Девојката веројатно се плаши дека ако се посексаат, ќе изгуби дел од себе и веќе нема да биде „чиста“ и посебна, туку ќе биде само една од оние „шмизли“ и „курви“.
Себично од нејзина страна, во секој случај.
Машкото би било супер да си се посекса со некоја друга, по страна, зашто тој има потреби, ако таа нема. Му се сака, а ако таа го сака него, ќе ги уважи неговите потреби и ќе ги задоволи лично, а ако не може (поради која и да е причина), ќе му дозволи тој да ги задоволи по страна.
Тоа е ако вистински го сака. А ако е себична, ќе му прави проблем поради тоа (како што и му прави проблем 2 години).
Е за тоа му треба одважност на дечкото. Ако идниот пат тој почне да ја бакнува по интимните места и таа му рече „ај не влегувај во филм“, тој треба да ја изигнорира и да продолжи. Ако дојде до кавга, треба да и` раскине веднаш, на лице место.
Значи, дечкото треба да има одлучност и храброст да сфати дека ако нема секс, нема врска. Ако нема секс со девојкава, нема врска со неа. Треба да најде друга.
Јас имам проблем.
Јас ја сакам, она не ме сака-ама не ни знае дека јас ја сакам. Ако и кажам се плашам дека ќе се наљути и никад нема да ја еба... пардон, никад нема да ми збори веќе.
Си мислев да и кажам преку телефон дека сакам да се еб...пардон, дека ми се допаѓа многу-ама па страв ми е да не ми спушти и после никад да не ми го пу...пардон, да не ми го диг...пардон, никад да не ми дигне ку...пардон(аман што ми е) слушалка.
Сега сум во четрлема...помогнете ми...или најдете ми друга за ебе...пардон, што ќе ја сакам
Еве ја пак онаа финта.
Доаѓаш до девојката и и` кажуваш: „На тебе ми се дига крвниот притисок и апаратчето за мерење. Имаш 10 секунди да ми кажеш дека не ме сакаш, зашто во спротивно ќе претпоставам дека ме сакаш и дека може да ти се џитнам.“
Потоа почекај 2-3 секунди. Толку ќе и` е потребно да те одбие, ако вистински не те сака.
На 4-5 секунди веќе почни да и` се приближуваш и да се обидеш да ја бакнеш, да ја испофаќаш и слично. Ако се побуни во смисла „Абе нели после 10 секунди?!“, одговорот може да ти биде: „Абе имаш 10 секунди да ми кажеш дека *не* сакаш, инаку ќе претпоставам дека може (не реков дека ќе претпоставам дека може *после* 10-та секунда)“.
И на тој начин ете ти го одговорот. Ако нејќе, одма ќе те откачи и нема да зборите повеќе. Ако ептен те сака, нема да се побуни. А ако е златната средина (најверојатно ќе биде така), ќе те одбие, ама потоа ќе добиваш знаци дека сепак немала намера *до толку* да те одбие и слично, што ќе е поотворен пат.
Јас лично преферирам директност: сакаш или нејќеш, нема трето. Верувај, има биљарда кои сакаат веднаш, така што нема потреба на оваа многу да се трошиш. Ако многу го тупи и те (ти го) спушта, најди друга што ќе го наоштри и ќе те (ти го) крене.
Со среќа. :helou: