Таа ти била права кучка,еј се иживјаваала со него толку време,па сеа па да почекал,абе ни нови години ни велигдени,ебија другарче:sekss::sekss::sekss::sekss:
Да да, еве го конечно и мојот совет и тоа во склоп на цитираниов пост кој ме потсети на ваква разрешница.

Ја вика другар ти на муабет, и ја седнува дома на маса, и и` вика, слушај сега, ја и ти веќе не се заебаваме! Филзофира како тоа не е нормално што таа го прави, се откопчува во меѓувреме, без брзање, копче по копче, “ова веќе нема никаква смисла“, копче... бла бла... последното копче. Пантолони на земја, кошула на лустер, доаѓа до неа, ја крева со сила, она пробува да збори, тој фино и ја затвара устата со неговата, демек емоции... почиња да ја откопчува, она се противи, ја залапува пак... и кине се од неа. Од тука веќе нема бегање. Ако сеуште не сака, рака околу опавчето на косата, убаво зафати и со нејзина помош заврти. Ја легнува на кревет и ја пушта да прета едно десетина секунди во празно. Потоа како уморна рипка на суво, може да и ја допритисне главата на перница, а со другата рака да среди околу остатокот. Нема да сака, низ врата надвор, гола. Може никад нема да ја опне стварно, ама пичка му матер бар у кафана со друштво ќе има што да раскажува.

Хм, а да се пробам ја во еротскана колумна? :pos:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
Да да, еве го конечно и мојот совет и тоа во склоп на цитираниов пост кој ме потсети на ваква разрешница.

Ја вика другар ти на муабет, и ја седнува дома на маса, и и` вика, слушај сега, ја и ти веќе не се заебаваме! Филзофира како тоа не е нормално што таа го прави, се откопчува во меѓувреме, без брзање, копче по копче, “ова веќе нема никаква смисла“, копче... бла бла... последното копче. Пантолони на земја, кошула на лустер, доаѓа до неа, ја крева со сила, она пробува да збори, тој фино и ја затвара устата со неговата, демек емоции... почиња да ја откопчува, она се противи, ја залапува пак... и кине се од неа. Од тука веќе нема бегање. Ако сеуште не сака, рака околу опавчето на косата, убаво зафати и со нејзина помош заврти. Ја легнува на кревет и ја пушта да прета едно десетина секунди во празно. Потоа како уморна рипка на суво, може да и ја допритисне главата на перница, а со другата рака да среди околу остатокот. Нема да сака, низ врата надвор, гола. Може никад нема да ја опне стварно, ама пичка му матер бар у кафана со друштво ќе има што да раскажува.

..хахаха ма ти си луд!!!! :pos2::pos2::pos2: совет мој ти е да пробаш :pos2::pos2:
..инаку оваа се зафркавала уште..боже ..за чутек е ...неверојатно....

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.510

И јас истото би го сторила, ама да ја е*е како што треба, најјако што може за да ја осети целата заебанција во рок од тие две години, па другпат пак да и текне да се зафркава, и така добар хард кор секс има да ја напраи како бубалче, нема да може гаќите да си ги облече, бре што се не шета по светов значи, се заебавала, цццц, епа редно е и другарчево на форумџијава да удри една заебанка за сите пари нели?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

така ееее....е*и братче...
ахахаха...ова ко неостварена желба беше текстот...поттиснати страсти :):):) :pos::pos:....шала....

п.с. И пишете после нова година што биднало...ќе си почекаме ние ако :pos::pos:
лее сеирчее :)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
И јас истото би го сторила, ама да ја е*е како што треба, најјако што може за да ја осети целата заебанција во рок од тие две години, па другпат пак да и текне да се зафркава, и така добар хард кор секс има да ја напраи како бубалче, нема да може гаќите да си ги облече, бре што се не шета по светов значи, се заебавала, цццц, епа редно е и другарчево на форумџијава да удри една заебанка за сите пари нели?
A be i jas toa bi rekol od prva...ama...
Kako sto kaza deckoto pogore...drugar mu e neiskusen.:toe:
Kako moze da ja ebe kako zver? Ne znae, ne probal...
Ili da mavne nekoi stimulacii, pa da i ja prevrti picnata zila.:)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Не е работата само да биде ако беше така ке бидело многу одамна а таа дали сакала или не - ке морала (како доказ оти го сака) а ако одбива и понатаму тогаш значи не го сака или љубовта преминала во навика (бидејки не сака да раскине) а и плус тоа другар ми не е некој богатаж па поради парите да е со него.
Незнам како ке се заврши сето тоа ама како што знам, чим другарот ми рече дека ке биде тогаш (засега) ке му верувам. А за понатаму... :toe:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Не е работата само да биде ако беше така ке бидело многу одамна а таа дали сакала или не - ке морала (како доказ оти го сака) а ако одбива и понатаму тогаш значи не го сака или љубовта преминала во навика (бидејки не сака да раскине) а и плус тоа другар ми не е некој богатаж па поради парите да е со него.
Незнам како ке се заврши сето тоа ама како што знам, чим другарот ми рече дека ке биде тогаш (засега) ке му верувам. А за понатаму... :toe:
Абре човеку зашо не разбирате дека таа мома од страна парче се праи, незнае како се вика од секс и рокенрол, не се прајте ко нафта да пиете да му ебам, тууууу се изнервирав сеа, божем една е на светот лалиња дан е ирастат ебаве тоа!

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Veke podolgo vreme sum sam...ne znam so e problemot?....mislam ne sum bas sam...Ama pokraj osameno se cuvstvuvam i iskoristeno...sexualno iskoristeno od strana na skopskite nimfomanki...:)...ne mozam da si najdam devojce po merak...da se zaljubam da pocustvuvam toplina...u zadnje vreme shmekam samo drolji...ne mi ide neso so finite devojcinja...:(...sto li e problemot...

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Veke podolgo vreme sum sam...ne znam so e problemot?....mislam ne sum bas sam...Ama pokraj osameno se cuvstvuvam i iskoristeno...sexualno iskoristeno od strana na skopskite nimfomanki...:)...ne mozam da si najdam devojce po merak...da se zaljubam da pocustvuvam toplina...u zadnje vreme shmekam samo drolji...ne mi ide neso so finite devojcinja...:(...sto li e problemot...

Еве девојката на другарму на елиен нека ти јапрепорачаат, нема да ти дава само ќе те сака така без полови односи, чисто од срце:smir:

Б

БејбиГрл

Гостин
Абре човеку зашо не разбирате дека таа мома од страна парче се праи, незнае како се вика од секс и рокенрол, не се прајте ко нафта да пиете да му ебам, тууууу се изнервирав сеа, божем една е на светот лалиња дан е ирастат ебаве тоа!
Е зашто ако на страна парче се прави не би се правела и со него? Значи таа обожава секс со сите други само не со дечко и со кој иде 2 год? Некако нелогично ми е

Kajgana Shop

На врв Bottom