Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мислење за Opel Astra H 1.7cdti (101hp). Од она што се консултирам со пријатели сите ми кажаа дека е ок моторот. На што да обратам внимание најмногу? Негативни и позитивни страни?

Последно уредено:
Zdravo na site.Dali nekoj mozi da mi kazi so avtomobili se ford focus 1,8 TDDI 2000g,cinat-ne cinat :D ? Fala odnapred pozz

Здраво вака сега сум многу сум заинтересиран за Фолксваген Голф 4 или 3 кабриолет 1999
ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПРОБЛЕМИ СО МОТОРОТ ДАЛИ НЕКОЈ ИМАЛ ВАКОВ АВТОМОБИЛ ДА МИ ГО КАЖЕ НЕГОВОТО ИСКУСТВО ЗА ВАКОВ АВТОМОБИЛ АКО НЕМА ДА МИ КАЖЕТЕ ВИЕ ПОВЕЌЕ ШТО СЕ РАЗБИРАТЕ ШТО МИСЛИТЕ ФАЛА ![DOUBLEPOST=1467235695][/DOUBLEPOST]Здраво вака сега сум многу сум заинтересиран за Фолксваген Голф 4 или 3 кабриолет 1999
ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПРОБЛЕМИ СО МОТОРОТ ДАЛИ НЕКОЈ ИМАЛ ВАКОВ АВТОМОБИЛ ДА МИ ГО КАЖЕ НЕГОВОТО ИСКУСТВО ЗА ВАКОВ АВТОМОБИЛ АКО НЕМА ДА МИ КАЖЕТЕ ВИЕ ПОВЕЌЕ ШТО СЕ РАЗБИРАТЕ ШТО МИСЛИТЕ ФАЛА !

Дечки мислење за Opel Astra H 1.7cdti (101hp). Од она што се консултирам со пријатели сите ми кажаа дека е ок моторот. На што да обратам внимание најмногу? Негативни и позитивни страни?
Обавезно отиди на сервис за проверка + дијагностика ... јас опелите ги носам кај авто куќа гмц сервисот позади олимписки

Некој да одговори на моето прашање ? :place::place:
Тие кабриолетите се хорор, носат претежно бензин мотори 2.0 или 1.8
Значи секоја кола и секој мотор е своја приказна, како е одржуван и во каква состојба е зависи од претходниот газда
Кровот 400% нема да му дихтува и ќе ти влага вода
Ако веќе земаш проверка во сервис и проверка на кровот дали пропушта

Како замена не ми текнува еве 206 кабрио со тврд кров ги има ефтини, рачунај го како двосед зошто позади не се седи :)

maxresdefault.jpg
Кaде имa вaкoв Civic зa 4-5к?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Тие кабриолетите се хорор, носат претежно бензин мотори 2.0 или 1.8
Значи секоја кола и секој мотор е своја приказна, како е одржуван и во каква состојба е зависи од претходниот газда
Кровот 400% нема да му дихтува и ќе ти влага вода
Ако веќе земаш проверка во сервис и проверка на кровот дали пропушта

Како замена не ми текнува еве 206 кабрио со тврд кров ги има ефтини, рачунај го како двосед зошто позади не се седи :)
Не овај е 1.9 ТДИ НЕ Е БЕНЗИН и од другар ако купувам ќе го земам што знам како е возан но сакав да прашам и ваше мислење ..

Кaде имa вaкoв Civic зa 4-5к?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Epa ete neka bide kon 6m plus da e od prvata godina koga počna so proizvodstvo.

Vo sekoj slučaj za ovaa koka vredi da se bara poveće na teren i malku da se doplati.

Nema sporedba so nieden drug hedžbeg

Epa ete neka bide kon 6m plus da e od prvata godina koga počna so proizvodstvo.

Vo sekoj slučaj za ovaa koka vredi da se bara poveće na teren i malku da se doplati.

Nema sporedba so nieden drug hedžbeg

Испод 7000 евра оваква Хонда не најдов,а неговиот буџет е дупло помал..Овие коли ич не ми се свиѓаат оти се како вселенски брод,го немаш тој осет дека возиш кола,нема никаква линија,со еден збор жими стапов е..Е веќе Хонда Акорд,е тука веќе друга е приказната,лимузина,и тоа добра кола,ама стварно добра..

Дечки случајно да не знаете каде можам да најдам фрижидерче за во кола кое работи на 12V ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom