- Член од
- 5 ноември 2012
- Мислења
- 2.913
- Поени од реакции
- 6.490
Која е целта на избори без добар список ? Избори ради избори ?Јас па незнам како тебе не ти е јасно дека прочистен избирачки список ќе фати многу време и нема никогаш да биде задоволителен .
Финансирањето повлекува контрола.Ваљда не си сериозен за она со медиумите, сериозно мислиш дека на оваа гарнитура која ете викате украла милјарди и е сеуште потребно владино финансисрање на медиумите? Тука не е борба за финасирање него за контрола ....
Кога ке го наполниш некого со пари и ќе му овозможиш 500% годишен раст, ќе видиш како ќе те слуша. И ќе прашува какви куртон вести да пушти....
Што треба да направи СЈО за да не го доживувате партиски ? Да го затвори прво Зајко ?Со СЈО нема соработка пошто СЈО дејствува партиски, плус требаше да има подобар договор во Пржино за да се дефинираат и да му се дадат поголеми права на СЈО. Јас сум за СЈО да работи ама не на ваков начин. .
Кој е начинот, јеботе, СЈО пушта пријава и бара притвор - ОС ја одбива. СЈО пушта пријава - Хорхе аболицира, СЈО пушта пријава - судијата се разболува...
И да, сите вие сте за СЈО, ама не на ваков начин. Пошто фамилијата е недопирлива...